blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

25 april - 7 mei 2020: het Blauwe Hand levenspad

Hoe is het jou vergaan de afgelopen periode? Kon je de verrassingen van de Tovenaar met open hart ontvangen? Ook de minder aangename verrassingen en zelfs tegenslagen kunnen je iets moois brengen als je je kunt overgeven aan de loop der dingen. Het Blauwe Hand levenspad is het derde pad in de Tzolkin kalender, waarin we nog even doorgaan met ontvangen, maar dan op een heel andere manier.

 

Natuurlijke harmonie

Het Blauwe Hand levenspad gaat over heelheid: de totale harmonie die je ervaart als je je gezond voelt, als je een fijne relatie hebt of bijvoorbeeld in de natuur kunt genieten van hoe alles klopt. 

Heelheid ontstaat zonder duwen of trekken als het je lukt het juiste moment af te wachten, de grip los te laten en de natuurlijke loop van de dingen zijn gang te laten gaan. Wat kun je met deze energie in een tijd waarin we helemaal geen grip meer hebben en de dingen alles behalve natuurlijk lijken te verlopen? De komende dertien dagen kun je je handen openen om gul te geven en dankbaar te ontvangen op een heel natuurlijke manier, belangeloos en precies daar waar heelheid nodig is. Dat wil overigens niet zeggen dat het altijd gemakkelijk is. Want we willen o zo graag grip hebben op wat er gebeurt in en buiten onszelf. 

De verbinding met je eigen heelheid versterken

In deze uitdagende tijd wordt het steeds belangrijker om de verbinding met je eigen heelheid en wijsheid te versterken. De kracht die daarvan uitgaat is vele malen sterker dan je aandacht te richten op alles wat volgens jou geheeld zou moeten of kunnen worden. Alles waarvan jij vindt dat het geheeld moet worden in de buitenwereld, kun je ook in jezelf vinden. Anders zou je het niet zien. Je maakt er deel van uit, je bent het zelf.

Het doel van deze dertien dagen is dat we volledig aanwezig zijn bij het grote transformatieproces dat zich momenteel voltrekt in de wereld: het oude loslaten zodat het nieuwe zijn weg kan vinden. Dat betekent dat je niet alleen de meevallers maar ook het ongemak en wrijving met open armen ontvangt. Het wijst je de weg naar heelheid daar waar je nog niet echt lekker in je vel zit. 

Juist nu kun je heel goed voelen waar je wordt geraakt en waarnemen waar angst, wantrouwen en twijfel de kop opsteken. Op die momenten ben je het meest geneigd om de hulp of redding buiten jezelf te zoeken. En juist dan, is er binnen in jezelf precies te vinden wat je buiten jezelf zoekt. Het Blauwe Hand pad reikt je gelukkig ook het lef aan om het werkelijk aan te gaan met jezelf.

Tips voor omgaan met ongemak

Een paar tips om je kans waar te nemen als het ongemak aan je knaagt. Het is echt het allerbeste wat je kunt doen voor jezelf én voor de samenleving.

  1. Sta jezelf toe je ongemak te voelen zonder het te analyseren en er verhalen aan te koppelen over oorzaak of oplossing. Verwelkom het en laat het in stilte transformeren. Je hoeft er niet voor te vluchten, je hoeft er ook niet mee te vechten. Let it be!
  2. Laat negatieve gedachten als wolken aan de hemel voorbij drijven zonder eraan te hechten. Ze mogen er zijn. Je hoeft er niet naar te handelen.
  3. Sta je lichaam toe om te regenereren, vertraag en ga slapen als je voelt dat je lichaam daar behoefte aan heeft.

20 mei en 12 juni: Cirkel van wijsheid

De Tzolkin brengt je rechtstreeks in contact met de energie in jezelf waarmee je zoveel kunt betekenen voor jezelf en de samenleving.

 

In de Online Cirkel van wijsheid activeer je deze energie. Zo wordt het gemakkelijker om in je dagelijks leven de weg te volgen die het beste past bij wie je diep van binnen bent. 

DNAfirmaties Blauwe Hand levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 2. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 3. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 4. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 5. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 6. Gele Mens - Ik creëer

Dag 7. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 8. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 9. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 10. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 11. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 12. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 13. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda