blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

25 oktober - 6 november 2019: het Rode Slang levenspad

Een slang vervelt omdat de schubben van een slangenhuid verhoornd zijn. Hierdoor kan de huid niet groeien en moet de slang van tijd tot tijd zijn ‘jas’ vernieuwen en zijn oude jasje uitdoen! Je wordt deze dertien dagen geholpen om weer lekker in je vel te zitten. Klaar voor datgene wat past bij jou en jouw eigen plek: de plek waar je nu staat. Wat niet meer bij je past, levert weerstand op. Alles wat echt bij jou past wakkert het vuur van passie aan en geeft energie. Waar zit weerstand en waarvan krijg jij energie?

Liefdevolle aandacht voor je lichaam

Het Rode Slang levenspad helpt je om een heel oud vermogen opnieuw te leren gebruiken: je instinctieve gevoel dat wordt aangestuurd door je oerbrein. In onze denk-maatschappij wordt het gevoel nog sterk ondergewaardeerd. We leren op school al om te navigeren op wat we denken in plaats van op wat we voelen. Daardoor wordt het steeds lastiger om je lichaamsgevoel te herkennen en ernaar te handelen.

Onverwerkte emoties sla je op in je lichaamscellen en die blijven dan actief om jou te beschermen. Ook als de oorzaak van je emoties er niet (meer) is in het hier en nu. Juist als je veranderd bent, als je leven op een of andere manier lichter is geworden, kan je lichaam ontspannen en verzachten. En dan pas ga je de spanning, verharding en verstoringen in je lichaam voelen die er veel langer hebben gezeten.

Dus speelt je lichaam op, weet dan dat je het nog een handje mag helpen. Dat het jouw liefdevolle steun en aandacht nodig heeft om datgene los te laten waarvan je dacht dat het allang achter je ligt. Je lichaam heeft ook jouw dankbaarheid nodig voor alles wat het voor je heeft gedragen totdat jij eraan toe was het te verwerken.

Wel of niet luisteren naar je lichaam?

Luisteren naar je instinctieve lichaamsgevoel kan je ook precies de verkeerde kant op wijzen waardoor je blijft hangen in routines en oude patronen. Je doet eenvoudigweg wat je doet omdat je het altijd zo deed. Zelfs als je dat eigenlijk niet (meer) wilt. Ons oerbrein is geprogrammeerd op overleven in de natuur. En ook nu we in overvloedige welvaart leven, vol ongezonde verleidingen en gemak is ons oerbrein ingesteld op: energie opslaan, niet te veel inspannen, eten wat je kunt voor als de winter aanbreekt en er minder voedsel te vinden is in de natuur.

Als je voluit wilt leven, is het helemaal niet altijd handig om je instintieve gevoel te volgen. Je hebt je bewustzijn dus hard nodig om deze oerprogramma's te doorbreken. Je leeft nu en niet in het verleden, in een welvarende omgeving en niet in de wildernis dus luister naar je lichaam en kies bewust wat je met de signalen wil doen.

Hoe lekkerder jij in je vel zit, des te beter je bent afgestemd op hemel en aarde. Dat maakt je ontvankelijk voor synchroniciteit en als die voor je gaat werken krijg je meer meevallers en minder tegenvallers op je pad. Zomaar 'toevallig' valt je toe wat je nodig hebt, precies op het juiste moment. Daar kun je op vertrouwen.

Kosmische downloads

Het Rode Slang levenspad kent tien poortdagen (de zwarte vakjes). Het zijn dagen waarop we gemakkelijk leiding en inspiratie uit de kosmos ontvangen. Die informatie ontvangen we in ons lichaam zonder dat we er woorden aan kunnen geven. Dus volg de signalen, laat je gevoel spreken, laat je ingesleten gewoontes los. En als je een steuntje in de rug kunt gebruiken, geef je dan op voor de online cursus met de dagenergie die vandaag begint: 52 dagen inspiratie om in de flow te blijven.

22 cadeautjes

Ik herinner je ook graag nog even aan een bijzonder event dat in dit Rode Slang pad van start gaat: Het Innerlijk Licht e-festival van 2 tot 11 november. Tijdens dit online evenement kun je 22 workshops volgen die je helpen vertrouwen op het licht in jezelf, en al het moois dat jij bent. Zodat je daarna je leven in kunt stappen vanuit de steun die dat licht je kan geven. 

  • Vanuit het vertrouwen dat je alles in je hebt om jouw dromen in de wereld te zetten.
  • Vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, wetende dat je er helemaal mag zijn zoals je bent.
  • En vanuit een ijzersterke intuïtie, die op ieder moment weet wat voor jou de juiste stappen zijn.

Er schuilt zo ontzettend veel moois in jezelf, en tijdens het Innerlijk Licht festival begeleiden 17 sprekers je om met al dat moois in contact te komen. Zelf geef ik een workshop die je helpt om ​je innerlijk kompas te activeren met behulp van de Tzolkin dagenergie. 

Klik hier om je GRATIS aan te melden voor het prachtige Innerlijk Licht e-festival :)

Ik wens je de wijsheid toe om je lichaam te verstaan en zie je graag bij het festival!

Elvira van Rijn

 

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda