blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

24 januari - 5 februari 2020: het Gele Krijger levenspad

Hoe is het gegaan met je dromen in het Blauwe Nacht levenspad? Heb je veel geslapen, gedroomd, je dromen gedeeld? Wie droomt over de toekomst, komt ook verhalen uit het verleden tegen. Speelden ze een rol voor jou de afgelopen dertien dagen? Sommige verhalen kun je beter loslaten omdat ze je gevangen houden in het verleden en alleen maar zorgen voor herhaling van datgene wat je juist niet wilt. Lukte het om je gehechtheid aan het oude in te ruilen voor het onbekende nieuwe verhaal dat zich stap voor stap gaat ontvouwen en dat je nog niet kent?

Van dromen naar doen

Het Gele Krijger levenspad dat vandaag van start gaat, geeft je nog een extra zetje om de brug te slaan van dromen naar doen. Stel je open om te ontvangen wat je nodig hebt om je dromen daadwerkelijk te leven. Ook al is je droom nog maar zo pril, je kunt altijd iets kleins doen waardoor jij daadwerkelijk de eerste stap maakt.

Je innerlijke leiding volgen

Zelfs de kleinste stap richting je droom kan nieuwe inspiratie geven maar ook onvermoede angsten losmaken. Hoe ga je daarmee om? Vanuit angst en de onzekerheid die daarmee gepaard gaat, richt je je gemakkelijk op anderen voor leiding. Je stemt je handelen af op want anderen denken en weten om zo meer zekerheid te krijgen. En daar begint de ellende: als je leeft op de kracht van een ander ga je er allebei op achteruit. Jullie verliezen allebei aan kracht omdat je de energie van de ander verkeerd gebruikt.
Als je leiding nodig hebt, stel je antennes dan niet af op de mensen om je heen, maar richt ze op hemel en aarde. Vanuit deze verticale verbinding maak je contact met de bron en je hoger zelf om je angst bij de hand te nemen en te doen wat goed is voor jou. Het Gele Krijger levenspad helpt je op weg te gaan en vastberaden te doen wat je van plan was.

De Tzolkin als brug

Het is soms een hele klus om de ruis in je hoofd uit te schakelen en te weten naar welke stem je moet luisteren. Ik zie de Tzolkin als een tussenstap om dichter bij jezelf te komen, een brug die je rechtstreeks naar je eigen wijsheid brengt. Dat begint met het afstemmen op de dagenergie. Op 6 februari kun je weer instappen in de 52 dagen online cursus 'Leven en groeien met de dagenergie' waarin we de laatste vier paden van deze Tzolkinronde doorlopen.

In de dagworkshop leer en ervaar je hoe de Tzolkin op een praktische manier kunt gebruiken om jezelf en anderen beter te leren kennen en meer op je innerlijke leiding te vertrouwen.

Overweeg je de Tzolkin toe te voegen aan jouw gereedschap voor professionele begeleiding? Deze workshop geeft toegang tot het opleidingsprogramma en training Tzolkin als kompas. De eerstvolgende workshopdag is op 17 mei. De training gaat van start in oktober.

Ik wens je de wijsheid en het lef toe om je dromen te doen!
Elvira van Rijn

DNAfirmaties Gele Krijgerpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

 

Dag 1. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 2. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 3. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 4. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 5. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 6. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 7. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 8. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 9. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 10. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 11. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde

Dag 12. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 13. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit 'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek'. 

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda