blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad

Heb jij gekozen voor wat echt van waarde is voor jou de afgelopen periode? Het was een bijzonder pad waarin opnieuw de Zonnejaarenergie voorbij kwam. De energie van het Blauwe Adelaar levenspad helpt je om nu met hart en ziel jouw bijdrage aan de wereld te leveren.

Blauwe Adelaar is een echte wereldverbeteraar die perfect ziet wat er gaande is en wat er nodig is om het nieuwe geboren te laten worden. Een valkuil is dat je het gevoel hebt dat er een zware last op je schouders drukt en dat er geen beginnen aan is. De kunst is om het dicht bij jezelf te houden.

Het grotere plaatje

Met zijn overzicht en wijsheid geeft Blauwe Adelaar een geheel eigen visie op wat er allemaal gaande is in de wereld. Blauwe Adelaar overziet ook hoe wat we nu ervaren past in de rode draad van een veel groter tijdsbestek dan wij kunnen overzien. Deze visie kun je gebruiken om samen een mooie toekomst te creëren. Een duurzame toekomst waarin we elkaar de hand reiken. Waarin we ieder op onze eigen manier heelheid brengen waar onbalans is. Blauwe Adelaar helpt je om op te stijgen zodat je wat verder terug én vooruit kunt kijken. Besef dat je voortbouwt op wat in het verleden is gecrëeerd en dat jouw handelen consequenties heeft voor vele generaties na jou. 

Ik verheug me dan ook enorm op de internationale online masterclass die ik voor coaches en trainers in binnen- en buitenland ga verzorgen over Maya wijsheid en de helende kracht van de voorouders. Zij geven ons de kracht om bij te dragen aan een mooie toekomst die verder reikt dan ons bestaan. Afgelopen november heb je misschien een voorproefje van deze workshop meegemaakt tijdens het Innerlijk Licht e-festival. Op 2 mei gaan we de verdieping in met coaches en trainers die interesse hebben in systemisch werk. Ik werk tijdens deze workshop vanuit principes van de klassieke Tzolkin kalender. Je bent van harte welkom om mee te doen.

Je hebt meer invloed dan je denkt

Je hoeft de wereld niet te redden om iets goeds te doen. Voed je eigen bron, zodat je vanuit overvloed kunt delen. Investeren in jezelf heeft enorme impact op de toekomst. Als jij zorgt dat je fit en gezond bent, goed in je vel zit en doet wat echt bij je past, maak je daarmee het leven voor anderen ook lichter en makkelijker en komt er een nieuw scenario voor de toekomst in beeld.

Hoe fijn is het om je te realiseren dat je veel meer invloed hebt dan je denkt. Dat het zin heeft wat jij bijdraagt. Ook al lijkt het nog zo klein. Elke dag kun je de wereld een beetje mooier maken. Doe vooral met hart en ziel wat jou vervulling geeft en ga regelmatig als een Adelaar boven je leven hangen om je te realiseren hoe ver de consequenties reiken van jouw handelen. Alleen al een oprechte glimlach kan wonderen doen.

 

Tekst: Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda