blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

22 mei - 3 juni 2019: het Rode Maan levenspad

Hoe was jouw landing op je eigen plek aan in het Gele Krijgerpad? Hoe graag je ook zou willen dat die zacht en aangenaam is, soms word je letterlijk geconfronteerd met een keiharde landing en beland je zoals twee van mijn cursisten in het ziekenhuis. Als je zo hard terecht komt, is het een hele kunst om te blijven vertrouwen dat je - hoe jouw landing ook is geweest - kracht en wijsheid kunt halen uit je ervaringen zodat je meer en meer jouw eigen plek kunt innemen. Deze twee dames hebben me de afgelopen week laten zien dat ze, ondanks alles wijsheid halen uit wat er is gebeurd. Dames, deze nieuwsbrief is speciaal voor jullie!

VERTROUWEN IN JEZELF 
Vandaag beginnen we aan de laatste vier paden van de Tzolkin. Ze geven je de energie terug die jij hebt geïnvesteerd in jezelf de afgelopen Tzolkinronde. Heb je stappen gezet in het Gele Krijger levenspad en de brug geslagen van dromen naar doen? Elke stap is er één, hoe klein hij ook lijkt.

De energie van het Rode Maan levenspad geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om boven je oude zelf uit te stijgen zodat je straks vanaf 13 juli helemaal klaar bent voor een nieuwe Tzolkinronde waarin je vanuit je nieuwe zelf verder kan groeien en creëren.

DE LOOP VAN JE LEVEN VERANDEREN 
Je mogelijkheden om te groeien en creëren zijn oneindig. Wat je realiseert, wordt voor een groot deel bepaald door het verleden en de beperkende overtuigingen die je je bewust of onbewust hebt eigen gemaakt. Ze bieden de garantie dat het verleden zich in de toekomst herhaalt.

Wil je de loop van jouw leven veranderen en in een nieuwe flow terecht komen, dan is het Rode Maan levenspad daar bij uitstek de gelegenheid voor. Het Rode Maan helpt je namelijk herinneren wie je werkelijk bent, zodat je vol vertrouwen in het leven en in jezelf de flow van je leven kunt volgen, wat zich ook aandient.

Het Rode Maan levenspad helpt je ook om jezelf te zuiveren van emotionele reacties de je beperken. Soms ben je zo gehecht aan oude verhalen en patronen dat je bent gaan geloven dat jouw reacties daarop je verder helpen. Het tegendeel is waar. Houd je vast aan gedachten, oorzaken, verklaringen waarom jij je zo voelt, dan veranker je opnieuw het verleden. Laat je ze los, dan maak jij jezelf gereed voor een toekomst die beter past bij wie je werkelijk bent.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda