blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

28 september - 10 oktober 2020: het Blauwe Nacht levenspad

Hoe heb jij het Witte Hond jaarpad van 2020 beleefd? Ondanks de zachte energie van Witte Hond, is de energie van dit pad niet altijd zacht en aangenaam. Soms heb je even een flinke storm nodig om je los te rukken uit de gebaande paden en routines zodat je de stem van je ziel (weer) kunt horen. Dat hebben we dit jaar al volop kunnen merken.
Het Blauwe Nacht levenspad dat vandaag van start gaat, brengt je terug naar binnen, naar de droomwereld waar geen beperkingen zijn en alles nog mogelijk is. In de droomwereld ligt de toekomst helemaal open en is er overvloed voor iedereen.

Een overvloed aan mogelijkheden

Blauwe Nacht staat symbool voor de plek waar je ziel woont. De energie van het Blauwe Nacht pad helpt je om je thuis te voelen bij jezelf, vrij te zijn en te geloven in een overvloed aan mogelijkheden voor een duurzame toekomst. Deze dertien dagen ontvang je energie om jouw droomwereld te verkennen en de vraag daarbij is niet alleen durf je te dromen, maar durf je je toekomstdromen ook voor mogelijk te houden?

Ruimte maken

Naar binnen keren om te dromen levert vaak niet direct contact met je dromen op. Je binnenwereld is namelijk ook de plek waar je vervelende ervaringen zoals teleurstellingen en mislukkingen met eerdere dromen opbergt. Je hebt het verdriet of de boosheid daarover veilig opgeborgen omdat je deze gevoelens niet eerder kon of wilde aanzien. Als je merkt dat je geen contact kunt maken met je dromen, dan is het tijd om alsnog je opgeborgen ervaringen liefdevol aan te kijken, zodat je de bijbehorende ballast kunt opruimen. Zo krijgt je ziel weer ruimte om in jouw lichaam te wonen en te dromen van overvloed en een duurzame toekomst.

Onrust nodigt je uit, laat jou weten: je bent er klaar voor. Dus verwelkom alles wat je tegenkomt, het dient zich aan zodat je in de stilte die daarna ontstaat beter contact kunt maken met jouw dromen.

Delen

De volgende stap om jouw dromen daadwerkelijk waar te maken is ze te delen met anderen! Het is een teken dat je in mogelijkheden gelooft in plaats van beperkingen. Delen maakt je tot een magneet voor alles wat nodig is om van mogelijkheden kansen te maken. In de volgende online Cirkel van wijsheid krijg je praktische handvatten aangereikt om meer afgestemd te raken op je dromen, ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden en je dromen te delen met gelijkgestemden.

Kun jij wel wat extra energie, inzicht of inspiratie gebruiken, dan ben je ben je van harte welkom op:

Deze bijeenkomst is  toegankelijk voor iedereen die de dagenergie wil leren gebruiken om antwoord te vinden op een vraag die op dit moment speelt. Ben je in het Blauwe Nacht pad geboren, of op een Witte Tovenaar of toon 12 dag, dan is deze cirkel voor jou natuurlijk extra bijzonder om aan deel te nemen

DNAfirmaties Blauwe Nacht levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

 

Dag 1. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 2. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 3. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 4. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 5. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 6. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 7. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 8. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 9. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 10. Gele Mens - Ik creëer

Dag 11. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 12. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 13. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda