blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

25 juli - 6 augustus 2020: het Witte Spiegel levenspad

De afgelopen dertien dagen heeft het Rode Slang levenspad je ondersteund om oude patronen te doorbreken en je passie de ruimte te geven. Is het je gelukt je oude jas uit te doen, zodat je weer lekkerder in je vel zit? 

In het Witte Spiegelpad krijg je alles aangereikt wat je nodig hebt om trouw te blijven aan je nieuwe jij. Ook als zich nog iets ouds voordoet. Hoe bewuster je bent, des te makkelijker het gaat.

Brandpunt tussen verleden en toekomst

Witte Spiegel reflecteert alle kanten op. De spiegel brengt je precies op de plek waar jij je ware Zelf kunt ontmoeten: in het brandpunt van verleden en toekomst, van hemel en aarde. Hoe mooi dat we uitgerekend vandaag de Dag Buiten de Tijd vieren: een dag tussen twee Zonnejaren in. Een geweldige dag voor reflectie!

Morgen, 26 juli begint het nieuwe zonnejaar. Op 26 juli gaan we naar een Blauwe Storm toon 2 jaar. Deze vernieuwende, transformerende en balancerende jaarenergie helpt je om datgene wat zich in jou het afgelopen halfjaar innerlijk heeft ontwikkeld op fysiek niveau - in de aardse realiteit - te laten groeien en bloeien. Dat betekent dat de energie van die dag in het bijzonder, maar ook de energie van het hele Witte Spiegelpad een jaar aanwezig ons blijft om je daarbij te ondersteunen.

De spiegels op je pad

In deze periode krijg je spiegels te zien die je vertellen wat je nog achter je mag laten omdat het je weerhoudt van je zielenpad. Wat je liefhebt, ergert, bewondert, verrast in je omgeving vertelt je hoe het met jou gesteld is en waar je staat. Krijg je spiegels uit het verleden te zien? Weet dan dat ze zich aandienen zodat jij er vrede mee kunt sluiten. Door dat te doen open je deuren naar een toekomst vrij van de bijbehorende oude patronen, met meer ruimte voor de verlangens van jouw hart en ziel en wie je werkelijk bent: je ware Zelf.

In je eigen midden staan

Een groot deel van het Witte Spiegelpad speelt zich af in de middenkolom van de kalender. Op dinsdag 28 juli breekt deze periode van 20 dagen aan. De middenkolom nodigt je uit in het hier en nu aanwezig te zijn, met een been in het verleden en een in de toekomst ben jij het verbindende midden. Stilstaan om bewust en vernieuwd vooruit te kunnen. Dat is waar het in het komend zonnejaar om draait. En stilstaan betekent niet wachten, maar de signalen opvangen die jou helpen om je voor te bereiden op de toekomst. 

Sommige patronen uit het verleden zijn heel hardnekkig en kosten enorm veel energie. Het kan dus best zijn dat je je lichamelijk lang niet zo lekker voelt als je had gehoopt. Geef het de tijd en jouw vertrouwen. Soms hebben ze nog wat extra compassie van jou nodig om jou los te kunnen laten.

Energie om te vernieuwen

Het Blauwe Storm toon 2 jaar brengt je energie om te vernieuwen, geeft energie om van problemen oplossingen te maken op een speelse manier. Ik reik je daarvoor de komende tijd graag handvatten aan. 

  • 4 september: Cirkel van wijsheid: op een Blauwe Storm toon 3 dag in het Rode Aarde pad. Het is een heel fijne manier om jezelf op te laden en inzicht te krijgen in een thema dat voor jou speelt. INFO EN AANMELDEN
  • 13 september: Workshop 'Afstemmen op je potentieel'. In deze workshop leer je zelfstandig werken met de Dreamspell Tzolkin kalender en met je levenspad. Je krijgt handvatten om jezelf (nog) meer te erkennen in je eigen kracht en wijsheid en dat ook in relatie tot anderen te doen. Iedereen wordt er beter van als jij in je kracht staat. INFO EN AANMELDEN

DNAfirmaties Witte Spiegelpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

2. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

3. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

4. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

5. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

6. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

7. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

8. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

9. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

10. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

11. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

12. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

13. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

01/12/2021 1 - 13 december 2021: het Gele Mens levenspad
26/11/2021 Nieuwe maan en zonsverduistering van 4 december 2021
18/11/2021 Tarotspel 'Mythische godinnen' is verschenen
18/11/2021 18 - 30 november 2021: het Blauwe Storm levenspad
 

Agenda