blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

28 december 2020 - 9 januari 2021: het Witte Tovenaar levenspad

Het afgelopen jaar hebben we gezien hoe vele systemen in onze samenleving niet meer voorzien in wat we werkelijk nodig hebben. Hoe heeft het Rode Draak pad jou geholpen om oude patronen te doorbreken zodat er ruimte komt voor nieuwe, beter functionerende systemen?

Het Witte Tovenaarpad helpt je nu om jezelf beschikbaar te maken voor het nieuwe dat de afgelopen tijd is ontstaan. Misschien heel subtiel. Misschien nog ondergesneeuwd door het oude, maar in potentie aanwezig.

Jaarpad 2021

Het Witte Tovenaarpad is een belangrijk pad om bewust te beleven, omdat we in dit pad op 1 januari de jaarenergie van 2021 aangereikt krijgen: Witte Spiegel toon 5. En daarmee is dit pad tevens het jaarpad van 2021.De jaarenergie reikt ons handvatten aan om spiritueel te groeien, JA te zeggen tegen het nieuwe, tegen wat jij en wij allemaal zo heel hard nodig hebben in deze tijd om het nieuwe te laten groeien terwijl het oude nog zo aanwezig is dat het ons gemakkelijk afleidt.

Innerlijke groei is jouw waardvolle bijdrage aan het grote geheel. Het wordt steeds belangrijker om jezelf en je eigen waarheid goed te kennen. Een oude indianenwijsheid zegt: We are the ones we've been waiting for. Jij bent degene op wie je hebt gewacht. Een uitspraak die helemaal past bij Witte Tovenaar.

Laat de Tovenaar door jou heen werken

Witte Tovenaar geeft je de wijsheid om vanuit jouw essentie je bijdrage te leveren aan het grote geheel. Dat is precies waarover het komend jaar zal gaan: jouw bijdrage leveren vanuit je eigen kracht en wijsheid. De beste bijdrage die je aan de wereld kunt leveren, is doen waar je een volmondig JA bij voelt. En alles wat je weerhoudt om het spoor van jouw JA te volgen, geeft je aanwijzingen waar je jouw potentie nog meer vrij kunt maken.

Wanneer je je realiseert dat jij werkelijk het verschil kunt maken, gaat de Witte Tovenaar als vanzelf door jou heen werken. Je hoeft niets te forceren, niets of niemand te redden. Zodra jij iets positiefs toevoegt, gaat jouw energie zich verspreiden en trekt nog meer moois aan. Dat is de magie van de Tovenaar. Hoe klein je bijdrage ook lijkt vanuit je denken, vanuit het hart bezien is het altijd groots.

Hoe maak je jezelf ontvankelijk?

De wijsheid van Witte Tovenaar is niet de intellectuele kennis waaraan we zoveel waarde hechten in onze westerse cultuur. Het is de wijsheid en het weten dat voortkomt uit een afstemming van je geest en je hart. Het is niet voor niets dat er de zoveel hartzeer wordt aangeraakt en verwerkt, want het weten van de Tovenaar komt tot je via een open hart dat vol vertrouwen is.

Hoe maak je jezelf ontvankelijk voor de magie van Witte Tovenaar? We hebben een heel jaar de tijd om de werking van Magie te leren kennen, dus neem je tijd. Ik geef je graag drie tips:

TIP 1: Sta jezelf toe ​​'niet te weten'. Zo opent de deur van je geest zich naar een weten dat voorbij je denken gaat.

TIP 2: Leer jezelf en jouw potentie beter kennen. Zo maak je de verbinding met jouw eigen wijsheid krachtiger.

TIP 3: Maak ruimte voor een leven waarvan je hart sneller gaat kloppen.

Dit jaar heb ik een online programma ontwikkeld Afstemmen op 2021. Daarin reik ik je in vier workshops handvatten aan om een heldere koers uit te zetten voor 2021. Niet door doelen te stellen, maar door bewust te worden van wat wel en niet gaat werken voor jou komend jaar in afstemming op de nieuwe jaarenergie.

Je kunt je nog steeds aanmelden en direct aan de slag met een programma van vier online workshops tijdens het Witte Tovenaarpad. Hier lees je hoe het werkt.

Ik wens je een mooie jaarwisseling toe en een magische start van het nieuwe jaar.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

01/12/2021 1 - 13 december 2021: het Gele Mens levenspad
26/11/2021 Nieuwe maan en zonsverduistering van 4 december 2021
18/11/2021 Tarotspel 'Mythische godinnen' is verschenen
18/11/2021 18 - 30 november 2021: het Blauwe Storm levenspad
 

Agenda