blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad

Het Rode Maan levenspad hielp je de afgelopen periode herinneren aan wie je werkelijk bent en nam je mee in de flow. Hoe hebben de afgelopen dagen jou dichter bij je nieuwe zelf gebracht? 
Voor mij was het een grillig pad. In de stroom kwam ik mijn nieuwe én oude zelf tegen. Oude verhalen over mijzelf en het leven kwamen omhoog uit de onderstroom zodat ik ze kon laten wegspoelen, soms met tranen maar meestal was een frisse duik in het zwembad of warme douche genoeg om te onthechten van die oude verhalen. 
Met de energie van het Witte Wind pad kun je van 4 tot 16 juni een frisse wind van verandering laten waaien in je leven.

INSPIRATIE ONTVANGEN
We zijn alweer bijna op de helft van 2019: het jaar van je eigen plek innemen. Het Witte Wind pad helpt je om af te stemmen op waar je nu staat en waar je heen wilt: de brug te slaan tussen wie je was en wie je wilt zijn. Hoe meer je vertrouwt op jezelf en het leven, des te meer je werkelijk kunt doen wat het beste bij jou past (en dat is niet altijd waar je goed in bent geworden of waarvoor je bent opgeleid).

DOEN WAT JE HART EN ZIEL BLIJ MAAKT 
Witte Wind is het zegel van inspiratie en bezieling. Lief zijn voor jezelf helpt je om jezelf daarvoor te openen: doen wat je hart en ziel blij maakt, aandacht geven aan al die dingen die we in onze maatschappij al op jonge leeftijd afleren.
Al die lichtheid legt misschien ook lagen in jezelf bloot die nog niet mee durven varen op de stroom van spelen en genieten. Als je daarover telkens helemaal eerlijk en mild bent naar jezelf en het er laat zijn, kom je vanzelf weer in een laag van lichtheid en genieten terecht. Ook daarmee kun je omgaan op een lichte manier.

AFSTEMMEN OP JEZELF
De Tzolkin helpt je om af te stemmen op jezelf, zodat je met hart en ziel kunt doen wat bij jou past in plaats van wat je hebt aangeleerd en aangepast om te overleven. Deze zomer bied ik verschillende activiteiten aan die jou dichter bij jezelf en je eigen plek brengen. Het is mijn favoriete workshopseizoen omdat we ook lekker buiten kunnen zijn en de natuur gebruiken als inspiratiebron.

Doe in juni, juli of augustus mee aan een van de (thema)workshops 'Afstemmen op...' of gun jezelf een vierdaagse zomerretraite om jouw Sleutels voor persoonlijk leiderschap te activeren. 

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda