blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

5-17 november 2021: Witte Wereldoverbrugger pad

Welke nieuwe wegen heb jij bewandeld in het Rode Hemelwandelaar levenspad? De ervaringen die je hebt opgedaan helpen je nu om te brug te slaan tussen wat was en wat zal zijn.
Werkelijke vernieuwing gaat altijd met chaos gepaard. En te midden van chaos ontvang je deze dertien dagen in het Witte Wereldoverbruggerpad energie om even stil te staan en een beetje achterover te leunen, zien wat er gebeurt, even afstand te nemen. Dat gaat je helpen om te zien waar het leven écht heen wil met jou, in plaats van waar jij denkt heen te moeten van jezelf of anderen.

Ruimte maken

In deze onzekere tijden kan je persoonlijkheid behoorlijk in overlevingsmechanismen schieten. Daar waar we controle willen en het leven ervaren als een gevecht,  creëren we onbewust blokkades voor vernieuwen vanuit flow en moeiteloosheid.
Vraag je eens af of je in gevecht bent met iets buiten jezelf, omstandigheden waaraan je niets kunt doen. Door de strijd in jezelf, met jezelf te erkennen als overlevingsmechanisme, maak je ruimte om eerder en makkelijker te komen waar je wilt op een manier die je zelf nooit had kunnen bedenken. 

Ontspannen en plezier maken

Witte Wereldoverbrugger overbrugt schijnbare tegenstellingen: oorlog en vrede, chaos en orde, gehoorzaamheid en verzet, angst en liefde. Op het grensvlak van twee werelden kunnen we verbinding maken en bruggen slaan. Het is een dunne lijn, maar hij is er! Juist die verbinding zorgt voor vernieuwing.
Witte Wereldoverbrugger leert je overgave aan het nieuwe en vergeving voor het oude zodat een einde ook echt een nieuw begin kan worden. Loslaten wat jou loslaat, volgen wat zich aandient.
De komende dertien dagen kun je optimaal benutten door te ontspannen en plezier te maken. Dat helpt om te voelen waar het werkelijk om draait in je leven. Juist door de controle los te laten en meer te focussen op lichtheid, wordt duidelijk waar je hart echt naar uitgaat en of wat je doet nog wel klopt met wie je diep van binnen bent.

Gids voor 2021

Het Witte Wereldoverbrugger pad is een bijzonder pad in 2021. Witte Wereldoverbrugger is namelijk het gidsende zegel van de jaarenergie Witte Spiegel toon 5. Dat betekent dat niet alleen de energie van Witte Wereldoverbrugger, maar de energie van het hele Witte Wereldoverbruggerpad ons in 2021 collectief de weg wijst. 

Vind je het lastig om ontspannen te blijven in deze chaotische overgangstijd, dan is het Innerlijk Licht e-festival 2021 echt een aanrader en cadeau. Dit jaar doe ik voor het derde jaar mee aan dit elfdaagse online festival met een overvloed aan mooie workshops. Het speelt zich helemaal af in dit Witte Wereldoverbruggerpad. Hier kun je je aanmelden. Je doet gratis mee en kunt van alle workshops gedurende het festival ook de opname terugzien.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

01/12/2021 1 - 13 december 2021: het Gele Mens levenspad
26/11/2021 Nieuwe maan en zonsverduistering van 4 december 2021
18/11/2021 Tarotspel 'Mythische godinnen' is verschenen
18/11/2021 18 - 30 november 2021: het Blauwe Storm levenspad
 

Agenda