blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

3 - 15 december 2019: het Geel Zaad levenspad

De afgelopen periode heeft het Blauwe Aap levenspad je geholpen met creëren vanuit je bron. Heb je de dertien tips uit de vorige energie update in praktijk kunnen brengen? Hoe het Blauwe Aap pad voor jou ook is verlopen, je mag er helemaal op vertrouwen dat je precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven. We gaan een nieuwe toekomst tegemoet in het Geel Zaad levenspad nu we de middenkolom van de kalender weer uit zijn.

De oogst ontvangen

Het Geel Zaad levenspad schenkt je de oogst van alles wat je hebt getransformeerd in de periode die startte met het Rode Slang levenspad op 25 oktober. Je hebt een nieuwe voedingsbodem gecreëerd waarin jij nu nieuwe droomzaden kunt planten. Denk aan de herfst. De talloze eikels, kastanjes, beukenootjes vormen de rijke oogst en zijn tegelijkertijd ook weer de zaden voor nieuwe planten: het is een oneindig doorlopende groeicyclus.

Extra groeikracht

Het Geel Zaad levenspad bevat tien poortdagen van 5 - 14 december. Het zijn de zwarte vakjes in de kalender. Deze dagen is de verbinding met de kosmos sterk en krijg je extra energie om te groeien en bloeien. De energie helpt je helpen je door je laatste weerstanden heen te breken daar waar jij uit je jasje bent gegroeid. Net als de kiem die uit het omhulsel van het zaad barst. Dat kan een enorme boost geven en tegelijkertijd ook pittig zijn omdat je lichaam dat allemaal moet verwerken. Zorg dus goed voor jezelf en neem rust als je lichaam daarom vraagt.

Laat de toekomst maar naar je toe komen, ook al begrijp je nog niet helemaal wat er gaande is. Het wordt vanzelf wel duidelijk als jij je niet te veel bemoeit met wat er precies mag gaan groeien en waarom. Ga het maar ontdekken zonder vastomlijnde plannen. Dan maak je de meeste ruimte voor wonderen.

Samenwerken met de kosmos

Als je het rijpingsproces van je zaden wilt volgen, bereid je dan alvast voor op de volgende vier levenspaden. Ze helpen je het pad te volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier kan de kosmos namelijk het beste met je samenwerken, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

De druk om iets te DOEN en DOELEN te stellen is in onze cultuur heel groot, terwijl die druk vaak de grootste blokkade opwerpt voor groei en bloei. De online cursus 'Leven en groeien met de dagenergie' helpt je om alert te zijn op de aanwijzingen die de Tzolkin je geeft om meer ruimte te maken voor magie. Deze keer is het een extra bijzondere cursus omdat de jaarwisseling erin valt. Alle reden dus om bewust de dagenergie te volgen! We starten op 16 december.

13 Affirmaties voor groei

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

2. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

3. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

4. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

5. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

6. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

7. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

8. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

9. Gele Mens - Ik creëer

10. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

11. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart.

12. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

13. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijk leiding

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda