blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 5e druk!

4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

29 december 2019 - 10 januari 2020: het Witte Hond levenspad

Is het je gelukt om het toeval voor je te laten werken in het Rode Aarde levenspad? Het is elke keer weer verrassend wat er naar je toe komt als je niet nadenkt maar gewoon je voeten volgt op het pad dat jou het meest pleziert.
Welke weg je ook hebt gevolgd, je bent nu aanbeland in het Witte Hond levenspad dat je helpt om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is.

2020 is al een beetje begonnen

Vandaag beginnen we al een beetje aan het nieuwe jaar. Dat komt doordat het echte nieuwe jaar begint in dit levenspad, op Rode Hemelwandelaar toon 4. Niet alleen de dagenergie van 1 januari nemen we heel 2020 met ons mee. Daar hoort het hele Witte Hond levenspad bij als jaarpad. Alle dagenergieën van dit pad reiken ons het gereedschap aan voor het nieuwe jaar. Gereedschap dat ons helpt met de stroom mee te zwemmen, gebruik te maken van de energie die ons ondersteunt bij alles wat we doen. Dus volg de dagenergie van dit pad met aandacht. Dan weet je alvast wat goed en minder goed werkt in het nieuwe jaar.

Op ontdekkingsreis met je hart en ziel voorop

In dit pad word je geholpen om te luisteren naar wat je ziel graag wil en daaraan trouw te zijn, te leven met hart en ziel. En die ziel gaat steeds harder trekken. Ik moest denken aan het liedje 'Bello' van Annie MG Schmidt over Eliza en haar hond. 

"... Ze liep met hem een singeltje rond
Hij trok haar door de straten
Elisa had hem aan de lijn
De hond was groot en zij was klein..."

Hij trekt en trekt aan de riem en is niet te houden. Hij trekt haar eerst heel Nederland door, dan de grens over, door Belgie, langs Brussel en Parijs. Dan naar Rome en heel Italië door langs Napels en Milaan om ten slotte zijn plasje te doen bij de toren van Pisa. Waar wil jouw ziel heen komend jaar? Het jaarzegel Rode Hemelwandelaar zal je helpen letterlijk of figuurlijk je grenzen te verleggen zodat je nieuwe ervaringen opdoet waarvan je groeit. 

2020 Een jaar van vernieuwing

Daar waar je nog niet in contact bent met je ziel, helpt de energie van dit pad je een heel jaar lang je om jezelf te vernieuwen, ruimte te maken voor een nieuwe verbinding met jezelf. Hoe verder je van je authentieke zelf en je zielsverlangen was verwijderd, des te meer onrust zul je deze dagen in jezelf ervaren. Die onrust mag je omarmen, er gewoon laten zijn, zodat duidelijk kan worden wat de onderliggende bedoeling ervan is, wat je mag ont-dekken. Dus wees vooral lief voor jezelf en voor anderen. 

Vertrouw erop dat datgene waaraan je in 2019 richting hebt gegeven in 2020 contouren gaat krijgen. En dit keer mogen het helemaal jouw eigen contouren zijn. Wat past echt bij jou en wat niet (meer)? Er is geen weg meer terug, ook al blijkt de weg misschien langer te zijn dan je had gehoopt. Bedenk dat 2020 een toon 4 jaar is en dat een creatiecyclus bestaat uit 13 tonen behorend bij dertien achtereenvolgende jaarenergieën. We hebben er pas drie gehad in deze cyclus. Voor alles is een tijd! Geniet van waar je bent.

Samen met gelijkgestemde zielen

Als maatschappij zijn we behoorlijk ver afgedreven van hart- en zielszaken. Het Witte Hondpad zal ons in 2020 energie geven om weer terug te keren naar harmonie en heelheid en dat zal gepaard gaan met de nodige stormen. De systemen die niet meer bijdragen aan een evenwichtige maatschappij waarin we samen zorgen voor elkaar zullen steeds meer barsten gaan vertonen. Dat zal ook de nodige chaos veroorzaken. Het helpt als we ons realiseren dat dat nodig is voor echte vernieuwing, dat het gaat om een geboorteproces. Wat jij kunt bijdragen aan de geboorte van het nieuwe is in plaats van in paniek raken of oordelen, dicht bij jezelf blijven, je rust bewaren en zo veel mogelijk je eigen verantwoordelijkheid nemen om voor jezelf en elkaar te zorgen. Hoe meer mensen stevig blijven staan in het oog van alle stormen, des te gemakkelijker kunnen we met elkaar geboorte geven aan het nieuwe.

In 2020 hebben we de energie mee om samen te werken met gelijkgestemden, op weg naar een nieuw evenwicht in een maatschappij waarin we met elkaar zorgen voor elkaar. In het Witte Hond levenspad is de verleiding groot om op te gaan in het grote geheel, trouw te zijn aan anderen in plaats van jezelf of met alle winden mee te waaien. Hoe meer je het pad van je ziel gaat bewandelen, des te gemakkelijker ontmoet je verwante zielen die op de een of andere manier hetzelfde pad lopen.

Kalender levenspaden 2020

Afgelopen week hoorde ik weer van een deelnemer dat het volgen van de dagenergie het leven voor haar een stuk lichter en gemakkelijker maakt. Meesurfen op de energie helpt! Het afgelopen jaar is ons diverse keren gevraagd om een kalender uit te brengen van alle levenspaden met de juiste datum erbij om het volgen van de dagenergie nog gemakkelijker te maken. Je kunt 'm vanaf vandaag bestellen als PDF bestand. Heb je geen mogelijkheid om 'm zelf te printen, dan bieden we daarbij net als bij de profielen print- en verzendservice aan. Je ontvangt 'm dan zowel digitaal als op papier.

BESTEL HIER DE KALENDER

Een goed begin van 2020

Ik kijk enorm uit naar de Nieuwjaarsworkshops in januari en februari. Ze zijn inmiddels allemaal volgeboekt. Wil je toch graag werken met jouw intentie voor 2020, dan adviseer ik je mee te doen aan de workhop 'Afstemmen op je eigen wijsheid' op 19 februari met de dagenergie van Witte Wind toon 1. Ben je zelf op een Witte Wind of toon 1 dag geboren of in het Witte Windpad, dan is deze workshop extra interesant voor jou. 

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht. Deze serie kun kun je voor heel 2020 blijven gebruiken om de jaarenergie te bekrachtigen.

 

Dag 1. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 2. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 3. Gele Mens - Ik creëer

Dag 4. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 5. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 6. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 7. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 8. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 9. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 10. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 11. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 12. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 13. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit mijn boek 'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek'. 

Ik wens je een heel fijne jaarwisseling en veel zachtheid en liefde voor jezelf toe in 2020!

Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

11/01/2021 10 - 22 januari 2021: het Blauwe Hand levenspad - tips voor omgaan met ongemak
08/01/2021 De nieuwe maan van 13 januari 2021
07/01/2021 De Heilige Nachten - een verslag
31/12/2020 De tarot jaarkaart voor 2021
 

Agenda