blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

28 juli - 9 augustus 2017: het Witte Wereldoverbrugger levenspad

Het Witte Wereldoverbrugger levenspad valt in een periode dat veel mensen even afstand nemen van hun drukke bezigheden, werk, studie en school. Je voor een tijdje terugtrekken uit het dagelijkse ritme en ontspannen helpt om te voelen waar het werkelijk om draait in je leven.
Je kunt dan ook voelen hoe je weer van start gaat na een periode van rust: met frisse zin en nieuwe energie of juist niet. Door niets te doen en van een afstandje naar jezelf te kijken wordt duidelijk waar je hart echt naar uitgaat en of wat je doet nog wel klopt met wie je nu bent. In dit levenspad helpt de Witte Wereldoverbrugger je om een brug slaan tussen wat er is en wat nog komt. Ruimte geven aan datgene wat beter bij je past.

DNAfirmaties Witte Wereldoverbrugger levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

2. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

3. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

4. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

5. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

6. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

7. Gele Mens - Ik creëer

8. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

9. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

10. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

11. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

12. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

13. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen


De creatiedriehoek in het Creatieprofiel kan je helpen om nog beter van een afstandje naar jezelf te kijken. Dat is een mooi instrument om in kaart te brengen wie jij als persoonlijkheid bent wat jij als persoonlijkheid wilt en of dat past bij wat je ziel wil. Beide delen van jezelf hebben allebei zo hun eigen beweegredenen en drijfveren. Als die twee verbonden zijn en samenwerken gaat het allemaal een stuk makkelijker.

Leven met de creatiedriehoek
Ontdek de verschillende Tzolkin tellingen

Misschien heb je op de Maya wijsheid website wel eens de Creatiedriehoek van de dagenergie gezien of in de app de knop met verschillende tellingen ontdekt. Deze driehoek geeft bij een (geboorte)datum wel vier zegel-tooncombinaties weer. Misschien lijkt dat ingewikkeld, maar het is vooral een verbreding en verdieping van de werkelijkheid. Je zou kunnen zeggen dat we in verschillende dimensies tegelijk leven en dat elke dimensie een eigen telling heeft. Hier vind je een uitgebreide uitleg hoe dat werkt. 

De Creatiedriehoek van je geboortedag
Als je wilt ontdekken hoe de Creatiedriehoek voor jou persoonlijke werkt, dan raad ik je aan een Creatieprofiel te bestellen of, als je jouw Creatieprofiel al kent, de volgende stap te maken met het Passie Missie Visie profiel over ondernemend leven.

Leven met de dagelijkse Creatiedriehoek
Leven met de dagenergie en de Creatiedriehoek is een kwestie van opbouwen. Eerst een tijd met de Dreamspell telling werken, zodat je vertrouwd raakt met de levenspaden, zegels en tonen. Pas als je in staat bent de dagenergie te herkennen is het tijd voor een volgende stap, een tweede telling erbij gaan volgen. Je volgt dan twee tellingen tegelijk. En als dat goed voelt, dient zich vanzelf een moment aan dat je er weer een bij kunt nemen. Ik merk dat dit echt een kwestie van ervaring en geduld is. Wil je echt met de creatiedriehoek en de tellingen gaan werken, dan raad ik je aan de training Tzolkin als kompas 1 te volgen. 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelillustratie: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda