blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

31 maart - 12 april 2019: het Rode Aarde levenspad

Wat is er tot bloei gekomen in jouw leven, en welke nieuwe zaden heb je geplant in het Geel Zaad levenspad? Heb je de signalen opgemerkt die waren verbonden met de toekomst? Op jouw vernieuwde voedingsbodem kan de toekomst zich nu gaan ontvouwen.

LAAT HET TOEVAL VOOR JE WERKEN
Datgene wat zich heeft laten zien de afgelopen dertien dagen kun je gebruiken om prioriteiten te stellen in je leven. Wat naar je toe is gekomen, vraagt om jouw aandacht en wat zich nog niet heeft aangediend vraagt om jouw geduld. De tijd is nog niet rijp, ook al wil je er nog zo graag mee aan de slag.

Intussen mag je het toeval voor je laten werken, meebewegen met wat het leven je aanreikt en het pad volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier vind je precies op het juiste moment wat jij nodig hebt voor je volgende stap. 

Soms willen we alvast zekerheid hebben door zaken eerder te ontvangen dan we ze nodig hebben. Als je kunt vertrouwen op de stroom van het leven, is dat helemaal nergens voor nodig. Durf jij mee te bewegen en te vertrouwen?

OPNIEUW DE ENERGIE VAN DIT ZONNEJAAR 
Op de laatste dag van dit levenspad Rode Maan toon 13, is het precies 260 dagen geleden dat er een nieuw zonnejaar begon op 26 juli 2018. Het was nogal een event want dit nieuwe begin ging gepaard met een bloedrode maansverduistering op 27 juli tussen twee zonne-eclipsen in.

Het is de energie van deze dag die ons tot 26 juli 2019 ondersteunt bij groei en vruchtbaarheid op ieder gebied in ons leven. Wat ik toen schreef in mijn blog over het nieuwe zonnejaar is de moeite waard om opnieuw te lezen. Het is een mooi moment om de stand op te maken en opnieuw af te stemmen waar je staat nu we één kalenderronde in dit zonnejaar doorlopen hebben.

GEDULD OEFENEN
De zaden zijn geplant, we bevinden ons in een toon 13 zonnejaar. Dat kan betekenen dat in jouw leven de aarde braak lijkt te liggen, en dat er behalve een sprietje dat hier of daar opkomt niet veel lijkt te gebeuren.

Het heeft dus geen zin om te ploegen, alles wat jouw zaden nodig hebben is jouw goede energie: aandacht, liefde en warmte zodat ze tot bloei kunnen komen. De Tzolkin helpt je keer op keer verbinden met de bron in jezelf waar die voedende energie vandaan komt.

JE EIGEN PLEK INNEMEN
In mijn blog van 28 maart krijg je zicht op de energie van de komende 52 dagen en hoe je na een intense periode onderweg bent naar een zachte landing op je eigen plek. Natuurlijk geef ik ook tips hoe je de Tzolkin kunt gebruiken om er een een zachte landing van te maken.

Op 3 april ga ik na een pauzejaar weer een Tzolkinronde lang met nieuwe groep op avontuur rond het thema 'Je eigen plek innemen'. Had je ook graag willen meedoen dan heb ik goed nieuws voor je. Na de zomervakantie start er een extra groep, precies op Gele Ster toon 3, de jaarenergie van 2019. En... je kunt nu al beginnen met de voorbereidingen. Hier lees je er alles over

T
ekst: Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda