blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

30 oktober - 11 november 2014: het Rode Slang levenspad

Richard de Leth is geboren in het Rode Slang levenspad als Witte Hond toon 6. Hij studeerde geneeskunde en ontwikkelde een nieuw concept over optimale gezondheid. Dit concept werkte hij uit in zijn eerste boek 'OERsterk' en in zijn zojuist verschenen boek 'OERsterk leven'. In het hoofdstuk over het Rode Slang levenspad in ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’ lees je over alle dertien dagen van dit pad aan de hand van citaten uit OERsterk.

 

In het Rode Slang levenspad dat 30 oktober 2014 van start gaat, worden we uitgedaagd bewust om te gaan met de wijsheid van ons lichaam. En dat is waar Richard zijn beroep en levenswerk van heeft gemaakt. Op 21 oktober was hij te gast bij RTL late night om te vertellen over zijn visie op gezondheid. Net als in zijn boeken, kun je in dit interview horen dat Richard via de energie van Rode Slang een sterke verbinding heeft met ons oerinstinct en weet hoe we naar ons lichaam moeten luisteren.

Rode Slang energie is heel basaal. Het reptielenbrein van de slang is de oudste laag in onze hersenen. Het is verantwoordelijk voor je primaire overlevingsdrang. Soms zeg of doe je iets waarvan je achteraf niet begrijpt waar het vandaan komt. Het reptielenbrein reageert dan emotioneel en instinctief op bekende prikkels. In de huidige situatie is er iets wat herinnert aan een heftige gebeurtenis uit het verleden. De emoties die ermee gepaard gaan, sla je als herinnering op in je cellen. Zelfs de herinneringen van je ouders, je voorouders en de evolutie zijn opgeslagen in je cellen. Alles wat je meemaakt, sla je bewust en onbewust op.

In het Rode Slang levenspad word je uitgedaagd om vanuit een hoger perspectief naar de taal van je lichaam te kijken en er werkelijk naar te luisteren. Wat heeft jouw lichaam je te zeggen? Versta je de taal van je lichaam en versta je de kunst ernaar te handelen, dan kun je net als de slang oude huid afwerpen en jezelf vernieuwen. ?

Waar haal jij je energie uit? Volg je je instinct? Ook al hebben wij veel meer hersens dan alleen hett oerbrein waarover reptielen beschikken. We hebben het wel! Maak je er gebruik van of gebruik je alleen je denkvermogen?

Een intens levenspad met 10 poortdagen

Het Rode Slang levenspad is een pad met tien van de tweeënvijftig poortdagen van de Tzolkin. Je herkent ze in de kalender aan de zwarte vakjes. Tijdens deze poortdagen zijn de sluiers dun en zijn we extra ontvankelijk voor de kosmische energie. Zorg goed voor jezelf, open jezelf voor wat zich aandient en wees erop bedacht dat deze dagen heel intens kunnen zijn. Je krijgt enorme kansen om veranderingen in jezelf te bewerkstelligen en daarmee een verandering in de wereld te brengen. We leven in een tijd waarin we linksom of rechtsom gedwongen worden te transformeren naar een nieuw bewustzijn. Je merkt het op allerlei gebieden: voeding, gezondheid, geld, relaties. We kunnen ons niet meer verzetten tegen veranderingen. Alle oude vormen van bewustzijn hebben hun tijd gehad. Macht, angst, schuld, slachtofferschap kunnen in deze tijd hoog opvlammen. Het zijn de peilers van het oude bewustzijn en ze dienen zich aan zodat je ze recht in de ogen kunt kijken. Dat is de manier om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, veranderingen te brengen in je DNA en op De Nieuwe Aarde.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, willen graag de beste zijn en steeds blijven werken aan zichzelf. Ze zijn graag bezig met doelen stellen en bereiken. Het zijn ook goede leraren en daarom graag een voorbeeld voor anderen. Ze mogen er wel op letten dat ze ook ruimte laten voor opvattingen van anderen en niet naast hun schoenen gaan lopen omdat ze zichzelf zo goed vinden.

Ben je zelf geboren in het Rode Slang levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken zelf met de calculator op mayawijsheid.nl of met de gratis Maya wijsheid app uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad

Het gaat in het Rode Slang levenspad om het hoogste en het laagste. Je oerinstinct dat weet dat je een straatje om moet zonder dat je weet dat daar een wegversperring is. Je onderbuikgevoel dat zegt dat je niet in zee moet gaan met die aardige persoon, die pas veel later een oplichter blijkt te zijn. Je wordt uitgedaagd deze dertien dagen bewust om te gaan met de wijsheid van je lichaam en het hoogste en laagste verbinden in jezelf.

Tips voor deze dertien dagen

  • Je vindt inspiratie door te luisteren naar je lichaam. Dat heeft een heel intelligente manier om jou te laten weten wat goed voor je is. Doe vooral datgene wat energie geeft en passie oproept.
  • Je bekrachtigt jezelf door vol zelfvertrouwen ruimte te geven aan je gevoel en de stroom van je gevoel te volgen: go with the flow.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door grenzen te verleggen. Doe de dingen eens anders dan je gewend bent, stap uit je comfortzone en ga moedig voorwaarts. De wijsheid die je nodig hebt komt onderweg vanzelf naar je toe.
  • Geniet van het leven door te gaan waar je voeten je brengen (en niet je hoofd). Toevallige ontmoetingen tillen je naar een hoger niveau deze dagen. Zorg dat je alert en aanwezig bent zodat je kunt aannemen wat je toevalt.
     

Tekst: Elvira van Rijn
Collage: Geertje Mol

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nl



A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda