blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

30 juli - 11 augustus 2015: het Witte Spiegel levenspad

Van 30 juli tot en met 11 augustus 2015 lopen we het Witte Spiegel levenspad. Dit brengt ons terug naar de bron waar alles vandaan komt en waar alles weer terugkeert. Deze bevindt zich in het hart van de Tzolkin en in ons eigen hart. Daar maken we contact met ons collectieve zielsverlangen om ervaringen op te doen op aarde. Jij en ik en alle anderen, samen met je verwante zielen, de maatjes op jouw pad. We zijn hier met en voor elkaar en zijn verbonden met dezelfde bron, ieder op zijn eigen manier. Het Witte Spiegel levenspad laat je stap voor stap zien hoe alles om je heen het verlangen van jouw ziel weerspiegelt en hoe je dit kunt gebruiken om jezelf te zien als volmaakte uitdrukking van de schepping.

DNAfirmaties
De tussenkopjes van dit artikel zijn krachtige zinnen die rechtstreeks inwerken op je DNA. De kopjes zijn verbonden met de dertien dagen van het Witte Spiegel levenspad en ze herinneren je aan de bron en je ziel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke potentieel en bekrachtigt de verbinding met ons collectieve zielsverlangen.

1. Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen
Jij keert terug naar de bron van je ziel door een nieuwe realiteit te projecteren in de toekomst, samen met mij en alle anderen. Hoe zie jij de wereld om je heen? Er zijn nogal wat verschillende realiteiten waarbij je je kunt aansluiten, zoals de realiteit van oorlog, van financiële crisis, tekort of de realiteit van liefde en overvloed. Bedenk dat we al deze realiteiten met elkaar hebben gecreëerd vanuit een collectief zielsverlangen om ervaringen op te doen op aarde. Vanuit dat perspectief is iedere realiteit niet meer of minder dan het antwoord op een verlangen en is de ene realiteit niet beter dan de andere. Wat jij ziet om je heen resoneert met jouw zielsverlangen om de ervaringen op te doen om een bewust mens te zijn en jouw plek in te nemen met al jouw kwaliteiten en talenten. Dit wil niet zeggen dat je moet blijven hangen in een realiteit die jou niet gelukkig maakt. Focues op de realiteit waarin jij het beste tot je recht komt met al jouw kwaliteiten en talenten. Zo word je een magneet voor een nieuwe toekomst.

2. Ik breng energie om te vernieuwen
Jij keert terug naar de bron van je ziel door jezelf te laten zien zoals je bent, samen met mij en alle anderen. We hebben in het dagelijks leven heel wat rollen te vervullen. Elke rol heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Hoe zou het zijn om al die beperkingen af te werpen en gewoon te zijn wie je echt bent? Jouw rollen te vervullen zonder masker? Misschien moet je daarvoor nog wat afleggen. Misschien ben je onbewust bezig geweest de schijn op te houden voor de buitenwereld. Al die ballast weerhoudt je alleen maar ervan jouw zielsverlangen te leven. Wie ben jij zonder je maskers?

3. Ik breng licht, liefde en warmte
Jij keert terug naar de bron van je ziel door te handelen vanuit liefde, samen met mij en alle anderen. Het is zo makkelijk om te oordelen over anderen. Hoe verder je van hen afstaat, hoe minder je van hun persoonlijke leven weet, des te makkelijker is het om te oordelen over het kleine stukje dat je ziet. Hoe vaak heb jij meegemaakt dat er over jou werd geoordeeld zonder dat de ander jouw verhaal kende? Hoe vaak heb jij gedacht ‘als je zou weten hoe het werkelijk met mij is, zou je zo niet praten’?
Je bewijst de wereld een grote dienst door eens heel bewust naar je oordelen te luisteren en ze te gebruiken als mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Ieder oordeel zegt iets over jou. Het laat een deel van jezelf zien waarvoor je nog geen liefde kunt voelen. Het zegt niets over die ander, want je kent zijn of haar verhaal niet. Je eigen verhaal ken je maar al te goed. Zet alle oordelen over anderen om in liefde voor jezelf. Voor de delen in jou waarop je het licht nog mag laten schijnen, zodat je van daaruit ook zachter kunt zijn naar anderen.

4. Ik ben mijn eigen moeder
Jij keert terug naar de bron van je ziel door je te laten dragen door het leven, samen met mij en alle anderen. Ieder moment dat je je zorgen maakt, dat je weerstand voelt tegen hoe het nu is, is een cadeau van het leven aan jou. Kun jij dat cadeau werkelijk ontvangen? Misschien wil je het wel, maar weet je niet hoe? Acceptatie is de sleutel om je werkelijk gedragen te voelen door het leven. Accepteer alles wat zich aandient in je leven als een geschenk. Het leven geeft je soms datgene waarom jouw ziel heeft gevraagd in een verpakking die er niet echt uitziet als een geschenkverpakking. Misschien kun je jezelf toestaan dat je niet blij hoeft te zijn met ieder geschenk. Accepteren is genoeg. Zijn met wat er is in het hier en nu is al een ware kunst.

5. Ik ben mijn eigen vader
Jij keert terug naar de bron van je ziel door aandacht te geven aan wat wezenlijk is voor jou, samen met mij en alle anderen. Jij bent de enige die dat echt ten diepste weet en er gehoor aan kunt geven. Wat voor jou wezenlijk is verschilt van wat voor een ander wezenlijk is. We zijn immers allemaal uniek en ieder volgt zijn eigen weg in het leven. Wat je voor jezelf en anderen kunt doen is ruimte geven aan wat voor jou wezenlijk is zonder daarvoor de erkenning van wie dan ook voor nodig te hebben. Laat je hart en je ziel spreken, geef vol bezieling uiting aan wat wezenlijk is voor jou. Als je jezelf erkent, zal de wereld daarop reageren en jou erkennen in jouw kracht.

6. Ik ben een uniek kind van de schepping
Jij keert terug naar de bron van je ziel door je dromen te leven, samen met mij en alle anderen. Er is er maar één die jouw dromen kan realiseren en dat ben jij. Hiervoor is het nodig dat je ze tot leven brengt en voeding geeft. Waarvan droom jij? De eerste stap om te regelen wat jij nodig hebt om een droom te vervullen is dat je deze uitspreekt. Praat over jouw droom met anderen, laat zien hoe blij je wordt als het is zoals jij droomt. Zo word je een magneet voor alles wat je nodig hebt om jouw droom te realiseren. Wat kun jij doen om je dromen te voeden?

7. Ik ben het volledige potentieel
Jij keert terug naar de bron van je ziel door je af te stemmen op jouw scheppend vermogen, samen met mij en alle anderen. Vaak denken we dat we anderen nodig hebben, omdat ze meer kunnen en beter zijn dan wij. Dat je het niet alleen hoeft te doen staat als een paal boven water, maar dat we elkaar nodig hebben is geen excuus om te wachten tot er iets gebeurt. Neem de eerste stap zelf, laat zien waar jij op uit bent. Je bent een scheppend wezen en jouw scheppend vermogen is net zo groot als dat van ieder ander. Gebruik je angst voor het onbekende als kompas voor groei en creatie. Waar wordt het voor jou spannend om stappen te zetten? Stem af op je angst, neem het gevoel voor wat het is en ga vastberaden doen wat jou verder brengt op je pad.

8. Ik ben de instinctieve vernieuwer
Jij keert terug naar de bron van je ziel door je passie te volgen, samen met mij en alle anderen. Je lichaam laat je precies weten hoe het met je is, wat energie geeft en wat niet. Zo kun je je zintuigen gebruiken om te voelen wat klopt voor jou om te doen of laten. Maar soms moet je juist even niet naar je lichaam luisteren, want alle trauma’s die we hebben beleefd en nog niet volledig verwerkt liggen namelijk opgeslagen in je cellen. Het zijn misschien gebeurtenissen die je bent vergeten of die achteraf heel onbeduidend lijken. Misschien heb je ooit op je kop gekregen voor iets wat je niet had gedaan of gaf je jezelf de schuld van iets waaraan jij niets kon doen. De emotie die je toen voelde is opgeslagen in je lichaam en gekoppeld aan de gebeurtenis. Daarom kunnen we soms zo overdreven reageren of huiverig zijn om onbevangen onszelf te zijn. Luister goed naar je gevoel. Klopt het werkelijk of zit er nog een oude emotie onder? Herkenning is vaak al voldoende om weer op een lijn met jezelf te komen.

9. Ik ben het begin en het einde
Jij keert terug naar de bron van je ziel door je over te geven aan het onzichtbare, samen met mij en alle anderen. Het leven verloopt vaak grillig. Er kan zomaar iets gebeuren wat alles volledig op zijn kop zet. Dat maakt dat we graag de controle willen hebben, invloed willen uitoefenen op hoe ons leven verloopt. Weet dat je nooit kunt voorkomen dat je precies meemaakt wat er op jouw verlanglijstje stond toen je naar de Aarde kwam. Er is een groter plan waarvan je ooit hebt geweten en jouw leven is dit plan in uitvoering. Geef je maar over aan het leven, aan het onzichtbare en de plannen van jouw ziel. Wees gewoon jezelf en neem het leven zoals het komt.

10. Ik ben de helende hand
Jij keert terug naar de bron van je ziel door te ontvangen, samen met mij en alle anderen. Als je niet hoeft te controleren wat er gebeurt in je leven, kun je aanwezig zijn in het moment en al het moois ontvangen dat daar is. Hoe vaak zien en waarderen we pas wat we hadden als we het kwijt zijn. Als je jezelf toestaat niet te weten hoe of wat, de grip op het leven loslaat en je handen opent, open je jezelf om al het moois te ontvangen dat het leven voor je in petto heeft. Als je toch bent vergeten wat er allemaal op jouw verlanglijstje stond, kun je je net zo goed laten verrassen en alles wat jij ontvangt zien als een stukje van de puzzel op weg naar heelheid en harmonie.

11. Ik neem mijn eigen plek in
Jij keert terug naar de bron van je ziel door het leven als een kunstwerk te zien, samen met mij en alle anderen. Jij bent een stukje van de grote puzzel en even belangrijk en waardevol als ieder ander. Je mag jezelf bevrijden van elk gevoel van minderwaardigheid of onwaardigheid. Iedereen is precies goed zoals hij of zij is. Ieder heeft zijn eigen reis hier op aarde te maken en de ene reis is niet beter dan de andere. Jij mag helemaal zijn zoals je bent. Erken je eigen schoonheid, erken de delen van jou die dat nog niet geloven. Dan ga je vanzelf stralen.

12. Ik laat mijn licht schijnen
Jij keert terug naar de bron van je ziel door nieuw licht in jezelf te ontsteken, samen met mij en alle anderen. Wat vind jij echt goed van jezelf? Het is hoog tijd dat je je kop boven het maaiveld uitsteekt en laat zien wat jouw kwaliteiten zijn, wie je bent en wat je waard bent. Wat houdt je nog tegen om dat aan de wereld te laten zien? Geef ook aandacht aan de verhalen die je jezelf vertelt om jezelf nog terug te houden. Luister naar de stemmen die vertellen dat je het niet waard bent, dat je niet goed genoeg bent en schrijf eens op wat ze zeggen. Te vaak drukken we dit soort verhalen weg, terwijl ze er vanbinnen toch zijn. Het zijn delen van jou die nog niet volledig vertrouwen en wat ze nodig hebben is jouw onvoorwaardelijke acceptatie. Onzeker zijn we allemaal wel eens, daar is niets mis mee. Geef je jouw onzekerheid de ruimte, dan krijg je alleen al hierdoor meer vertrouwen in jezelf. Laat maar schijnen dat licht!

13. Ik ben trouw aan mijzelf
Jij keert terug naar de bron van je ziel door trouw te zijn aan jezelf, samen met mij en alle anderen. Wees lief voor jezelf, wees aardig voor wie je bent, hoe je eruit ziet, voor de fouten en vergissingen die je maakt, de stommiteiten die je hebt uitgehaald, voor je behoeften en voor wat jij belangrijk vindt in het leven. Je kunt pas van een ander houden als je helemaal van jezelf houdt, ook van de dingen die je eigenlijk niet wilt zien of weten van jezelf. Maak het niet te ingewikkeld allemaal. Je bent gewoon goed zoals je bent, eenvoudigweg omdat je er bent. Jij bent het antwoord op het verlangen van jouw ziel.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Kristel van der Klugt

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda