blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

23 mei - 4 juni 2018: Rode Slang levenspad

Het Gele Mens levenspad heeft je de afgelopen periode geholpen om keuzes te maken die dicht bij jezelf liggen. Zo heb je nieuwe mogelijkheden voor de toekomst gecreëerd. Kies je voor iets nieuws, dan is er meestal iets ouds dat niet meer bij je past. Het Rode Slang levenspad helpt je het verleden te transformeren op weg naar de toekomst waarvoor jij hebt gekozen.

Een slang vervelt omdat de schubben van een slangenhuid verhoornd zijn. Hierdoor kan de huid niet groeien en moet de slang van tijd tot tijd zijn ‘jas’ vernieuwen en zijn oude jasje uitdoen! Elke Tzolkinronde helpen het Rode Slang levenspad en de drie daarop volgende paden jou om je huid te vernieuwen. Deze vier paden bevinden zich samen in het hart van de kalender en omvatten het verleden, heden en de toekomst. Je wordt deze vier paden geholpen om weer lekker in je vel te zitten. Klaar voor datgene wat past bij de nieuwe jij!


NAVIGEREN OP GEVOEL
Het Rode Slang levenspad helpt je om een heel oud vermogen opnieuw te leren gebruiken: je instinctieve gevoel dat wordt aangestuurd door je oerbrein. Het is dat deel van jou dat weet dat je een straatje om moet rijden of dat je die afspraak moet maken, terwijl je geen idee hebt waarom. Pas later kom je erachter dat op je gebruikelijke route file stond of dat die persoon waarmee je had afgesproken precies dat boek had waarnaar jij al zo lang zocht. 

In onze denk-maatschappij wordt het gevoel nog sterk ondergewaardeerd. Ben jij ook zo gewend geraakt om te navigeren op wat je denkt in plaats van op wat je voelt? Zelfs als je weet dat je echt beter je gevoel kunt volgen is het soms lastig je er niet vanaf te laten praten. Vooral als het spannend is, gaan je gedachten en die van anderen soms met je op de loop. Durf je te doen, gewoon omdat je lijf weet dat het klopt?

BEWUSTZIJN VAN JE OERBREIN
Soms leidt je instinctieve gevoel je juist een kant op die niet gezond voor je is. Ons oerbrein is namelijk geprogrammeerd op overleven. Je oerbrein denkt bijvoorbeeld dat het goed voor je is om zo veel mogelijk te eten om reserves op te bouwen voor slechte tijden. En je oerbrein wil energie sparen door alleen in beweging te komen als het echt moet. Ook herinnert je oerbrein jou via je gevoel aan onverwerkte traumatische herinneringen. En dat gevoel zorgt ervoor dat je precies blijft doen wat je altijd al deed om te overleven. 
Als je voluit wilt leven, is het dus niet altijd handig om je gevoel te volgen. Je hebt je bewustzijn dus hard nodig om deze oerprogramma's te doorbreken. Je leeft nu en niet in het verleden, dus luister naar je lichaam en kies bewust wat je met de signalen wil doen.

VOLG DE SIGNALEN
Het Rode Slang levenspad kent tien poortdagen (de zwarte vakjes). Het zijn dagen waarop we gemakkelijk leiding en inspiratie uit de kosmos ontvangen. Die informatie ontvangen we in ons lichaam zonder dat we er woorden aan kunnen geven. Dus volg de signalen, laat je gevoel spreken, laat je ingesleten gewoontes los. En als je een steuntje in de rug kunt gebruiken, geef je dan op voor de online cursus met de dagenergie: 52 dagen inspiratie om in de flow te blijven.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda