blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

27 april - 9 mei 2018: Blauwe Storm levenspad

Wat heb jij losgelaten in het Witte Wereldoverbrugger levenspad? De leegte toelaten is soms een hele uitdaging. Het hoeft niet altijd rigoureus, elke stap die je maakt is er één. Het wordt al makkelijker als je accepteert dat je niet met je hoofd kunt bedenken hoe die leegte zich weer gaat vullen. Dat gebeurt als vanzelf als je je overgeeft aan de tijd en de controle loslaat.

Grote schoonmaak 
Het Blauwe Storm levenspad helpt je om wat je nu hebt overgehouden te vernieuwen. Net als bij een grote voorjaarsschoonmaak, gaat het er niet om dat je nieuwe dingen maakt, doet of koopt, maar dat je met datgene wat je al hebt iets nieuws creëert. Je huis lijkt helemaal nieuw als je alle hoeken en kasten uitmest, oude rommel weggooit en je meubels op een andere plek zet. Dat is de transformerende kracht van Blauwe Storm.

Genieten van de storm
Vaak hoor ik dat mensen een beetje bang zijn voor de heftige energie van Blauwe Storm. Misschien kun je proberen te genieten van de kracht van de Storm. Denk maar aan een strandwandeling waarbij je tegen de wind aan moet leunen tijdens het lopen. Lekker uitwaaien en je hoofd leeg maken. Of zo'n zomerse onweersbui waarna de hitte is verdreven en alles buiten zo lekker fris ruikt, de straten en de auto weer lekker schoongespoeld zijn. Blauwe Storm helpt je opruimen zodat je daarna weer verder kunt met wat wezenlijk van waarde is voor jou.

Blauwe Storm staat ook voor de rust en sereniteit die je ervaart als je echt jezelf bent. Het Blauwe Storm levenspad brengt je bij de vraag: wie ben ik en hoe blijf ik dichtbij mijzelf? Voelen dat je weet wie je bent en thuis bent bij jezelf is essentieel. Je ervaart jezelf en het leven dan vol verwondering en laat je meevoeren op de stroom van het leven. Je voelt je dan goed zoals je bent en helemaal compleet. Wat er ook gebeurt, je hebt zoveel vertrouwen in jezelf dat je op elk moment weet hoe te handelen en dat geeft een enorme vrijheid. Ook als het leven niet meezit, kun je je vol vertrouwen laten meevoeren op de stroom van het leven.
 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda