blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

4 - 17 juni 2018: Witte Spiegel levenspad

Het Rode Slang levenspad heeft je de kans gegeven om je oude jas uit te doen zodat er een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Is het je gelukt om oeroude patronen te doorbreken? Sommige patronen zijn heel hardnekkig. We worden op het moment enorm geholpen door de energie, dus kijk niet gek op als oude patronen waarvan je dacht dat ze zijn opgelost nog een keer voorbij komen. Ze hebben nog wat extra bevestiging van je nodig dat het nu echt klaar is. Gewoon door je nieuwe jij te blijven als zich iets ouds voordoet.

OP WEG NAAR HET HART
In het Witte Spiegel levenspad gaan we op 8 juni de middenkolom van de Tzolkin in. Een periode waarin we tussen het verleden en de toekomst in staan: in het hier en nu. Profiteer ervan door je vooral bezig te houden met integeren en  ruimte maken voor nieuwe plannen zonder de toekomst in te vullen. Wat wil je meenemen naar de toekomst en wat laat je achter je? Heb je nog wat op te ruimen? Doe het nu!Of de weg vrij is voor een nieuwe toekomst kun je nagaan door te kijken naar gebieden in je leven waar het stagneert. Dat zijn de gebieden waar je niet trouw bent geweest aan je hart en het pad van je ziel. Je kunt altijd opnieuw kiezen! Hoe jij de toekomst ziet, heeft alles te maken met jouw verleden. Wil je een nieuwe toekomst, dan moet je de kijk op jouw verleden ook bijstellen. Te vaak zeggen we: "Zand erover, ik begin gewoon opnieuw", zonder dat we ons verleden echt hebben geaccepteerd en de diepere waarheid hebben onthuld of doorgrond. Wees eerlijk naar jezelf en bovenal trouw aan je hart. Elke waarheid die jij over jouw verleden in liefde onthult, vormt een stap op weg naar een nieuwe toekomst.

BERGEN VERZETTEN
Als je echt bent afgestemd op het hier en nu, dienen verleden en toekomst zich vanzelf aan op momenten dat ze om jouw aandacht vragen. Je hoeft er niet over te piekeren, eraan te duwen of trekken. Dat is een hele kunst, kan ik als ervaringsdeskundige zeggen. Ik ben geboren in de middenkolom en weet dat je in het hier en nu echt bergen kunt verzetten. 

Ik leer je graag hoe je de Tolkin gebruikt om goed afgestemd te zijn, op jezelf, op de bron en op je omgeving. Op toon 9 van dit levenspad, een Witte Wereldoverbruggerdag ben je van harte welkom bij de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid'.

Iedereen is welkom, maar als je zelf in de middenkolom bent geboren of op een Wereldoverbrugger of toon 9 dag is dat natuurlijk een extra kans om over jezelf te leren.Ik wens je mooie spiegels toe in dit levenspad!

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda