blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

6 - 18 september 2016: het Rode Draak levenspad

Het Rode Draak levenspad dat vandaag van start gaat, brengt ons terug naar de basis. Dat is heel hard nodig merk ik. Op 26 juli is het nieuwe Maya jaar van start gegaan: het Blauwe Storm toon 11 jaar en stormen doet het! Ik zie het overal om me heen: mensen die verhuizen, grote opruiming houden, ingrijpende gebeurtenissen zoals relaties die voorbij gaan of juist een nieuwe start maken. Alles wat niet mee kan naar de toekomst moet los, en wel zo snel mogelijk.
De zonsverduistering van afgelopen week valt heel mooi samen met het einde en een nieuw begin van een Tzolkinronde. Ook deze zonsverduistering helpt ons met het afsluiten van het verleden en opnieuw beginnen, meer in overeenstemming met het verlangen van je ziel.


 Terug naar de basis dus. En die basis vinden we in het Rode Draak levenspad. Rode Draak is de oermoeder die ons voedt en draagt en laat weten dat alles goed is. Dat we gedragen worden door het leven, zelfs op momenten dat we dat totaal niet kunnen voelen nodigt ze ons uit te vertrouwen op het leven zelf. Soms weet je gewoon niet waarom dingen anders lopen dan je dacht, al laat je er nog zo veel analyses op los.
 
Wat belangrijker is dan analyseren, verklaren en proberen grip te krijgen op wat er op je afkomt is bewustzijn. Of eigenlijk bewust ZIJN. Bijvoorbeeld van het feit dat de Tzolkin ons laat zien welke energie er is om ons te ondersteunen. Als je bewust BENT kun je in de flow blijven en meestromen met het leven, wat er ook gebeurt. Het is mijn passie jou te laten ervaren en leren hoe dat werkt.

Het artikel over het Rode Draak levenspad met de DNAfirmaties vind je hier.
 
Wil jij meer doen met Maya wijsheid? De septembermaand zit boordevol met interessante activiteiten om jezelf beter te leren kennen en bewuster te leven. Je vindt ze in deze nieuwsbrief.

Tekst: Elvira van Rijn
Collage: Geertje Mol
 


 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
28/10/2019 Mannen zijn geen vrouwen - recensie
 

Agenda