blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

23 oktober - 4 november 2021: het Rode Hemelwandelaar levenspad

Vandaag beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van vier paden in de Dreamspell Tzolkin met het Rode Hemelwandelaarpad. Een pad dat je de moed en het vertrouwen geeft om op gevoel en zonder vooropgezet plan nieuwe wegen te bewandelen. In 2014 schreef ik juist in dit pad Maya wijsheid in als onderneming bij de Kamer van Koophandel. Daarmee werd het Rode Hemelwandelaar levenspad het geboortepad van Maya wijsheid.
Ik ging van start vanuit een diep verlangen. Mijn angst dat ik er niet van zou kunnen leven nam ik liefdevol bij de hand en ik ging pionieren. Stap voor stap bouwen, vallen en weer opstaan. En ervaringen delen. Dat is belangrijk, juist nu in deze onzekere tijd kunnen we leren met en van elkaar. Dat het wél kan. Dat het stap voor stap gaat en dat vallen en weer opstaan erbij hoort.

Op ontdekkingsreis

Rode Hemelwandelaar nodigt je uit om op ontdekkingsreis te gaan en nieuwe ervaringen op te doen, buiten het terrein dat jou bekend is. De omstandigheden krijgen we momenteel op een presenteerblaadje aangereikt. Niets is zeker en zowel een oud als een nieuw normaal zijn ver te zoeken. We bevinden ons - of we het nu leuk vinden of niet - in de perfecte omstandigheden om nieuwe wegen in te slaan en onze grenzen te verleggen.

Het is de kunst van elk experiment het mooie te zien, eenvoudigweg omdat je er hoe dan ook wijzer van wordt. Het gaat er niet om het vooraf bedachte eindresultaat, maar om het onverwachte dat ontstaat als je zonder einddoel gaat experimenteren. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en leert kanten van jezelf en anderen kennen die je misschien niet had vermoed.

De schijnveiligheid van het bekende

Juist als je bekend terrein verlaat, kan het zijn dat je wordt geconfronteerd met de beschermingsmechanismen die je altijd binnen schijnbaar veilige grenzen van het bekende hebben gehouden. Ik heb het allemaal meegemaakt. Willen weten hoe het scenario voor de toekomst eruit ziet, is de grootste blokkade die je voor jezelf kunt opwerpen. Rode Hemelwandelaar gaat op pad zonder plan en stelt onderweg, op basis van ervaring de koers zonodig bij.

Als je beschermingsmechanismen bij jezelf opmerkt, weet dan dat oude patronen langskomen om er definitief afscheid van te nemen. Niet om er opnieuw naar te handelen en zelfs niet om eraan te 'werken'. Dat is namelijk niet nodig als je een nieuwe weg in slaat. Hoe het ook loopt, weet dat je de mooiste ontdekkingen doet als je de dingen eens anders dan anders doet. Dus ga moedig het onbekende tegemoet en verheug je op wat je ervan gaat leren, wat het ook zal zijn. 

Verhalen delen

Dit pad gaat ook over de verhalen die we met elkaar delen, de ervaringsverhalen waardoor we van elkaar leren. Daarom nodig ik je van harte uit om op maandag 1 november om 20:00 bij een speciale 'uitzending' van Maya wijsheid op Clubhouse (download gratis de app Clubhouse via deze link).

Die avond ga ik in gesprek met Marinda, Mary, Petra en Ans. Zij verzorgen elke ochtend op Clubhouse het energetisch weerbericht van Maya wijsheid. We gaan het hebben over het geboortepad van Maya wijsheid, persoonlijke en zakelijke ontwikkeling met de Tzolkin, de spiritualiteit van de Maya's. En natuurlijk moeten we het op deze overgang van 1 naar 2 november (Allerheiligen en Allerzielen) hebben over de bijzondere verbinding die de Maya's hebben met hun voorouders.

Clubhouse is een audio app met live uitzending. Er zijn geen opnames, dus zorg vooral dat je er live bij bent. Ik ontmoet je graag daar en wens je een mooie ontdekkingsreis toe!

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

01/12/2021 1 - 13 december 2021: het Gele Mens levenspad
26/11/2021 Nieuwe maan en zonsverduistering van 4 december 2021
18/11/2021 Tarotspel 'Mythische godinnen' is verschenen
18/11/2021 18 - 30 november 2021: het Blauwe Storm levenspad
 

Agenda