blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

25 oktober - 15 december 2019: een intense tijd om je eigen plek vorm te geven

Inmiddels hebben we een hele Tzolkinronde doorleefd in 2019 en alle energie die je kunt gebruiken om jouw eigen plek in te nemen is voorbij gekomen. Je bent gegroeid en bent een stap verder gekomen met het innemen van jouw eigen plek. Hoe groot die stap is, maakt niet uit. Het gaat erom dat je de energie gebruikt om verder te groeien vanuit de plek waar je nu bent. Alles wat je daarvoor nodig hebt word je aangereikt in het Rode Slang, Witte Spiegel, Blauwe Aap en Geel Zaad levenspad. Vanaf vrijdag 25 oktober krijg je 52 dagen lang geweldige kansen voor transformatie. Deze vier paden helpen je het verleden loslaten, afstemmen op je nieuwe plek en de toekomst omarmen.

Oude patronen en diepere lagen

We beginnen vrijdag 25 oktober met het Rode Slang pad, een intens pad met 10 portaaldagen. Deze dagen zijn de sluiers dun en is de energie intens. De dagenergie maakt patronen en overtuigingen bewust die jou weerhouden om daadwerkelijk vanuit jouw eigen plek je leven opnieuw vorm te geven. Soms weet je met je hoofd en je gevoel allang waar je staat en wat je wilt, maar toch handel je nog volgens patronen uit het verleden die helemaal niet meer passen bij jouw nieuw ingenomen plek. Dat komt doordat op diepere lagen die oude patronen nog werkzaam zijn in je lichaam. Onbewust word je op celniveau aangestuurd om het oude te blijven doen. De energie van het Rode Slang levenspad maakt los wat jou nog weerhoudt om daadwerkelijk te handelen naar wat jouw eigen plek van je verlangt: doen wat echt bij je past. Als je van een afstandje naar jezelf kijkt, kun je met je bewustzijn oude patronen doorzien en doorbreken.

Leven wat je gelooft

In mijn boek 'Maya wijsheid voor je levensreis' citeer ik arts Richard de Leth die is geboren in het Rode Slang levenspad. Hij heeft als arts zijn focus gelegd op gezondheid in plaats van ziekte en beschrijft heel helder wat ons te doen staat: "Alles in het leven is een keuze. De keuzes van vandaag bepalen de gezondheid van morgen. De gezondheid van vandaag is een gevolg van de keuzes van gisteren. Treur niet om gisteren. Gisteren is geweest. Morgen ontstaat uit vandaag. Nu is het moment waar macht ligt." Je kunt altijd opnieuw kiezen voor groei en bijvoorbeeld je neiging om te denken in tekorten en zekerheden overboord gooien, voorbij je angsten en onzekerheden gaan. Juist als je ze nog wel voelt, kun je kiezen om anders te handelen.

Maak prioriteit van je toekomst door nu te handelen vanuit de kersverse opnieuw geboren jij. De poortdagen in het Rode Slang levenspad raken een diepere laag in jezelf aan en helpen je om vastberaden jouw nieuw ingeslagen weg te volgen.

Afstemmen op jezelf en de toekomst omarmen

De twee paden die volgen bevinden zich grotendeels in de middenkolom van de Tzolkin: het Witte Spiegelpad en het Blauwe Aappad. In dit midden kun je niets anders dan afstemmen op hier, nu en jezelf. Deze periode krijg je de kans om achter te laten wat niet bij je past en te omarmen wie je werkelijk bent zodat je onbevangen de toekomst tegemoet kunt. Dan volgt het Geel Zaad pad met weer tien poortdagen en nieuwe energetische downloads, die je nieuwe kansen aanreiken om jouw toekomst vorm te geven en te gaan voor datgene wat het beste past bij wat jij wilt doen en leren.

Ondersteun jezelf in het proces

Met alle energetische verschuivingen is het waanzinnig belangrijk om bewust te leven. Juist nu gaan oude patronen en emoties opspelen. Niet om jou te blokkeren, maar om je te helpen je ervan te bevrijden. De Tzolkin kalender helpt je je hulpbronnen te activeren en je valkuilen te herkennen. Op de website en in de gratis Maya wijsheid app vind je dagelijks een korte omschrijving van de dagenergie. Lees deze aan het begin of aan het eind van de dag zodat je meer afgestemd raakt op samenwerken met de kosmos en met de stroom mee zwemmen.

In het boek 'Maya wijsheid voor je levensreis' vind je extra uitleg van de dagenergie aan de hand van citaten van auteurs die zijn geboren in het desbetreffende levenspad. Zij weten als geen ander hoe het werkt met de energie van deze paden en reiken je voorbeelden en tips aan om de energie dag voor dag op een dieper niveau te begrijpen en leven.

Investeer in jezelf

Je bent zoveel meer dan je denkt en je mogelijkheden zijn zoveel groter dan je je kunt voorstellen. Misschien zit je leven op dit moment vol met uitdagingen. Misschien voel je je best gelukkig, maar ben je nog op zoek naar 'meer'; naar een leven dat echt helemaal bij jou past. Of misschien ben je er klaar voor om al je innerlijke blokkades los te laten, en vol zelfvertrouwen je volste leven te leven? In welk van die scenario's je ook herkent, het kan heel erg makkelijk zijn om - voor korte of voor langere tijd - het contact te verliezen met de schitterende bron van liefde en licht die in ons schuilt.

Om te twijfelen aan of je wel een leuk mens bent.

Om niet zeker te weten wat de volgende juiste stap is in jouw leven.

Om je kleiner te houden dan je bent. 

Maar de waarheid over wie jij bent en wat je hier op aarde komt doen, is zoveel grootser dan dat! Het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven is tijd en aandacht voor de allerleukste en mooiste versie van jezelf. Er zijn in deze periode twee online cursussen, een geweldig event én een dagworkshop die je helpen om bewust te leven naar de leukste, lichtste en meest vrije versie van jezelf. De sterren geven het niveau aan en de volgorde.

Heb je last van keuzestress? Mail me gerust, dan help ik je kiezen uit het aanbod.

Ik wens je een mooie tijd toe en kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Elvira van Rijn


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda