blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

23 januari - 4 februari 2021: het Gele Zon levenspad

Heb jij ondanks alle onrust en onzekerheid in de wereld natuurlijke harmonie ervaren deze 13 dagen? De aangename verrassingen en ook het ongemak lieten je precies weten waar je in harmonie bent en waar nog transformatie nodig was.

Voor heel veel mensen is er momenteel veel ongemak en dat betekent dat er ook veel kansen zijn om te transformeren. Hoe kun je de energie van het Gele Zon pad daarvoor gebruiken?

De vruchten plukken

Het Gele Zon levenspad is het vierde levenspad in de Tzolkin kalender. In dit pad ga je allereerst de vruchten plukken van de afgelopen drie paden waarin je hebt geoefend in: ZIJN met een open hart vol vertrouwen, achteroverleunen en ontvangen wat nodig is voor transformatie.

  • Sta eens stil bij wat er van het toneel is verdwenen en wat er over is gebleven.
  • En vraag jezelf eens af waaraan jij nu bewust aandacht wilt geven zodat het verder kan gaan groeien.

Alles is perfect zoals het is

Gele Zon is de universele liefde die ons verbindt met alles wat leeft en staat symbool voor de perfectie van het bestaan. Kun jij accepteren dat alles perfect is zoals het is? Voelen dat we altijd verbonden zijn, ook al zien we elkaar minder?

Aan het eind van dit pad vinden we Gele Mens: de bewuste mens. De mens die midden in het leven staat en geniet van het leven. De mens die zich verbonden weet met alles en iedereen. Dat bewustzijn hebben we nu heel hard nodig en wordt ons in dit pad aangereikt op toon 13, de toon van aanwezigheid, de toon van boven jezelf uitstijgen naar een nieuw niveau van verbonden zijn.

Liefdevolle aandacht

Het Gele Zon levenspad geeft je de ruimte werkelijk te doen wat jou krachtig maakt. Soms voel je zoveel liefde voor alles en iedereen dat je veel te laat ontdekt dat je jezelf ongemerkt in de kou hebt laten staan. Dan is het tijd om jezelf te verwarmen en op te laden, je eigen behoeften te vervullen, zodat je weer kunt stralen. Wat je verwarmt met jouw licht, liefde en warmte, groeit als kool. Versterk je eigen kracht, zorg dat je stevig bent verbonden met jezelf, met de aarde en laat je licht schijnen op alles wat er is, en kies bewust waaraan jij jouw liefdevolle aandacht wilt geven.

Verbinden en delen

Geel is de kleur van samen creëren, verbinden en delen. Een kleur die momenteel extra belangrijk is. Ik kijk er enorm naar uit om in februari weer te starten met het Jaartraject 'Je eigen plek innemen'. In dit programma kom jij als professioneel begeleider, coach, therapeut dichter bij jezelf. Je hebt meer te geven en ontvangen als je jouw eigen plek inneemt, tijd voor jezelf maakt en stilstaat bij jezelf.

De focus ligt in dit traject op drie verbindingen:

  • de verbinding met jezelf - die de kwaliteit van je verbinding met anderen bepaalt.
  • de sleutels in de Tzolkin die je dichter bij je eigen wijsheid en potentieel brengen,
  • de verbinding met elkaar die voor helende, verwarmende en magische ontmoetingen zorgt.

Aan het eind van het traject heb jij jouw intentie voor 2021 waargemaakt en een stevig fundament gelegd om op verder te bouwen. Oude patronen die aan het begin nog overheersten hebben hun kracht definitief verloren. Je hebt daadwerkelijk jouw eigen plek ingenomen en leeft ernaar.

Dit traject is een enorme kans om jezelf op te laden, te verbinden met krachtige, creatieve energie. 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

22/01/2022 22 januari - 3 februari 2022: het Gele Zaad levenspad
12/01/2022 De volle maan van 18 januari 2022
09/01/2022 9 - 21 januari 2022: Blauwe Aap levenspad
05/01/2022 Zoek je innerlijk vuur! - recensie
 

Agenda