blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Voor de komende periode trok ik de kaart van de Malachiet en de kaart ‘Heb vertrouwen’ uit het Kwan Yin Orakel van Alana Fairchild.
Hoe groen wil je het hebben met een malachiet? Groener dan dit krijgen we het namelijk niet. 
Deze intens groene malachiet kaart laat weten dat er op het emotionele vlak balans, harmonie en evenwicht mag komen. Deze kaart ligt er niet per se omdat we momenteel als nerveuze en stressvolle kippen rondrennen of over-emotioneel ronddolen. Dat kan, maar dat hoeft niet. De kaartlegging is ten slotte voor ons allemaal en we zitten niet allemaal in hetzelfde schuitje. 
Wel geeft de kaart aan dat dit een periode is waarin je lichamelijke en geestelijke vooruitgang mag boeken, omdat het tijd is voor vernieuwing. Bevrijding zelfs. Emoties mogen gaan liggen. Getob en gepieker mag je achter je laten. En – indien nodig - is het een goed moment om aandacht te besteden aan eventuele gezondheidsproblemen. 

Lichamelijk en geestelijk mag en kun je vooruit komen in deze periode. Groen ontstaat door een menging van geel en blauw. Geel van wijsheid en blauw van waarheid en eerlijkheid, zijn in deze kleur gecombineerd. Groen is de kleur van je hartchakra, de middelste kleur van de regenboog. De kleur van het midden, van balans en evenwicht. 

Deze kleur geeft aan dat het een goed moment is om te ontspannen. Wat je ook allemaal wilt of wat er ook aan de hand is, deze periode is bedoeld om goed in je vel te komen of te blijven. Lekker een beetje lanterfanten kan heel goed voor je zijn. Geniet van de ruimte die je aan jezelf geeft. Of dit nu vanaf een vakantieadres, je eigen huis of je balkon is. Benauwt die ruimte je? Ga naar buiten. 

De Kwan Yin kaart vertelt je dat het geen tijd is om je ergens druk om te maken. Vertrouwen is al wat er gevraagd wordt. Als het een moeilijke tijd voor je is, dan wordt je vertrouwen waarschijnlijk op de proef gesteld. Heb vertrouwen. Alles gaat alleen maar hierover. 

Dat wat je wilt is mogelijk, zegt de Kwan Yin kaart. Maar ga wel met je eigen flow mee. Als je ergens druk achter zet, ontstaat er weerstand. Dat is het tegenovergestelde van wat je nodig hebt. Ben je moe? Dan rust je uit. Heb je ergens nog geen zin in? Dan doe je het later. 
Waar je ideeën, je wensen, je initiatieven of je gedachten ook over gaan, begin er pas aan als je het tot in je botten voelt. Als je het uit je poriën voelt komen. Als je niet meer wilt wachten. Als je tintelingen voelt in je handen en in je tenen. Als de energie ervan voelbaar is. Als je het helemaal voor je ziet en je het bijna kunt pakken.
Als je het doet om iets anders te ontwijken, omdat je niet weet wat je anders moet doen, omdat anderen het zeggen of omdat je denkt dat het zo hoort, dan is dat niet voldoende. In dat geval is het tijd voor even niets en voor niemandsland. Dan is het een tijd van accepteren dat het is wat het nu is. 
Het verandert wel. Dat is een natuurwet. Niets blijft hetzelfde. 
Misschien is eerst iets anders nodig. Of moet het anders dan dat jij denkt. 
Ontspan. 
En heb vertrouwen.

Tekst: Anneke Agterberg

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda