blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

4 - 16 februari 2022: het Rode Aarde levenspad

Wat is er tot bloei gekomen in jouw leven, en welke nieuwe zaden heb je geplant in het Geel Zaad levenspad? Het was weer een intens pad met alle poortdagen. Het was een verwarrende tijd waarin geduld werd gevraagd en tijd om processen in jezelf te ondergaan in afwachting van wat de toekomst zal brengen. Behalve dat we een nieuw pad in gaan, gaat vandaag Mercurius na drie weken retrograde weer recht lopen. De energie gaat echt veranderen nu.
Misschien kun je het allemaal nog niet helemaal bevatten. Wees gerust, dat hoort er helemaal bij. Op jouw kersverse vernieuwde voedingsbodem kan de toekomst nu gaan groeien in het Rode Aarde levenspad.

Navigeren op de stroom van het leven

Rode Aarde energie is de nieuwe aarde energie. Het is de synchroniciteit die ontstaat als je in het hier en nu verbonden bent met hemel en aarde: stevig gegrond en open voor de kosmos. Zo kun je navigeren op de signalen van boven en beneden en ben je precies op het juiste moment op de juiste plaats. Je hoofd heb je dan helemaal niet nodig om te bedenken waar je heen gaat en hoe zaken opgelost moeten worden. Je hoeft alleen de stroom van het leven te volgen.

Oefen jezelf om te vertrouwen dat je op ieder moment weet wat je te doen staat, niet eerder dan dat. Het Rode Aarde pad reikt je deze sleutel aan voor de nieuwe tijd. Ik geef je graag drie tips om de energie van dit pad optimaal te benutten.

Tip 1. Stel prioriteiten

In het Geel Zaad levenspad hebben we intense poortdagen beleefd. Datgene wat op jouw pad is gekomen de afgelopen dertien dagen kun je gebruiken om prioriteiten te stellen in je leven. Wat naar je toe is gekomen, vraagt om jouw aandacht en datgene waarop je nog wacht, vraagt om jouw geduld. De tijd is nog niet rijp, ook al wil je er nog zo graag mee aan de slag.

Tip 2. Laat het toeval voor je werken

Soms willen we alvast zekerheid hebben door zaken eerder te ontvangen dan we ze nodig hebben. Als je kunt vertrouwen op de stroom van het leven, is dat helemaal nergens voor nodig. Deze dagen mag je het toeval voor je laten werken, meebewegen met wat het leven je aanreikt en het pad volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier vind je precies op het juiste moment wat jij nodig hebt voor je volgende stap. Durf jij mee te bewegen en te vertrouwen?

Tip 3. Haal het goud uit het verleden 

Blik eens terug op de issues, opgelopen wonden, moeilijkheden van de afgelopen tijd. Ze hebben je gebracht waar je nu bent. Wat heb je ervan geleerd? Hoe hebben ze je sterker gemaakt? Zie ze als waardevolle richtingaanwijzers voor de toekomst. 

Het spoor volgen

Heb je behoefte aan inzicht in jezelf, helderheid over een situatie die je uitdaagt, kracht bij het doorhakken van een knoop, inspiratie? Er zijn allerlei zaken die aandacht vragen maar waarvoor je niet direct naar een coach of therapeut toe gaat. Toch is het fijn om jezelf en je verlangens te voeden zodat je ruimte maakt voor inzicht en helderheid over het pad waarop jij helemaal tot je recht komt. Die voeding reik ik jou graag aan in de vorm van. 

  • De ONLINE CURSUS LEVEN EN GROEIEN MET DE DAGENERGIE. De aanwijzingen in de cursus helpen jou 52 dagen lang om de subtiele signalen op te vangen die jou dichter bij je eigen kracht en wijsheid brengen. Vandaag start er weer een nieuwe ronde. Lees hier ervaringen van andere deelnemers.
  • DE ONLINE CIRKEL VAN WIJSHEID voor coaches en therapeuten. Geen cursus maar direct ervaren van praktische werkvormen met de dagenergie. Nog zes sessies te gaan en alle zeven opnames zijn terug te zien. Ze brengen je zowel persoonlijk als zakelijk verdieping. En met wat je leert en ontdekt kun jij weer anderen inspireren. Lees hier ervaringen van deelnemers.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda