blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

7 - 19 mei 2021: Geel Zaad levenspad

De afgelopen periode heeft het Blauwe Aap levenspad je gereedschap voor licht leven aangereikt. Heb je de dertien tips uit de vorige energie update in praktijk kunnen brengen? Meer spelen helpt juist nu om het leven lichter in plaats van zwaarder te maken.

Hoe het Blauwe Aap pad voor jou ook is verlopen, je mag er helemaal op vertrouwen dat je precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven. Nu we beland zijn in de rechterhelft van de kalender, wordt de toekomst weer ingespeeld. We ontvangen nu in het Geel Zaad levenspad nieuwe energie om de toekomst tegemoet te gaan.

Extra groeikracht

Het Geel Zaad levenspad bevat tien poortdagen van 9 - 18 mei. Het zijn de zwarte vakjes in de kalender. Deze dagen is de verbinding met de kosmos sterk en krijg je extra energie om verder te groeien en bloeien. Deze energie helpt je om door je laatste weerstanden heen te breken. Precies daar waar jij uit je jasje bent gegroeid, net als de kiem die uit het omhulsel van het zaad barst. 

Dat kan een enorme boost geven en tegelijkertijd ook pittig zijn omdat je lichaam dat allemaal moet verwerken. Zorg dus goed voor jezelf en neem rust als je lichaam daarom vraagt. Centimeters maken werkt in deze periode beter dan meters maken. Geduld is een schone zaak!

Een nieuwe voedingsbodem

Het Geel Zaad levenspad is het laatste pad in de intense transformerende periode rondom het hart van de kalender. Sinds de start van het Rode Slang levenspad op 29 maart heb je een nieuwe voedingsbodem gecreëerd waarin jouw droomzaden kunnen groeien. 

Laat de zaden maar rustig ontkiemen en de toekomst naar je toe komen. Ook al begrijp je nog niet helemaal wat er gaande is onder de grond; het wordt vanzelf wel duidelijk als jij je niet te veel bemoeit met wat er precies mag gaan groeien en waarom. Ga het maar ontdekken zonder vastomlijnde plannen. Dan maak je de meeste ruimte voor wonderen.

Samenwerken met de kosmos

De druk om iets te DOEN en DOELEN te stellen is in onze cultuur heel groot, terwijl die druk vaak de grootste blokkade opwerpt voor groei en bloei. Als je het rijpingsproces van je zaden geduldig en met aandacht wilt volgen, bereid je dan alvast voor op de volgende vier levenspaden. Ze helpen je het pad te volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier kan de kosmos namelijk het beste met je samenwerken, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

Wil je geen doelen stellen en alert aanwezig zijn bij wat er gaande is? Dit is mijn aanbod voor de komende periode:

De online cursus 'Leven en groeien met de dagenergie' helpt je om alert te zijn op de aanwijzingen die de Tzolkin je geeft om meer ruimte te maken voor magie. De cursus start op 20 mei. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Speciaal voor professionals start ik op 26 mei met serie 2 van de Cirkel van wijsheid ochtendsessies. Ben je geraakt door de Tzolkin en wil je er meer mee doen voor jezelf en anderen? Dit is je kans om werkvormen te ervaren die jou persoonlijk rechstreeks naar de kern brengen en die je zelf heel eenvoudig met cliënten kan doen. Kijk hier voor de data en reacties van deelnemers aan serie 1.

13 Affirmaties voor groei

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

2. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

3. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

4. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

5. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

6. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

7. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

8. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

9. Gele Mens - Ik creëer

10. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

11. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart.

12. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

13. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijk leiding

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek

Ik wens je een vruchtbare bodem voor jouw droomzaden toe in dit levenspad!

Tekst: Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda