blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad

De afgelopen dertien dagen heeft het Rode Slang levenspad je ondersteund om oude patronen te doorbreken en je passie de ruimte te geven. Is het je gelukt je oude jas uit te doen, zodat je weer lekkerder in je vel zit? 

Sommige patronen zijn heel hardnekkig en kosten enorm veel energie. Het kan dus best zijn dat je je lichamelijk lang niet zo lekker voelt als je had gehoopt. Geef het de tijd en jouw vertrouwen. Soms hebben oude patronen nog wat extra bevestiging van je nodig dat het nu echt klaar is.

In het Witte Spiegelpad krijg je daarvoor alles aangereikt wat je nodig hebt. Deze periode gaat het erom dat je trouw blijft aan je nieuwe jij als zich iets ouds voordoet. Hoe bewuster je bent, des te makkelijker het gaat.

Vrede sluiten met het verleden

Witte Spiegel reflecteert alle kanten op. Kijk maar daar de afbeelding van het zegel. De spiegel brengt je precies op de plek waar jij je ware Zelf kunt ontmoeten: in het brandpunt van verleden en toekomst, van hemel en aarde. Op zondag 10 november belanden we in de middenkolom van de Tzolkin op weg naar dit middelpunt van de kalender. Dan breekt een periode aan waarin we tussen het verleden en de toekomst in staan: in het hier en nu.

In deze periode krijg je spiegels te zien die je vertellen wat je nog achter je mag laten omdat het je weerhoudt van je zielenpad. Wat je liefhebt, ergert, bewondert, verrast in je omgeving vertelt je hoe het met jou gesteld is en waar je staat. Krijg je spiegels uit het verleden te zien? Weet dan dat ze zich aandienen zodat jij er vrede mee kunt sluiten. Door dat te doen open je deuren naar een toekomst vrij van de bijbehorende oude patronen, met meer ruimte voor de verlangens van jouw hart en ziel en wie je werkelijk bent: je ware Zelf.

Je nieuwe jij blijven

Je nieuwe jij - die zich in het Rode Slang levenspad al heeft aangekondigd - mag je nu vrijuit laten dromen over de toekomst. Je nieuwe jij laat zich namelijk niet beknotten door in het verleden aangeleerde gewoonten en schijnbare verplichtingen. Verplichtingen kunnen soms heel ver terug gaan. Zo kun je zelfs trouw zijn aan een patroon dat is ontstaan is voor je geboorte, in de baarmoeder of zelfs in eerdere generaties. Dat kan heel verwarrend kan zijn: je blijft zoeken naar het waarom van je gedrag, terwijl je daardoor juist vasthoudt aan het patroon dat je wilt loslaten. Het patroon laat jou los als jij in het hier en nu jouw eigen plek inneemt, je eigen dromen droomt en je ernaar gedraagt.

Omgaan met hardnekkige patronen

Hardnekkige patronen zijn meestal de meest onwelkome gasten in je leven. Van die gasten die je het liefst meteen de deur wijst en zo snel mogelijk vergeet. Toch is het een gemiste kans om er zo mee om te gaan. Ik deel graag drie tips met je die mij enorm helpen om ze de best mogelijke behandeling te geven en je ware Zelf de ruimte te geven om te stralen op je eigen plek.

TIP 1: VERWELKOM HET VERLEDEN

Verwelkom het verleden als het zich aandient. Ook al ben jij er klaar mee, het is kennelijk nog niet klaar met jou. Je hebt het cadeau namelijk nog niet aangenomen. Als je het verleden werkelijk verwelkomt met liefde, transformeert ballast zich tot een opening naar nieuwe mogelijkheden en grote veranderingen in je leven.

TIP 2: MAAK BEWUST CONTACT MET JE HART EN ZIEL

Als je tegen iets ouds aanloopt, is het de kunst om bewust contact te maken met je hart en ziel. Door via deze weg verbinding te maken met dat deel van jezelf dat zo graag het oude patroon in stand wil houden, kan het in liefde oplossen. Een prachtige plek om dat te doen is het Innerlijk Licht e-festival dat afgelopen week van start is gegaan. Ik doe niet alleen mee als workshopgever maar ook als deelnemer en ik kan je vertellen dat het mijn hart en ziel al veel heeft gebracht om hieraan mee te doen. 

Ik heb door deel te nemen aan dit festival nog meer zin gekregen in mijn eigen workshop op 8 november. Daarin begeleid ik je om af te stemmen op jouw innerlijk kompas en op de dagenergie. Je kunt je nog steeds aanmelden voor dit gratis online festival en alle workshops (ook die al zijn geweest) nog tot de laatste festivaldag terugzien. Gratis en op jouw eigen moment. Het festival loopt nog tot 11 november. Ik hoop je daar te ontmoeten.

MELD JE HIER ALSNOG AAN VOOR HET INNERLIJK LICHT E-FESTIVAL

TIP 3: LEER JEZELF BETER KENNEN

Als je wilt handelen in overeenstemming met je hart en ziel is het enorm belangrijk dat je jezelf goed kent. Dat je inzicht in jezelf krijgt voorbij alle overtuigingen en patronen die je bewust of onbewust afhouden van wie je werkelijk bent en wat echt bij je past. Je geeft jezelf daarin een enorme boost in de workshop 'Afstemmen op je potentieel'. Die dag krijg je handvatten om jezelf (nog) meer te erkennen in je eigen kracht en wijsheid. Niet alleen in de relatie met jezelf maar ook in relatie tot anderen. Iedereen wordt er namelijk beter van als jij in je kracht staat.

INFO EN AANMELDEN WORKSHOP AFSTEMMEN OP JE POTENTIEEL

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte spiegel

1. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

2. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

3. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

4. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

5. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

6. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

7. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

8. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

9. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

10. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

11. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

12. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

13. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

 

Ik wens je mooie ontmoetingen met je ware Zelf toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda