blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

30 december 2018 - 11 januari 2019: het Witte Wereldoverbrugger levenspad

In welke nieuwe, onbekende gebieden ben jij beland in het Rode Hemelwandelaar levenspad? Had je de moed om oude patronen te doorbreken? Het kan enorm bevrijdend zijn maar ook heel onwennig aanvoelen als je niet meer kunt terugvallen op je routines. Het is net of je helemaal opnieuw moet beginnen. Met alles wat het Rode Hemelwandelaarpad je heeft opgeleverd begin je niet alleen aan het Witte Wereldoverbrugger levenspad maar ook aan het nieuwe jaar.

EEN NIEUW BEGIN
Je zou kunnen zeggen dat het nieuwe jaar vandaag al een beetje is begonnen. De jaarenergie van 2019 - de dagenergie van 1 januari - Gele Ster toon 3 maakt deel uit van het Witte Wereldoverbruggerpad. Niet alleen Gele Ster toon 3 maar dit hele pad reikt ons het gereedschap aan waarmee we in 2019 kunnen creëren in verbinding met de bron en met twee benen op de aarde.

BRUGGEN BOUWEN
Witte Wereldoverbrugger helpt je om twee werelden te verbinden: oud en nieuw, begin en eind, zichtbaar en onzichtbaar, leven en dood, mens en engel. Witte Wereldoverbrugger beweegt zich op de grens tussen deze twee en leert je overgave aan het nieuwe en vergeving voor het oude zodat een einde ook echt een nieuw begin kan worden. De grote vraag die het Witte Wereldoverbrugger levenspad ons voorlegt is: durf je los te laten en afstand te nemen zonder dat je weet wat je daarvoor terug gaat krijgen?

VERNIEUWENDE VERBINDINGEN
Witte Wereldoverbrugger overbrugt ook schijnbare tegenstellingen: oorlog en vrede, regulier en alternatief, spiritueel en zakelijk, chaos en orde. Er is een groeiend verzet tegen de gevestigde orde. Tegenstellingen in de maatschappij worden steeds duidelijker zichtbaar. Op het grensvlak van twee werelden kunnen we verbinding maken en bruggen slaan. Het is een dunne lijn, maar hij is er! Juist die verbinding zorgt voor vernieuwing. Als we elkaar de hand reiken in plaats van bestrijden wordt het beste uit twee werelden verendigd.

De komende dertien dagen kun je optimaal benutten door alvast ruimte te maken, zodat er genoeg plek is voor het nieuwe. Ruimte in je hoofd, in je huis, in je werk in je manier van denken en kijken naar wat er gaande is in je leven en in de wereld. Het kan op allerlei gebied nodig zijn. De kunst om je over te geven aan het proces van loslaten terwijl je in verbinding blijft. 
Jezelf terugtrekken, ontspannen en plezier maken helpt om te voelen waar het werkelijk om draait in je leven. Dan wordt duidelijk waar je hart echt naar uitgaat en of wat je doet nog wel klopt met wie je nu bent. De energie van verbinding is in 2019 krachtiger dan ooit! Je hoeft nergens meer op te wachten. Alles is er: je mag het gaan DOEN.

JE EIGEN PLEK INNEMEN
Op 1 januari is het Gele Ster toon 3. Deze jaarenergie van 2019 helpt je om je eigen plek in te nemen en bruggen te bouwen met alle kwaliteiten en talenten die je hebt meegebracht. Ook als je denkt dat je er nog niet klaar voor bent kun je beginnen. Het is tijd dat je helemaal tot je recht komt. Dat je in beweging komt, je hart volgt en doet wat echt bij je past. Dat is namelijk de manier waarop je dienstbaar bent aan het grote geheel.
 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda