blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

27 juli - 8 augustus 2018: het Witte Hond levenspad

Is het je gelukt om met twee benen op de grond te blijven in het Rode Aarde levenspad? Het is elke keer weer verrassend wat je toevalt als je niet nadenkt maar gewoon je voeten volgt op het pad van plezier en genieten. In dit pad ging ook het nieuwe Zonnejaar van start op Rode Maan toon 13. Daarom blijft de energie van het Rode Aarde levenspad je een heel jaar lang ondersteunen op je pad. Vraag je eens af wat werkte in je leven en wat niet? Daaruit kun je aanwijzingen halen voor jezelf om het komend zonnejaar mee te stromen met de energie.

RODE BLOEDMAANVERDUISTERING
De start van het Witte Hond levenspad valt op een bijzondere dag. Vanavond is er een bloedmaanverduistering. Het is er ook nog een die wij kunnen waarnemen in Nederland, direct vanaf het moment dat de maan opkomt om 21.30. Om 22.22 uur is de verduistering maximaal. Deze verduistering haalt onbewuste gevoelens naar de oppervlakte zodat je een wending aan je leven kunt geven en nog meer je authentieke zelf gaat leven. 

TROUW ZIJN AAN JEZELF
Het Witte Hond levenspad dat vandaag van start gaat, gaat over je ziel: trouw zijn aan jezelf en leven met hart en ziel. In dit levenspad is de verleiding groot om op te gaan in het grote geheel, trouw te zijn aan anderen in plaats van jezelf of met alle winden mee te waaien. Weet dat het echt beter is voor iedereen als jij jouw eigen zielenpad volgt en daaraan 100% trouw bent. Zo trek je bovendien gelijkgestemden aan op je pad. Hoe meer je het pad van je ziel gaat bewandelen, des te makkelijker ontmoet je verwante zielen die op de een of andere manier hetzelfde pad lopen.

OP EEN LIJN KOMEN MET JEZELF
Als je niet gewend bent om trouw te zijn aan jezelf, helpt de energie van dit pad je om jezelf te vernieuwen. Hoe verder je van je authentieke zelf en je zielsverlangen was verwijderd, des te meer onrust zul je in jezelf ervaren. 
Het kan ook zijn dat je omgeving op jou en je nieuwe gedrag - trouw aan jezelf - reageert en dat daardoor nog duidelijker wordt hoe je in het verleden juist niet trouw was aan jezelf. De kunst is om dat te accepteren, zonder je erin mee te laten slepen. Bedenk je dat je omgeving er niets aan kan doen dat jij bent veranderd en dat het logisch is dat oude patronen zichtbaar worden. Neem ze waar, en praat er in alle rust over. Het hoort bij het proces! Door mild te zijn voor jezelf en anderen kun je het verleden makkelijker loslaten en op een lijn komen met jezelf.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda