blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 5e druk!

4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

29 juni - 11 juli 2020: het Gele Mens levenspad

Hoe heb jij de vernieuwende kracht van Blauwe Storm ervaren de afgelopen periode? Is het je gelukt om dicht bij jezelf te blijven? Vanuit de plek waar jij rust en vrede in jezelf hebt gevonden, kun je nu de volgende stap nemen: rustig ademhalen en stilstaan bij hoe je verder wilt. 

Wat geef je aandacht? 

Datgene wat is getransformeerd door de storm is nu de voedingsbodem voor jouw toekomst. Je mag zelf kiezen wat je daarop wilt laten groeien. Wat geef jij aandacht en wat niet meer? Gele Mens vraagt wat jij wilt. Vaak maken we die vraag veel te groot en ver weg. We leren om doelen te stellen en hard te werken om ze te bereiken. Het is inmiddels wel duidelijk dat dat in deze tijd steeds moeilijker word, eenvoudigweg omdat de toekomst behoorlijk onzeker is.

De creatie energie van de Tzolkin volgt een andere weg die beter past bij deze tijd: de weg van je intentie zetten. En de route volgen die zich vervolgens voor je opent. Een route die vraag om overgave en kronkelt langs schijnbare omwegen, een route van vertouwen en magie. Ik geef je graag een aantal tips om jouw intenties te voeden zodat jou jouw avontuurlijke route bewust kunt volgen.

TIP 1. Sta regelmatig stil bij wat je op dit moment wilt

Als je wilt omschakelen van doelen bereiken, naar je intentie voeden, is het vooral belangrijk om regelmatig stil te staan bij wat zich NU aandient in plaats van wat je nu kunt doen om je doelen te bereiken. Waaraan heb je nu behoefte? Wat vraagt op dit moment jouw aandacht? Waar ben je op dit moment geneigd te kiezen voor zekerheid? Waar liggen NU kansen voor jou om te groeien. Deze vragen brengen je telkens weer terug bij jezelf in het moment en helpen je om de toekomst die jij graag wilt als een magneet naar je toe te trekken. 

TIP 2. Pas je tempo aan

We leven in een maatschappij vol verwarring en tegenstrijdigheden. We willen een nieuwe weg bewandelen, terwijl de systemen waarmee we te dealen hebben nog gebaseerd zijn op het oude. Meer dan ooit is het nu van belang dat je erop vertrouwt dat alles wat om jouw aandacht vraagt, bijdraagt aan het realiseren van jouw intentie. Ook als je er in eerste instantie niets van snapt. 

Wat een omweg lijkt, kan later de kortste weg blijken. Wat vertragend lijkt te werken, zorgt misschien juist voor versnelling. Door te vertragen maak je ruimte voor magie, voor datgene wat nodig is, voor het plan dat veel beter is dan je zelf had kunnen bedenken.

TIP 3. Stem jezelf af op je eigen bron van wijsheid

Het is niet altijd makkelijk om onderscheid te maken tussen wat je denkt te weten en wat je diep van binnen écht weet. De Tzolkin dagenergie verbindt jou elke dag met de bron van wijsheid in jezelf. In het Gele Mens levenspad leggen we de voedingsbodem voor de volgende vier paden in het hart van de kalender. Het zijn de intense transformerende paden die je helpen om na dit Gele Mens pad je huid te vernieuwen, zodat je weer lekker in je vel zit. Klaar voor datgene wat past bij de nieuwe jij!

  • Het Rode Slang pad met 10 poortdagen
  • Het Blauwe Aap pad en Witte Spiegel pad in de middenkolom
  • Het Geel Zaad pad met 10 poortdagen

De online cursus Leven en groeien met de dagenergie helpt je om jouw intentie te blijven voeden en de subtiele signalen op te vangen die je dichter bij jouw intentie brengen. De volgende start op 12 juli.

DNAfirmaties

Elke dag van het Gele Mens levenspad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

 

Dag 1. Gele Mens - Ik creëer

Dag 2. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 3. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 4. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 5. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 6. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 7. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 8. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 9. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 10. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 11. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 12. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 13. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

 

Tekst: Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/01/2021 De volle maan van 28 januari 2021
23/01/2021 23 januari - 4 februari 2021: het Gele Zon levenspad
11/01/2021 10 - 22 januari 2021: het Blauwe Hand levenspad - tips voor omgaan met ongemak
08/01/2021 De nieuwe maan van 13 januari 2021
 

Agenda