blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

29 maart - 10 april 2021: het Rode Slang levenspad

Hoe is het jou vergaan in het Gele Mens levenspad? Welke nieuwe groeimogelijkheden voor de toekomst heb jij aandacht gegeven?

Vandaag is het begin van een transformerende tijd van 52 dagen waarin we door het hart van de kalender gaan. Een intense periode van vier paden die je ondersteunen bij:

  • jezelf vernieuwen zodat je je levenskracht weer vrij kunt laten stromen,
  • afstemmen op het hier en nu en je eigen hart en bron,
  • kiezen voor vooruitgang en de toekomst omarmen.

Lekker in je vel

We beginnen met vernieuwen in het Rode Slang pad. Je wordt deze dertien dagen geholpen om weer lekker in je vel te zitten en je levenskracht te laten stromen. Een heel mooie timing zo vroeg in de lente. Rood is de kleur die hoort bij de lente en maakt de beweging van binnen naar buiten. De natuur barst van de bruisende energie die naar buiten wil stromen.

Een slang vervelt omdat de schubben van een slangenhuid verhoornd zijn. Hierdoor kan de huid niet groeien en moet de slang van tijd tot tijd zijn ‘jas’ vernieuwen en zijn oude jasje uitdoen! Voel maar hoe het is met jouw 'jas'. Wat niet meer bij je past, levert weerstand op, begint te knellen. En alles wat echt bij jou past wakkert het vuur van passie aan en geeft energie. Waar ervaar jij weerstand en waarvan krijg jij energie?

Je levenskracht vrij laten stromen

Het Rode Slang pad is een intens pad met tien portaaldagen van 30 maart tot 8 april. Het zijn dagen waarop je gemakkelijk leiding en inspiratie uit de kosmos ontvangt. Die informatie ontvang je in je lichaam zonder dat je er meteen woorden aan kunt geven. Het zijn een soort kosmische downloads die een diepere laag in jezelf aanraken en je helpen om vastberaden de nieuwe weg te volgen die jij het afgelopen half jaar bent ingeslagen. Deze dagen kun je je ook bewust worden van patronen en overtuigingen die jou weerhouden om daadwerkelijk je leven opnieuw vorm te geven. Wees alert op de signalen want bewustwording opent de deur naar een nieuwe toekomst.

Liefdevolle aandacht voor je lichaam

Juist als je veranderd bent, als je leven op een of andere manier lichter is geworden, kan je lichaam ontspannen en verzachten. En dan pas ga je de spanning, verharding en verstoringen in je lichaam voelen die er veel langer hebben gezeten. Onverwerkte emoties sla je namelijk op in je lichaamscellen en die blijven dan actief om jou te beschermen. Ook als de oorzaak van je emoties er niet (meer) is in het hier en nu. 

Dus speelt je lichaam op, weet dan dat het geen terugval is maar juist vooruitgang. Je lichaam laat je weten dat het jouw liefdevolle steun en aandacht nodig heeft om oud zeer los te laten op fysiek niveau. Je lichaam heeft ook jouw dankbaarheid nodig voor alles wat het voor je heeft gedragen totdat jij eraan toe was het te verwerken.

Volg de signalen

Hoe lekkerder jij in je vel zit, des te beter je bent afgestemd op hemel en aarde. Dus geef vernieuwing de ruimte, juist als het ongemakkelijk voelt en knelt. Dat maakt je meer en meer ontvankelijk voor synchroniciteit. En als die voor je gaat werken krijg je meer meevallers en minder tegenvallers op je pad. Zomaar 'toevallig' valt je toe wat je nodig hebt, precies op het juiste moment. Daar kun je op vertrouwen. Dus volg de signalen. En als je een steuntje in de rug kunt gebruiken, geef je dan op voor de online cursus met de dagenergie die vandaag begint: 52 dagen inspiratie om op koers en in de flow te blijven.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda