blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

30 september - 12 oktober 2018: het Blauwe Adelaar levenspad

Wat heeft jouw hart en ziel geïnspireerd de afgelopen dertien dagen? Het wordt steeds duidelijker alleen wat vanuit werkelijke bezieling voortkomt bestaansrecht heeft. Dat brengt ook met zich mee dat het nieuws wordt overheerst door ellende. Immers: datgene wat geen bestaansrecht meer heeft begint meer en meer te wankelen. Mocht het je soms moedeloos maken wat er allemaal in de wereld gebeurt, het Blauwe Adelaar levenspad brengt licht en hoop voor de toekomst.

WERELDVERBETERAAR
Blauwe Adelaar is een echte wereldverbeteraar die perfect ziet wat er overal mis is en beter zou kunnen. Als je daadwerkelijk iets wilt veranderen, gaat dat echter alleen vanuit jezelf. Datgene wat jouw hart en ziel blij maakt, wat je energie geeft om te doen, is precies wat de wereld mooier maakt. Vraag je deze dagen eens af of je wel goed voor jezelf zorgt. Is het welzijn van anderen voor jou belangrijker dan je eigen welzijn? Speel jij 'redder-in-de-nood? Voel je je onmisbaar en kost het je moeite om nee te zeggen?

VRIJ EN ZELFREDZAAM ZIJN
Je kunt alleen een werkelijk waardevolle bijdrage leveren als je jouw dienstbaarheid aan een betere wereld in balans brengt met dat deel van jou dat rust nodig heeft om weer op te laden. Dat opladen noemen we over het algemeen 'niets doen'. Ik heb daar de afgelopen tijd veel over nagedacht. Wat is 'niets'? Meestal betekent het dat je niet werkt, of geen geld verdient. Dat je uitrust, dingen doet die je echt leuk vindt, geniet van je vrijheid. Waarom noemen we dat 'niets'? Wat jij doet om je beter in je vel te voelen, is op zich al een bijdrage aan een betere wereld. Als jij meer geeft dan je kunt, hol je jezelf uit en verspreid je juist een veel lagere energie waarmee je je omgeving als het ware leegzuigt.

Het Blauwe Adelaar levenspad leert je vanuit een hoger perspectief naar de wereld te kijken en vervolgens af te dalen in jouw eigen realiteit. Daar is het al met al best eenvoudig om de wereld wat mooier te maken. Doe het vooral met hart en ziel voor jezelf en anderen wat jou vervulling geeft. Dan ben je werkelijk zelf-redzaam. 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
28/10/2019 Mannen zijn geen vrouwen - recensie
 

Agenda