blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

5 - 17 maart 2019: het Blauwe Aap levenspad

Het Witte Spiegel levenspad heeft je naar het hart van de Tzolkin gebracht en naar je eigen hart. Welke spiegel kreeg jij de afgelopen 13 dagen voorgehouden om je te helpen de weg naar je hart te vinden?

Vanuit het hart van de Tolkin - de bron van creatie - gaat vandaag het Blauwe Aap levenspad start. Het pad dat jou helpt creëren in verbinding met de bron en met je ziel.

VERBINDEN MET DE BRON
In het Blauwe Aap levenspad is onbevangenheid jouw voornaamste verbinding met de bron. Deze periode helpt je jouw onbevangenheid te (her)ontdekken en uitbreiden. Herken en erken het kind in jezelf daar waar het aandacht nodig heeft om wat voor reden dan ook. Het helpt je bewust te zijn dat je als volwassene je eigen moeder en vader kunt zijn en jezelf geven wat je nodig hebt, te beginnen met aandacht. Aandacht voor je behoeften, aandacht voor jezelf als je geraakt wordt.

Misschien ontdek je deze dagen juist waar jij het contact met je onbevangenheid bent kwijtgeraakt. Vanuit de omgeving waarin je bent opgegroeid, je familie, je moeder, je vader heb je onbewust overtuigingen en patronen overgenomen die al generaties lang zijn doorgegeven. Dit pad helpt je om jouw onbevangen zelf opnieuw geboren te laten worden.

DE CIRKEL IS ROND
Het Blauwe Aap levenspad is het pad van mijn geboorte. Het is voor mij een extra bijzondere periode dit keer omdat ik 52 wordt en voor het eerst jarig ben op mijn eigen geboortezegel en -toon Blauwe Storm toon 9: ik word opnieuw geboren! Ik schreef al eerder een blog over 52 worden. Nog even en ik kan vanuit mijn eigen ervaring vertellen hoe het is. Het is een magisch avontuur en ik kan je nu al zeggen dat het een bijzondere tijd is waarin op vele vlakken de cirkel rond komt.

DERTIEN TIPS VOOR CREËREN VANUIT JE ZIEL
In de loop van de jaren heb ik door bewust aandacht te geven aan mezelf met de Tzolkin als kompas mijn eigen gebruiksaanwijzing uitgevonden. Een gebruiksaanwijzing die met me meegroeit en waarin in steeds weer nieuwe ontdekkingen doe. De basis daarvoor wordt gevormd door de dertien zegel- en tooncombinaties van mijn levenspad. 

Ik deel graag dertien tips met je die ik voor mezelf heb gemaakt op basis van dit pad. Tips die je de komende dertien dagen helpen bij creëren vanuit je ziel en je creatief maken. De komende dertien dagen is dat extra belangrijk. Vandaag gaat namelijk de planeet Mercurius retrogade tot 28 maart. Het is een periode waarin creativiteit en dingen laten ontstaan in het hier en nu je veel meer brengen dan doelgericht plannen en structureren. 

1. Vereenvoudig je leven.
2. Geef aandacht.
3. Ga op avontuur.
4. Maak ruimte voor magie.
5. Maak het jezelf naar de zin.
6. Wees dapper.
7. Laat het toeval voor je werken.
8. Doe alsof het al zo is.
9. Wees bereid jezelf te vernieuwen.
10. Zie de perfectie in alles.
11. Zorg goed voor jezelf.
12. Ga staan voor jezelf.
13. Doe wat je droomt en droom wat je doet.

 

Dit soort tips kun jij voor jezelf ook maken op basis van het levenspad waarin je zelf bent geboren. Het pad van je geboorte is een soort gereedschapskist die je stap voor stap kunt omtoveren in een schatkist voor het leven.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren

 

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/05/2020 21 mei - 2 juni 2020: het Rode Hemelwandelaarpad
18/05/2020 De nieuwe maan van 22 mei 2020
14/05/2020 Ontwikkel je intuïtie - Aanwinst voor je zelfontwikkeling - recensie
12/05/2020 Isis mysteriekaarten: veel inzicht en helderheid - recensie
 

Agenda