blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

29 oktober - 10 november 2015: Rode Maan levenspad

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het vierde artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.
Van 29 oktober tot en met 10 november 2015 lopen we het Rode Maan levenspad.

Het Rode Maan levenspad gaat over je vermogen te blijven herinneren wie je bent: een goddelijk wezen. Soms lijkt het alsof we allemaal zijn vergeten dat we vanuit een diep zielsverlangen een grote reis maken met als doel ervaringen opdoen op aarde. Het lijkt ook alsof we zijn vergeten dat we een gezamenlijk hartsverlangen hebben om dienstbaar te zijn aan de wereld. Toch is er diep vanbinnen altijd een herinnering aan je eigen oorsprong, je eigen licht, aanwezig. Dat licht zorgt ervoor dat je trouw blijft aan de verlangens waarmee je aan deze grote reis bent begonnen, zelfs als je het niet kunt voelen. Het Rode Maan levenspad vertelt je stap voor stap hoe je het licht in jezelf vindt, zodat je het voluit en vol vertrouwen kunt laten schijnen.

DNAfirmaties

De tussenkopjes van dit artikel zijn krachtige zinnen die rechtsreeks inwerken op je DNA. Ze zijn verbonden met de dertien dagen van het Rode Maan levenspad en ze activeren jouw herinnering aan ons gezamenlijke hartsverlangen. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert wie je werkelijk bent en brengt je in verbinding met het collectieve hartsverlangen van de mensheid.

1. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Jij vindt het licht in jezelf als je meester wordt over je emoties, samen met mij en alle anderen. Heb je geleerd dat boosheid en verdriet negatieve gevoelens zijn? Dan heb je waarschijnlijk ook geleerd ze te onderdrukken. Laat je prachtige licht nou net verstopt zitten onder al die ‘afkeurenswaardige’ emoties. Dus heet ze vooral welkom. Geef ze de ruimte, maar hecht er niet aan. Laat de verhalen die eraan vastzitten maar komen als een wolk die voorbij drijft. Je hoeft er niet in te geloven. Zodra je jezelf onthecht van je emoties komt jouw licht tevoorschijn en begint jouw levenskracht te stromen.

2. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Jij vindt het licht in jezelf als je houdt van jezelf zoals je bent, samen met mij en alle anderen. Je bent een mooie ziel die ervaringen komt opdoen. Al jouw ervaringen stonden op je verlanglijstje toen je naar de aarde kwam. Waarom zou je op wat voor manier dan ook oordelen over jezelf? Je bent hier gekomen om te leren dus ook om fouten te maken. Voor die fouten mag je dus ook aardig zijn. Ze horen er allemaal bij en je kunt elke dag leren en opnieuw beginnen. In de bijbel staat ‘Heb uw naaste lief als uzelf’. Maar draai het eens om. Houd jij net zoveel van jezelf als van je liefste naaste?

3. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Jij vindt het licht in jezelf als je je blijft verwonderen, samen met mij en alle anderen. In tijden van crisis en ellende is het soms lastig om de lichtheid van het leven te blijven voelen. Heb je wel eens gemerkt hoe somber je wordt van sombere mensen om je heen als je zelf niet lekker in je vel zit? Je bewijst de wereld een grote dienst als je licht en vrolijk bent. Als je kunt blijven lachen om jezelf en het aardse gedoe. Als je lichtheid brengt waar het zwaar en moeilijk is. Zo ben jij de sprankel die het licht in anderen weer aansteekt.

4. Gele Mens - Ik creëer

Jij vindt het licht in jezelf als je bewust omgaat met je creatiekracht, samen met mij en alle anderen. Je beschikt over een enorm vermogen om te creëren en dat doe je met alles wat je aandacht geeft. Het begint bij jouw intentie. Energie volgt je gedachten. Houd eens in de gaten hoe vaak je negatieve gedachten hebt. Negatieve gedachten kunnen enorm comfortabel zijn. Ze bieden veiligheid en houden allerlei verantwoordelijkheden buiten de deur. Ze besparen je lastige keuzes en houden je af van je gevoel. Probeer eens een dag je negatieve gedachten te turven in plaats van ermee in gesprek te gaan. Niet om te tellen hoeveel het er zijn, maar als manier om ervan los te komen en aandacht te geven aan wat jij wilt dat wel groeit.

5. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Jij vindt het licht in jezelf als je de moed hebt je grenzen te verleggen, samen met mij en alle anderen. Je bent hier gekomen om nieuwe ervaringen op te doen. Daarom ligt je kracht altijd buiten je comfort zone, buiten wat je gewend bent, buiten wat vertrouwd is. Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen. Probeer, experimenteer, doe wat je nooit deed. Doe eens een experiment: meet jezelf een paar splinternieuwe overtuigingen aan, gedraag je ernaar en zie wat het je brengt.

6. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Jij vindt het licht in jezelf als je handelt vanuit je hart, in overeenstemming met de goddelijke wil, samen met mij en alle anderen. Dit is de tijd om hoofd en hart weer te laten samenwerken, zodat ze je handen sturen bij alles wat je doet. Als je kijkt met je hart krijg je een ander zicht op de wereld waarin we leven. Als je kijkt met je hart ben je afgestemd op het universele hart, het hart van de Melkweg dat de Maya’s Hunab ‘ku noemen. Het is de bron waar alles vandaan komt en alles weer naar terugkeert. Als jouw hart en het universele hart in hetzelfde ritme kloppen, is alles wat je doet vanuit je hart in overeenstemming met de goddelijke wil, het licht in jezelf en in alle anderen. In die energie stroomt alle energie harmonieus in dezelfde richting.

7. Blauwe Adelaar -  Ik overzie het grote plan

Jij vindt het licht in jezelf als je zicht hebt op wat er gaande is vanuit een hoger perspectief, samen met mij en alle anderen. Om het grote plan te kunnen overzien heb je afstand nodig en die hebben we in het dagelijks leven soms te weinig. We zijn gebonden, hebben verplichtingen, belangen en worden geleefd door wat moet en wat we denken dat van ons wordt verwacht. Vanuit die positie kun je nooit overzicht krijgen. Ontstijg je beperkingen door jezelf los te maken van wat je bindt en stel je open voor een nieuwe, frisse en vrije kijk op jezelf en de wereld.

8. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Jij vindt het licht in jezelf als je je wijsheid gebruikt voor jezelf, samen met mij en alle anderen. Het is zo makkelijk om voor een ander te weten wat goed is. Van een afstandje is het makkelijk oordelen over een ander. Alle wijsheid in jezelf is in eerste instantie maar voor één iemand bedoeld, namelijk voor jezelf. Heb jij het lef om echt jezelf te zijn? Om anders te zijn dan een ander, om te doen wat goed voor jou is terwijl iedereen roept dat je dat beter niet kunt doen om allerlei redenen die voor jou niet kloppen? Pas als je dat doet, kun je van waarde zijn voor een ander met je wijsheid.

9. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Jij vindt het licht in jezelf als je de hemel op aarde leeft, samen met mij en alle anderen. De aarde is de plek die jij hebt gekozen om te verblijven. Dat was je doel. Als je hoofd niet meer precies weet waarom dat ook al weer je doel was, vertrouw dan maar op je voeten. Als je goed geaard bent, brengen ze je precies waar je zijn moet om alles te ervaren wat op je verlanglijstje stond. Heb je de moed om je hoofd erbuiten te laten, dan kun je permanent in het hier en nu leven en alle ruimte geven aan synchroniciteit: het schijnbare toeval dat op je pad komt als hemel en aarde verbonden zijn via jou.

10. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Jij vindt het licht in jezelf als je helder hebt wie je in de toekomst wilt zijn, samen met mij en alle anderen. Iedereen om je heen heeft je iets te brengen. Elke eigenschap van een ander, elke gedraging of karaktertrek brengt jou dichter bij het beeld van je toekomstige zelf. Soms doordat die ander het goede voorbeeld geeft, soms doordat die ander je het tegenovergestelde laat zien van wie jij wilt zijn. Realiseer je dat je op deze manier iedereen dankbaar kunt zijn voor hun rol in jouw leven en dat ieder ander dienstbaar is aan jou als voorbeeld voor de toekomst.

11. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Jij vindt het licht in jezelf als je bereid bent keer op als een feniks uit de as te herrijzen, samen met mij en alle anderen. Het is juist op de moeilijkste momenten dat je het dichtst bij je eigen licht bent. Weet dat jij je emoties niet bent. Je hebt de mogelijkheid alles wat zwaar aanvoelt af te voeren, want jij bent een en al licht en lichtheid. Bedenk dat je alle onrust om je heen en in jezelf kunt gebruiken om de weg naar je eigen licht te vinden. Spanning die in jezelf ontstaat is je kompas op weg naar de stilte in jezelf waar je thuis bent en weet wie je werkelijk bent.

12. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Jij vindt het licht in jezelf als je de perfectie kunt zien in alles, samen met mij en alle anderen. Goed en slecht bestaan niet als je er vanuit gaat dat ieder zijn eigen reis maakt en ervaringen opdoet. Je kunt elke dag opnieuw kiezen hoe je omgaat met wat het leven je geeft. Je hoeft er niets aan te veranderen, alleen gewaar te zijn wat het met je doet. Dat geeft je de mogelijkheid steeds opnieuw je evenwicht te vinden.

13. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Jij vindt het licht in jezelf als je onvoorwaardelijk op het leven vertrouwt, samen met mij en alle anderen. Het verlangen van je ziel, je hart en je goddelijke licht trekken alles aan in het leven wat je nodig hebt. Het leven geeft je niet alleen wat je verlangt, maar ook wat je nodig hebt om te ontwikkelen en groeien. Je wordt gedragen door een kracht die groter is dan jij. Kun je dankbaar zijn voor alles wat het leven je geeft? Wees wie je bent  vol vertrouwen. Zo breng je niet alleen jezelf maar de hele wereld naar een hoger plan.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelcollage: Geertje Mol

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda