blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

22 januari - 3 februari 2022: het Gele Zaad levenspad

De afgelopen periode heeft het Blauwe Aap levenspad je gereedschap aangereikt voor licht leven. Dat wil zeggen: het licht (voor)leven maar ook lichter leven, met wat minder gewicht op je rug. Heb je de dertien tips uit de vorige energie update in de praktijk kunnen brengen? Meer spelen helpt juist nu om het leven lichter in plaats van zwaarder te maken.

Hoe het Blauwe Aap pad voor jou ook is verlopen, je mag er helemaal op vertrouwen dat je precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven. Nu we beland zijn in de rechterhelft van de kalender, wordt de toekomst weer ingespeeld. We ontvangen nu in het Geel Zaad levenspad nieuwe energie om de toekomst tegemoet te gaan.

De kracht van het hart

Het Geel Zaad levenspad schenkt je de komende dertien dagen energie om het zaad van bewustzijn te laten ontkiemen. Zuiverheid is daarvoor een absolute voorwaarde: alles wat je doet en zegt moet in overeenstemming zijn met je hart, je ziel en je hogere zelf, kortom met je hele wezen én met het ene hart dat klopt voor iedereen. We zijn het spoor van zuiverheid bijster geraakt doordat macht en ego de overhand hebben gekregen boven kracht en ziel. Nu is het de tijd om de verwarring stap voor stap op te lossen. Alles wat niet is gebouwd op de kracht van het hart brokkelt af.

Extra groeikracht

Het Geel Zaad levenspad bevat tien poortdagen van 24 januari - 2 februari. Het zijn de zwarte vakjes in de kalender. Deze dagen is de verbinding met de kosmos sterk en krijg je extra energie om verder te groeien en bloeien. Deze energie helpt je om door je laatste weerstanden heen te breken. Precies daar waar jij uit je jasje bent gegroeid, net als de kiem die uit het omhulsel van het zaad barst. 

Dat kan een enorme boost geven en tegelijkertijd ook pittig zijn omdat je lichaam dat allemaal moet verwerken. Zorg dus goed voor jezelf en neem rust als je lichaam daarom vraagt. Centimeters maken werkt in deze periode beter dan meters maken. Geduld is een schone zaak!

Een nieuwe voedingsbodem

Het Geel Zaad levenspad is het laatste pad in de intense transformerende periode rondom het hart van de kalender. Sinds de start van het Rode Slang levenspad op 14 december heb je een nieuwe voedingsbodem gecreëerd waarin jouw droomzaden kunnen groeien. 

Laat de zaden maar rustig ontkiemen en de toekomst naar je toe komen. Ook al begrijp je nog niet helemaal wat er gaande is onder de grond; het wordt vanzelf wel duidelijk als jij je niet te veel bemoeit met wat er precies mag gaan groeien en waarom. Ga het maar ontdekken zonder vastomlijnde plannen. Dan maak je de meeste ruimte voor wonderen.

Samenwerken met de kosmos

De druk om iets te DOEN en DOELEN te stellen is in onze cultuur heel groot, terwijl die druk vaak de grootste blokkade opwerpt voor groei en bloei. Als je het rijpingsproces van je zaden geduldig en met aandacht wilt volgen, bereid je dan alvast voor op de volgende vier levenspaden. Ze helpen je het pad te volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier kan de kosmos namelijk het beste met je samenwerken, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

Wil je geen doelen stellen en alert aanwezig zijn bij wat er gaande is? De dagenergie is je beste vriend. Met dit dit online aanbod kun je de komende tijd je eigen groeiproces met aandacht volgen:

Speciaal voor choaches, therapeuten en andere professionele begeleiders start ik op 25 januari met alweer de vierde serie van de Cirkel van wijsheid ochtendsessies. Ben je geraakt door de Tzolkin en wil je er meer mee doen voor jezelf en anderen? Dit is je kans om werkvormen te ervaren die jou persoonlijk rechstreeks naar de kern brengen en die je zelf heel eenvoudig met cliënten kan doen. Kijk hier voor de data en reacties van deelnemers.

De online cursus 'Leven en groeien met de dagenergie' helpt je om alert te zijn op de aanwijzingen die de Tzolkin je geeft om meer ruimte te maken voor magie. De cursus start op 4 februari. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Tekst: Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda