blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

4 - 16 maart 2020: het Blauwe Adelaar levenspad

De afgelopen weken is de wind van verandering aardig tekeer gegaan in de wereld. We worden bewust gemaakt hoe afhankelijk we zijn van elkaar én hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Juíst omdat dat ook goed is voor je omgeving. Ik vind het zo bijzonder om te zien dat mensen nu bij lichte gezondheidsklachten al thuis moeten blijven en dat iedereen dat accepteeert. En dat terwijl het algemeen gebruikelijk is om toch vooral door te werken ten koste van je gezondheid. Misschien wennen we eraan en doorbreken we daarmee een heel hardnekkig patroon.

Het Blauwe Adelaar levenspad geeft je de komende dagen nóg meer energie voor zelfzorg. En mocht je moedeloos worden van alles wat er in de wereld gaande is, Blauwe Adelaar brengt sowieso Hoop en Licht voor de toekomst.

Hoe breng je hoop en licht?

Blauwe Adelaar is een echte wereldverbeteraar die perfect ziet wat er overal mis is en beter zou kunnen. Een Adelaar kan wel eens het gevoel hebben dat er geen beginnen aan is en het gevoel krijgen dat er een zware last op zijn schouders drukt. De kunst is om het klein te houden en gewoon bij jezelf te beginnen. Je hoeft de wereld niet te redden om iets goeds te doen.

Als je daadwerkelijk iets wilt veranderen, is het tijd om af te dalen in je eigen  realiteit. Je kunt met weinig al zoveel doen. Zo is elke euro die je uitgeeft een concrete bijdrage aan de toekomst. Je koopt niet alleen iets voor jezelf, maar zegt ook tegen de ontvanger van je geld: 'Ik vind het goed wat je doet en geef je mijn geld om daarmee door te gaan.' Zo plant je met elke euro een zaadje en jij bepaalt in welke bodem je dat zaadje plant. Je hebt dus elke dag wat te vertellen over de toekomst voor ons allemaal.

Investeren in de toekomst

Ook investeren in jezelf heeft enorme impact op de toekomst. Als jij zorgt dat je fit en gezond bent, goed in je vel zit en doet wat echt bij je past, maak je daarmee het leven voor anderen ook lichter en makkelijker en komt er een nieuw scenario voor de toekomst in beeld.

Hoe fijn is het om je te realiseren dat je veel meer invloed hebt dan je denkt. Elke dag kun je de wereld een beetje mooier maken. Doe vooral met hart en ziel wat jou vervulling geeft en ga regelmatig als een Adelaar boven je leven hangen om te zien hoe ver de consequenties reiken van jouw handelen.

DNAfirmaties Blauwe Adelaar levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

2. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

3. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

4. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

5. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

6. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

7. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

8. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

9. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

10. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

11. Rode Slang -  Ik ben de instinctieve kracht om te vernieuwen

12. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

13. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

 

DNAfirmaties uit: 'Maya wijsheid voor je levensreis'

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda