blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

30 juni - 12 juli 2019: het Gele Ster levenspad

Wat bracht jou hoop en licht voor de toekomst de afgelopen periode? Met alles wat jij met hart en ziel hebt gedaan, heb jij de wereld een beetje mooier gemaakt.

VREDE EN VERZOENING 
Het Gele Ster levenspad dat vandaag begint, helpt je bij de volgende stap. Dit pad gaat over de sleutel tot vrede en verzoening. In 2019 bewegen we ons ondersteund door de jaarenergie stap voor stap op weg naar harmonie. We zijn allemaal deel van het grote geheel, met onze eigen kwaliteiten en ons eigen falen en het verlangen om te leren en ervaren. Je bent precies goed zoals je bent en anderen zijn dat ook.

JE EIGEN PLEK INNEMEN 
Het Gele Ster levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij je eigen plek inneemt. We hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan als we doen wat echt bij ons past. Je hoeft niet overal goed in te zijn en je hoeft zelfs niet per se te doen waar je goed in bent geworden. Soms is dat nu eenmaal niet wat het beste bij je past. Je mag altijd opnieuw kiezen wat je wilt doen of leren. Waarvan ga jij echt stralen?

HET SPOOR VOLGEN NAAR DE TOEKOMST 
Dit is het moment om een helder beeld van je toekomstige zelf te maken. Zo opent zich de poort naar een nieuwe toekomst. Dertien dagen lang geeft het Gele Ster levenspad aanwijzingen en signalen over wat jou doet stralen, over een toekomst van harmonie en samenwerking en jouw plek daarin. Dus let goed op en laat je verrassen. Durf je het spoor dat jou wordt aangereikt te volgen? Het is het spoor naar een nieuwe toekomst.

DICHTER BIJ JEZELF KOMEN
Deze zomer kun je volop genieten van mooie Maya wijsheid workshops die je dichter bij jezelf en je eigen plek brengen. Als je wilt meedoen met de vierdaagse 'Sleutels voor persoonlijk leiderschap' in augustus of Je eigen plek innemen vanaf september meld je dan voor 1 juli aan. Je betaalt dan het laagste deelnamebedrag. Je bent van harte welkom om je aan te sluiten als jij dit jaar ook een keerpunt in je leven wilt laten zijn. 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren
 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/10/2019 25 oktober - 15 december 2019: een intense tijd om je eigen plek vorm te geven
18/10/2019 Een 4 in 1 boek - recensie
12/10/2019 12 - 24 oktober 2019: het Gele Mens levenspad
10/10/2019 De volle maan van 13 oktober 2019
 

Agenda