blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

23 maart - 4 april 2014 - het Geel Zaad levenspad

Van 23 maart tot en met 4 april 2014 lopen we het Geel Zaad levenspad. Geel Zaad geeft als naamgever aan dit pad zijn energie aan deze hele periode. Geel zaad is het zaad dat in de aarde ligt tot het de juiste tijd is om te ontkiemen. Het wacht tot de omstandigheden precies goed zijn en als het zover is gaat het groeien. Soms groeit het langzaam maar zeker, soms groeit het waar je bij staat. Dat verschilt naar gelang de aard van het gewas. Al het zaad heeft een uniek potentieel om uit te groeien tot iets geweldigs. Wat zaai jij? Heb je wel eens goed gekeken naar de bodem waarin je zaait? Is die bodem vruchtbaar genoeg? Wat voeg je zelf toe om te zorgen dat het de juiste voeding krijgt? Allemaal zaken om bij stil te staan als je ooit een overvloedige oogst wilt binnen halen.

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn natuurlijke leiders. Ze hebben een sterke behoefte aan erkenning en zijn opmerkzaam. Er is veel creativiteit en levendigheid in dit levenspad. De bewandelaars van dit pad hebben zelfvertrouwen en laten zien waar ze voor staan. Anderen hebben daar bewondering voor. Leerpunt is om op een volwassen manier relaties aan te gaan.
Ben je zelf geboren in het Geel Zaad levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken zelf met de calculator op mayawijsheid.nl op met de gratis Mayawijsheid app uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad

Het gaat in het Geel Zaad levenspad om kracht versus macht. Geel Zaad heeft een enorme natuurlijke groeikracht. Die zit in het potentieel besloten en komt met de juiste aandacht en voeding vanzelf tot bloei. Je hebt wel geduld en vertrouwen nodig. Je kunt een boom nu eenmaal niet uit de grond trekken. Soms denken we dat wel te kunnen en dan gaan we onze macht inzetten om het proces te beïnvloeden. We denken dan alleen aan ons eigen belang en vergeten de goddelijke wil en het belang van de groep. In dit levenspad word je uitgedaagd jouw kracht op één lijn te brengen met de Goddelijke wil en alles wat je doet in dienst te stellen van het belang van iedereen. Daarbij word je zelf niet uitgesloten. Je maakt immers zelf ook deel uit van het geheel dat met jouw bijdrage als eenheid kan groeien en bloeien.

Tips voor deze dertien dagen

  • Je vindt inspiratie door zaden voor de toekomst te planten en te kiezen voor groei boven zekerheid.
  • Je bekrachtigt jezelf door schoonheid en kunstzinnigheid te brengen en stralend je eigen plek in te nemen. Er is er immers maar één die jouw plek kan innemen en dat ben jij!
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om te te bereiken door aandacht te geven aan wat jij wilt dat groeit. De kracht van je gedachten is enorm, dus neem de volledige verantwoordelijkheid voor jouw intenties.
  • Geniet van het leven en til je zelf naar een hoger niveau door onbevreesd jouw innerlijke leiding te volgen. Jij bent namelijk de enige die echt weet wat goed voor jou is.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelillustratie: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda