blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

7 - 19 augustus 2020: het Blauwe Aap levenspad

Het Witte Spiegel levenspad heeft je de afgelopen dertien dagen het gereedschap aangereikt voor het nieuwe Zonnejaar dat 26 juli van start ging. Welke spiegels kreeg jij de afgelopen 13 dagen voorgehouden om je te helpen trouw te zijn aan jezelf?

Blauwe Aap als zonnejaargids

Op 26 juli waren we - voor het eerst online - samen met een grote groep om de zonnejaarenergie te activeren. Met meer dan 80 live deelnemers activeerden we de energie van Blauwe Storm toon 2 in ons systeem. Ook deelde ik hoe we met deze energie dit zonnejaar kunnen meesurfen op de energie van het Witte Spiegelpad. 

Het Blauwe Aap levenspad speelt een bijzondere rol als gidsende energie voor Blauwe Storm toon 2. Niet alleen het zegel maar het hele pad geeft energie om dit zonnejaar de stormen en uitdagingen op je pad met lichtheid en onbevangenheid te transformeren. Deze Blauwe Aap kwaliteiten hebben we - zeker nu de wereld op zijn kop staat - heel hard nodig in tijden die voor velen behoorlijk zwaar zijn. 

Verbinden met de bron

Het Blauwe Aap levenspad heeft het hart van de kalender, de bron, als vertrekpunt. Dit is dus het pad bij uitstek dat je het gereedschap aanreikt om te creëren vanuit de bron. Misschien ontdek je deze dagen juist waar jij het contact met je bron bent kwijtgeraakt. Vanuit de omgeving waarin je bent opgegroeid neem je onbewust beperkende overtuigingen en patronen over die al generaties lang zijn doorgegeven. Het is belangrijk om erbij stil te staan dat ook de manier waarop we omgaan met Corona hierdoor wordt gevoed. Overtuigingen die je bijvoorbeeld onbewust laten geloven dat het leven zwaar is en dat je hard moet werken om te overleven en dat dat niet samen gaat met plezier maken en ontspannen.

Door bewust gebruik te maken van het gereedschap dat het Blauwe Aap levenspad je aanreikt, kun je die patronen doorbreken. Je hoeft nergens op te wachten. Je kunt het gewoon elke dag doen, ook als je het heel spannend vindt. Soms is dat niet eenvoudig, maar het is wel de manier om ervoor te zorgen dat oude patronen en overtuigingen geleidelijk aan hun kracht verliezen.

Dertien tips voor creëren vanuit je bron

In de loop van de jaren heb ik door bewust aandacht te geven aan het gereedschap van mijn levenspad mijn eigen gebruiksaanwijzing uitgevonden. Een gebruiksaanwijzing die met me meegroeit en waarin in steeds weer nieuwe ontdekkingen doe. De basis daarvoor wordt gevormd door de dertien zegel- en tooncombinaties van het pad waarin ik ben geboren: dit Blauwe Aap levenspad.

Ik deel graag dertien tips met je die ik voor mezelf heb gemaakt op basis van dit pad. Tips die je de komende dertien dagen en dit hele zonnejaar helpen bij creëren vanuit je ziel en je creatief maken.

1. Vereenvoudig je leven.
2. Geef aandacht.
3. Ga op avontuur.
4. Maak ruimte voor magie.
5. Maak het jezelf naar de zin.
6. Wees dapper.
7. Laat het toeval voor je werken.
8. Doe alsof het al zo is.
9. Wees bereid jezelf te vernieuwen.
10. Zie de perfectie in alles.
11. Zorg goed voor jezelf.
12. Ga staan voor jezelf.
13. Doe wat je droomt en droom wat je doet.

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

23/10/2021 23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad
15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
 

Agenda