blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

28 maart - 9 april 2022: het Rode Maan levenspad

Heb je stappen gezet in het Gele Krijger levenspad en de brug geslagen van dromen naar doen? De energie van het Rode Maan levenspad geeft je nu het vertrouwen dat je nodig hebt om boven jezelf uit te stijgen. Je mag je licht voluit laten schijnen zodat je in een nieuwe flow terecht komt. Een die nog beter past bij wie jij bent.
Wat we in deze donkere tijden hard nodig hebben, is veel lichtpuntjes. En zo'n lichtpuntje kun je zijn voor jezelf en voor anderen. Ons licht wordt zwakker als we onze eigen waarde niet zien of ontkennen. 

Energie om jezelf te zuiveren

Soms ben je zo gehecht aan oude verhalen en patronen dat je bent gaan geloven dat jouw emotionele reacties daarop je verder helpen. Het tegendeel is waar. Het Rode Maan pad geeft je energie om jezelf te zuiveren van emotionele reacties die je beperken. Wanneer je vasthoudt aan gedachten, oorzaken, verklaringen waarom jij je zo voelt, dan veranker je opnieuw het verleden. Laat je ze los, dan kan het oude patroon gaan. Zo maak jij jezelf gereed voor een flow die beter past bij wie je werkelijk bent. Graag deel ik hier een van de twee Rode Maan kaart uit de set 'Maya wijsheid creatiekaarten'. Spreek het vers en de affirmaties regelmatig hardop uit. Ze helpen je om jouw Rode Maan energie te versterken.

Handelen vanuit vertrouwen

Rode Maan helpt je herinneren wie je werkelijk bent en brengt je bij een diep oervertrouwen dat alles precies goed is zoals het is. Als je vanuit dat vertrouwen  meestroomt op wat het leven je brengt, zul je op elk moment de helderheid hebben om te weten hoe je moet handelen.

Meer ondersteuning en inspiratie over het Rode Maan pad en de drie daarop volgende paden vind je in de online cursus met de dagenergie. 'Go with the flow' is het motto van deze 52-dagen cursus. Het pad waarin op 26 juli 2021 het GEEL ZAAD TOON 3 Zonnejaar van start ging, maakt ook deel uit van deze cursus. Een mooi moment op de stand op te maken en een extra reden om je nog aan te melden.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda