blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

26 juli 2017: start van een nieuw Maya zonnejaar

We gaan een nieuw zonnejaar tegemoet en het begint op 26 juli. Het is de dag waarop de zon in het oosten samen opkomt met de dichtstbijzijnde volgende ster, Sirius. Het is voor ons op Aarde de enige conjunctie die jaarlijks op het zelfde moment plaats vindt en daardoor het enige eikpunt voor het meten van de tijd.

 

De eerste dag van een jaar geeft zijn energie mee aan het hele jaar. Dat betekent dat de Tzolkin dagenergie van vandaag tot 26 juli volgend jaar bij ons blijft en zijn werk gaat doen in ons persoonlijk leven en voor het grote geheel. Afgelopen jaar was het op 26 juli Blauwe Storm toon 11. De rups die zich ontpopt tot vlinder en zichzelf bevrijdt van overbodige ballast.

Geel Zaad toon 12 in het Rode Hemelwandelaar levenspad

De nieuwjaarsdag van 2017 valt op Geel Zaad toon 12. De energie van deze dag én van het Rode Hemelwandelaar levenspad waarin deze dag valt, blijft dit hele zonnejaar bij ons. Een heel jaar lang brengt Geel Zaad energie om ons volledige potentieel tot bloei te laten komen en vanuit overzicht en inzicht een nieuw evenwicht te vinden.

Uit je jasje groeien 

Geel Zaad gaat over je groeikracht. Groeien is geen geleidelijk proces. Je voelt dat je groeit als de bestaande situatie gaat knellen, net als een jas die te klein is geworden. Dat is geen aangenaam gevoel en het maakt onzeker. Hoe kan het dat die fijne jas die je zo lang hebt gedragen ineens niet meer lekker zit, zelfs hier en daar knelt en pijn doet? Hoe zou het zijn om afscheid te nemen van die comfortabele jas? Angst en onzekerheid kunnen een teken zijn dat jij uit je jasje bent gegroeid en dat het tijd is voor een nieuwe. Een die net zo lekker en comfortabel zit als ooit die oude, toen die nog bij je paste. Gebruik je angst en onzekerheid dit jaar als kompas voor nieuwe keuzes, voor groei en bloei. Er is altijd een comfortabele nieuwe jas voor jou als jij bereid bent afscheid te nemen van de oude.

Nieuw evenwicht

Toon 12 is de toon van het nieuwe evenwicht. Dit jaar kun je nieuw evenwicht vinden door terug te kijken en de afgelopen 12 jaar nog eens van alle kanten te bekijken. Echt een evaluatiejaar dus waarin je wijzer kunt worden. Leren van wat je hebt ervaren en van wat anderen hebben ervaren zodat je leert waar het wezenlijk om gaat. Wat de essentie is. En dat neem je dan weer mee voor de toekomst.

Maak er een feest van!

Het Rode Hemelwandelaar pad als geheel nodigt je uit dit zonnejaar van het leven een feest te maken. Je mag écht doen wat je fijn vindt, waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Maar je moet er wel zelf voor in actie komen. Zijn er dingen die je zou willen doen maar waaraan je almaar niet toekomt, terwijl je weet dat je er blij van wordt? Wil je beginnen aan iets nieuws, een ommekeer bewerkstelligen, maar weet je iedere keer weer voor jezelf een hindernis op te werpen waardoor je er niet aan begint? Dit is het jaar om het echt te doen! 

De energie van 1 januari die ik uitgebreid heb beschreven in mijn blog loopt gewoon door tot 31 december. Dat is de jaarenergie van het Gregoriaanse kalenderjaar. De kalender is gelaagd, op vele manieren te ervaren en interpreteren. Dat maakt dat het me blijft boeien en dat er zoveel wijsheid uit te halen is.

Volg het Rode Hemelwandelaarpad met de e-Wenscursus 

Wil je bewust leven met de dagenergie van het Rode Hemelwandelaar levenspad en de drie paden die daarop volgen? Doe dan mee aan de eerstvolgende e-wenscursus en volg de energie bewust aan de hand van je eigen ervaringen. Je ontvangt 52 dagen achtereen een inspiratiemail met informatie over de dagenergie en aanvullende liedjes, filmpjes en kleine opdrachten. In een logboek houd je je eigen ervaringen bij. Lees meer
 

Tekst: Eilvira van Rijn


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda