blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 5e druk!

4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

30 maart - 11 april 2020: het Rode Draak levenspad

Is het je gelukt je eigen plek in te nemen en de harmonie te bewaren in het Gele Ster pad? Alles waar je niet aan gewend bent, triggert jou op oude patronen. Het Rode Draak levenspad dat vandaag begint geeft je energie om die oude patronen te doorbreken. Ik zie dit pad als het pad van de wereld die we als mensheid met elkaar creëeren, bewust én onbewust.

Tijd om te integreren

Na alles wat je geleerd en beleefd hebt in de afgelopen Tzolkinronde, begin je weer aan een nieuwe cyclus van 260 dagen. Het is tijd om te gaan integreren wat er allemaal op je af is gekomen in de rechterhelft van de Tzolkin. Het wordt steeds belangrijker om jezelf goed te kennen zodat je dicht bij jezelf kunt blijven en je kalmte bewaren temidden van alle veranderingen in jezelf en om je heen.

Alles wat er gebeurt rondom het Corona virus is een enorme trigger voor alles wat jou onder de oppervlakte nog weghoudt bij jezelf en je oervertrouwen. De grote kunst deze dagen is om te Zijn met wat zich nog aandient uit de diepte. Dat betekent vooral veel laten, loslaten, overgeven en vertrouwen dat je de kracht hebt om te dealen met wat er op je bordje terecht komt. 

Tips voor meebewegen

Je kunt deze dagen meer dan anders worden geconfroteerd met schijnbare terugval, emotioneel of fysiek. Als je het leven accepteert zoals het komt, geef je jezelf de veiligheid die nodig is om nieuwe deuren te openen en te groeien, stevigheid te vinden in jezelf. Ik geef je graag drie tips om mee te bewegen met wat er in jezelf gebeurt.

TIP 1: Bescherming van binnenuit is de beste bescherming. Zorg goed voor jezelf en zorg voor balans tussen DOEN en ZIJN. Geef je lichaam beweging, frisse lucht en goede brandstof in plaats van zwaar te verteren kost. Zoek een manier die bij jou past om je immuunsysteem te versterken.

TIP 2: Laat gaan wat jou wil loslaten, geef je over, zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe, ook al weet je nog niet wat dat zal zijn.

TIP 3: Laat je emoties er ZIJN zonder eraan te hechten. Hechten aan emoties doe je door er verhalen bij te vertellen aan jezelf of aan anderen: verklaringen, theorieën, duidingen, oplossingen etc. Als je ze blijft herhalen, creëer je opnieuw wat je altijd al kreeg.

Een nieuw perspectief

Ik neem je even mee terug in de tijd om wat er nu gaande is in een breder perspectief te plaatsen. Precies een Tzolkinronde geleden maakten we ons op voor een nieuw zonnejaar en het begin van een dertien jarige cyclus. Die ging van start op 26 juli in het pad na dit Rode Draak pad op Witte Tovenaar toon 1. 

Het Rode Draak pad was toen het laatste pad van een cyclus van 13 jaar waarin we uitgenodigd werden om de losse eindjes af te hechten en ons op te maken voor een nieuw begin. Die losse eindjes hadden te maken met oude systemen waarin we vastgeroest zaten. Wie had kunnen vermoeden dat een virus de aanleiding zou zijn om vele systemen waarop onze maatschappij draait plat te leggen. 

Weet je nog hoe heet het afgelopen zomer was en dat we niet anders konden dan vertragen en ons overgeven aan de omstandigheden? Nu moeten we opnieuw dealen met de omstandigheden, terugschakelen en onze grenzen verleggen. Als een grote tanker komen we wereldwijd tot stilstand, zodat we een andere koers kunnen gaan varen. Kijk ook eens hoe het voor jou was in juli. Wat herhaalt zich in jouw leven en vraagt om aandacht?

We gaan een nieuwe toekomst tegemoet, dat is wel zeker. Hoe die eruit ziet, weet niemand. Laten we op 12 april - 260 dagen na de start van het zonnejaar - samen opnieuw afstemmen op de energie van Witte Tovenaar toon 1 en op wat deze nieuwe cyclus van dertien jaar ons te brengen heeft. Dat het Pasen is, maakt het een extra bijzondere dag: het feest van het nieuwe leven en overwinning op de dood.

Ik nodig je graag uit voor...

Het eerste Maya wijsheid Paaswebinar op 12 april.

Tijd: 15.00-16.30

Prijs: gratis

Na je aanmelding ontvang je een link die je toegang geeft tot het webinar.

Voel je vrij om deze uitnodiging door te sturen aan anderen voor wie het webinar ook waardevol zou kunnen zijn.

DNAfirmaties van het Rode Draakpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

 

Dag 1. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder 

Dag 2. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 3. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 4. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 5. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 6. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 7. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 8. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 9. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 10. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 11. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 12. Gele Mens - Ik creëer

Dag 13. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger 

 

Tekst: Elvira van Rijn
DNAfirmaties uit: 'Maya wijsheid voor je levensreis'
Zegelafbeelding: Patricia Mooren
 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

11/01/2021 10 - 22 januari 2021: het Blauwe Hand levenspad - tips voor omgaan met ongemak
08/01/2021 De nieuwe maan van 13 januari 2021
07/01/2021 De Heilige Nachten - een verslag
31/12/2020 De tarot jaarkaart voor 2021
 

Agenda