blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

27 december 2021 - 8 januari 2022: het Witte Spiegel levenspad

De afgelopen dertien dagen heeft het Rode Slang levenspad je ondersteund om oude patronen te doorbreken en je levenskracht te laten stromen. Is het je gelukt je oude jas uit te doen, zodat je weer lekkerder in je vel zit? Klaar voor het nieuwe jaar.

De energie van het Witte Spiegelpad brengt je in situaties waarin je de kans hebt om de motor te zijn achter vernieuwing in je eigen leven en dat van anderen. In dit pad ontvangen we de jaarenergie voor 2022. Als jaarpad bevat het een schat aan wijsheid over de manier waarop we in 2022 worden ondersteund in onze spirituele ontwikkeling.

Energie voor verandering

Het gaat in dit pad om jouw spiegelbeeld. Met wat jij uitstraalt -bewust of onbewust - trek je namelijk situaties en mensen aan die jou helpen om trouw te zijn aan jezelf en aan het pad van je ziel. In deze periode krijg je spiegels te zien die je vertellen wat je nog achter je mag laten omdat het je weerhoudt van je zielenpad. Wat je liefhebt, ergert, bewondert, verrast in je omgeving vertelt je hoe het met jou gesteld is en waar je staat.

Krijg je spiegels uit het verleden te zien? Weet dan dat ze zich aandienen zodat jij er vrede mee kunt sluiten. Door dat te doen open je deuren naar een toekomst vrij van de bijbehorende oude patronen, met meer ruimte voor de verlangens van jouw hart en ziel en wie je werkelijk bent: je ware Zelf.

Bedenk dat conflicten die je tegenkomt in de wereld om je heen een weerspiegeling zijn van een conflict in jezelf. Het heeft dus geen zin om de schuld van dingen die jou raken buiten je zelf te leggen. Ze zijn een uitnodiging om het conflict in jezelf te helen. Kijk eens in de spiegel. Wat zie je dan: je oude zelf, wie je NU bent of je toekomstige zelf?

In je eigen midden staan

Een groot deel van het Witte Spiegelpad speelt zich af in de middenkolom van de kalender. Op 30 december breekt deze periode van twintig kerndagen aan. De middenkolom nodigt je uit in het hier en nu aanwezig te zijn, met een been in het verleden en een in de toekomst ben jij het verbindende midden. Je vindt balans als je in alle onrust en veranderingen ook tevreden kunt zijn met jezelf en hoe het nu is.

Sommige patronen uit het verleden zijn heel hardnekkig en kosten enorm veel energie. Het kan dus best zijn dat je je lichamelijk lang niet zo lekker voelt als je had gehoopt. Geef het de tijd en jouw vertrouwen. Soms hebben ze nog wat extra compassie van jou nodig om jou los te kunnen laten.

Het Blauwe Nacht toon 6 jaar

De jaarenergie die we ontvangen op 1 januari geeft energie voor spirituele groei. Naar binnen keren om bewust en vernieuwd vooruit te kunnen. Dat is waar het in dit jaar om draait. En stilstaan betekent niet wachten, maar de signalen opvangen die jou helpen om je voor te bereiden op de toekomst.

2022 is een Blauwe Nacht jaar. Blauwe Nacht symboliseert de overgang van donker naar licht. Het moment dat de zon nog niet op is, maar het licht al wel zichtbaar. Het is de belofte van een nieuwe dag. Het begin is er, maar alles is nog open.

Blauwe Nacht symboliseert ook het unieke schepsel dat jij bent: van jou is er maar één. Alleen al het feit dat je er bent is jouw bijdrage aan het geheel. In 2022 is het tijd om jouw eigen unieke talenten vaardigheden in te zetten om verder te komen. Daarbij mag je groot dromen. Geef je dromen vleugels en beknot ze niet meteen door te denken aan wat haalbaar is en wat niet. Maak ruimte voor het onvoorstelbare door te luisteren naar je innerlijke stem en neem kleine stapjes: doe wat past bij jouw dromen en wees trouw aan het pad van je ziel.

Volg de stroom

2022 is ook een toon 6 jaar: het zesde jaar in een cyclus van 13. Toon 6 geeft stabiliteit en doorstroming. Zorgt voor continuiteit op weg naar de toekomst. Het is de energie van gelijkwaardigheid die ervoor zorgt dat in ieders behoeften wordt voorzien.

Gelijkwaardigheid betekent dat ieders bijdrage weliswaar anders van aard is maar toch wel even belangrijk. Daarin is geen groot of klein, minder of meer. Geen druppel op de gloeiende plaat. Jouw bijdrage is van essentieel belang: elke kleine stroom heeft immers de potentie om een krachtige zelfbewuste en zelfvoorzienende rivier te worden.

Dus het maakt echt uit wat je doet en wat je laat. Waarvoor je kiest en of dat past bij wie je diep van binnen bent. De jaarenergie van 2022 wijst je de weg naar binnen om gelijkheid te brengen vanuit je eigen kern.

Afstemmen op 2022

Vanaf 27 december kun je meedoen aan het online programma Afstemmen op 2022. Daarin zet je een stabiele koers uit voor het nieuwe jaar en krijg je handvatten om jezelf te versterken op de momenten dat het lastig is. Het programma bestaat uit vier online workshops: drie die je op je eigen tijd kunt doen en een integratieworkshop op 7 januari waarvan ook een opname beschikbaar komt.

De workshops voorzien je natuurlijk van informatie. Maar de echte inzichten haal je uit de oefeningen die je krijgt aangereikt in alle vier de workshops. Geen zware kost, maar oefeningen die je inspiratie, lichtheid en kracht geven voor het nieuwe jaar. MEER INFORTMATIE VIND JE HIER.

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

22/01/2022 22 januari - 3 februari 2022: het Gele Zaad levenspad
12/01/2022 De volle maan van 18 januari 2022
09/01/2022 9 - 21 januari 2022: Blauwe Aap levenspad
05/01/2022 Zoek je innerlijk vuur! - recensie
 

Agenda