blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 5e druk!

4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

3 - 15 juni 2020: het Witte Wereldoverbrugger levenspad

In welke nieuwe, onbekende gebieden ben jij beland in het Rode Hemelwandelaar levenspad? Als je niet meer kunt terugvallen op je routines is het soms net of je helemaal opnieuw moet beginnen. Het Witte Wereldoverbrugger levenspad geeft nu energie om twee werelden te verbinden: oud en nieuw, begin en eind, zichtbaar en onzichtbaar, persoonlijkheid en ziel.

 

Durf je los te laten?

Witte Wereldoverbrugger beweegt zich op de grens van twee schijnbaar tegenstrijdige werelden. Maar op het grensvlak wordt zichtbaar wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Witte Wereldoverbrugger leert je overgave aan het nieuwe en vergeving voor het oude zodat een einde ook echt een nieuw begin kan worden. De grote vraag die het Witte Wereldoverbrugger levenspad je voorlegt is: durf je los te laten en afstand te nemen zonder dat je weet wat je daarvoor terug gaat krijgen?

Vernieuwende verbindingen

Witte Wereldoverbrugger overbrugt ook schijnbare tegenstellingen: oorlog en vrede, chaos en orde, gehoorzaamheid en verzet, angst en liefde. Tegenstellingen in de maatschappij worden steeds duidelijker zichtbaar. Op het grensvlak van twee werelden kunnen we verbinding maken en bruggen slaan. Het is een dunne lijn, maar hij is er! Juist die verbinding zorgt voor vernieuwing.

Als we elkaar de hand reiken in plaats van bestrijden wordt het beste uit twee werelden verendigd en heft het oude zich vanzelf op omdat het geen energie meer krijgt. In deze onzekere tijden kan je persoonlijkheid behoorlijk in overlevingsmechanismen schieten en word je je eigen blokkade voor vernieuwing. Ben je aan het vechten met iets buiten jezelf, de omstandigheden waaraan je niets kunt doen? Door de strijd in jezelf, met jezelf te erkennen, maak je ruimte om bruggen te bouwen.

Ruimte maken

De komende dertien dagen kun je optimaal benutten door alvast ruimte te maken, zodat er genoeg plek is voor het nieuwe. Ruimte in je hoofd, in je huis, in je werk in je manier van denken en kijken naar wat er gaande is in je leven en in de wereld. De kunst is je over te geven aan het proces van loslaten terwijl je ook in verbinding blijft.

Jezelf met regelmaat terugtrekken, ontspannen en plezier maken helpt om te voelen waar het werkelijk om draait in je leven. Dan wordt duidelijk waar je hart echt naar uitgaat en of wat je doet nog wel klopt met wie je nu bent. 

Het verlangen van je ziel manifesteren

Op vrijdag 12 juni is het Blauwe Adelaar toon 10 in het Witte Wereldoverbruggerpad. Toon 10 staat voor het manifesteren van je zielsverlangen. Manifesteren betekent dat je beschikbaar bent om datgene wat jij hier komt doen tastbaar te maken in de aardse realiteit. Het is vaak meer een kwestie van laten dan van doen. Niet altijd gemakkelijk! Blauwe Adelaar brengt je daarbij visie, hoop en licht voor de toekomst.

Ervaar je het als een uitdaging om de brug te slaan van oud naar nieuw, van doen naar (los)laten, meld je dan aan voor de online Cirkel van wijsheid op 12 juni waarin we werken met deze dagenergie. We geven jouw ziel die ochtend de ruimte om je de weg te wijzen op je pad.

INFO EN AANMELDEN VOOR DE ONLINE CIRKEL VAN WIJSHEID

Na deze ochtend kun je met nieuwe inzichten en opgeladen verder. De cirkel is voor iedereen waardevol, ervaren of onervaren met de kalender. Ben je geboren in dit pad, op een toon 10 dag of een Blauwe Adelaardag, dan is deze cirkel voor jou extra interessant.

DNAfirmaties Witte Wereldoverbrugger levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 2. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 3. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 4. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 5. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 6. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 7. Gele Mens - Ik creëer

Dag 8. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 9. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 10. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 11. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 12. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 13. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/01/2021 De volle maan van 28 januari 2021
23/01/2021 23 januari - 4 februari 2021: het Gele Zon levenspad
11/01/2021 10 - 22 januari 2021: het Blauwe Hand levenspad - tips voor omgaan met ongemak
08/01/2021 De nieuwe maan van 13 januari 2021
 

Agenda