blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

22 februari - 6 maart 2017: het Witte Hond levenspad

Het Witte Hond levenspad gaat over ons collectieve zielsverlangen. Het is een groot verlangen dat ervoor heeft gezorgd dat we hier met elkaar samen leven op aarde. Wat je hier komt doen is ervaringen halen.Jij hebt - net als ieder ander - je eigen wensenlijstje.  Misschien kom je ervaren hoe het is om liefde te brengen of hoe het is om zelfvertrouwen te ontwikkelen. Het kan ook zijn dat het jouw zielsverlangen is om te leren vergeven of hoe het is om te ontvangen.
Je bent hier om je verlangens te delen met anderen en samen met je zielenmaatjes op ontdekkingsreis te gaan. Hoe meer je trouw bent aan je hart en ziel, des te gemakkelijker jouw zielenmaatjes op je pad komen.

DNAfirmaties

De tussenkopjes van dit artikel zijn krachtige zinnen die rechtsreeks inwerken op je DNA. De kopjes zijn verbonden met de dertien dagen van het Witte Hond levenspad en ze activeren jouw herinnering aan ons gezamenlijke zielsverlangen. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert wie je werkelijk bent en brengt je in verbinding met het collectieve hartsverlangen van de mensheid.

1. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Jij bent hier omdat je ziel dat wil, samen met mij en met alle anderen. We zijn hier allemaal omdat onze ziel dat wil. Het is een groot verlangen dat ervoor heeft gezorgd dat we hier met elkaar samen leven op aarde. Wat je hier komt doen is ervaringen halen. Jij hebt - net als ieder ander - je eigen wensenlijstje. Misschien kom je ervaren hoe het is om liefde te brengen of hoe het is om zelfvertrouwen te ontwikkelen. Het kan ook zijn dat het jouw zielsverlangen is om te leren vergeven of hoe het is om te ontvangen.
Je bent hier dus niet om het verlangen van een ander te vervullen. Je bent hier om het jezelf en je eigen ziel naar de zin te maken. Dus offer jezelf niet langer op voor anderen ten koste van jezelf. Leer dat zo snel mogelijk af en wees boven alles toegewijd aan je ziel, want dan ben je helemaal vanzelf en automatisch toegewijd aan het geheel.

2. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Jij bent hier om wonderen te beleven, samen met mij en alle anderen. Het leven is veel eenvoudiger dan je denkt als je het onbevangen tegemoet treedt. Als je humor en luchtigheid gebruikt en het allemaal wat minder serieus neemt. Serieus word je als je niet mag spelen, niet mag lachen, niet jezelf mag zijn, niet een kind mag zijn. Serieus word je ook als je de pijn die je met je meedraagt van al die keren dat je dat niet mocht, ontwijkt in jezelf. Als je verstoppertje speelt voor jezelf.
We zijn hier als mensheid op aarde om twee delen van onszelf bij elkaar te brengen. Het eerste deel is het goddelijke onbevangen kind dat verbonden is met de bron, het is de goddelijke vonk in jezelf die geheel onbevangen en verwonderd naar het leven kijkt. Het andere deel is het aardse kind. Het kind dat je bent als product van je vader en je moeder en als lid van een familie. Door alle pijn die je als aards kind hebt opgelopen te erkennen maak je ruimte voor humor, plezier en voor wonderen. Neem de verantwoordelijkheid voor je pijn in plaats van anderen pijn te doen vanuit jouw eigen onvermogen. Doe waar je goed in bent, benut je unieke mogelijkheden, droom je leven en leef je dromen.

3. Gele Mens - Ik creëer

Jij bent hier om gebruik te maken van jouw creatiekracht, samen met mij en met alle anderen. Die kracht activeer je met de gedachten die je denkt en de woorden die je uitspreekt. Jouw bijdrage is even groot als die van ieder ander, dus denk niet dat jouw gedachten niet uitmaken. Denk je liefdevolle gedachten, dan creëer je liefde; denk je angstige gedachten, dan creëer je angst. Zo eenvoudig is het. Heb je het idee dat jij niets kunt doen aan wat er aan de hand is in de wereld, aan alle boosheid, haat en angst die worden gezaaid, dan heb je het helemaal mis. Je hebt je bewustzijn gekregen om te creëren wat jij wilt. Wil je liefde, denk dan liefde. Denk je andere gedachten dan liefde, ga dan naar je hart en onderzoek waar het vandaan komt. Je hebt de mogelijkheid gekregen om liefde te creëren met je volle bewustzijn en volledige aandacht. Stel jezelf de vraag wat jij wilt creëren voor jezelf. Kies je voor liefde of angst?

4. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Jij bent hier om ontdekkingen te doen, samen met mij en met alle anderen. ‘Wie met beide benen op de grond blijft staan, komt niet ver’, zegt Loesje. We zijn hier om ervaringen op te doen die we nog niet hebben, niet om de ervaringen te herhalen die we allang kennen. Dus stap uit je comfortzone, want dan gebeuren nieuwe dingen, doe je ontdekkingen en vind je de ervaringen waarvoor je bent gekomen. Herinner je dat je oneindig moedig bent en maak jezelf wijs dat je al het zelfvertrouwen hebt dat je maar nodig hebt om moedige stappen in je leven te doen. Het echte leven, de magie, de wonderen liggen voorbij de grenzen van het bekende.

5. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Jij bent hier om naar de intelligentie van je hart te luisteren, samen met mij en alle anderen. Dat hebben we afgeleerd, doordat we ons denken verheffen boven ons hart. Als jij opnieuw je hart tot het meest intelligente deel van jezelf benoemt, kun je putten uit oneindige wijsheid. Je hart is verbonden met het hart van de Melkweg, het ‘Ene Hart’ Hunab ‘ku noemen de Maya’s het.
Als je luistert naar de fluisteringen van jouw oneindig intelligente hart, sta je volledig in je kracht en bekrachtig je iedereen om je heen. Handelen in je eigen belang is dan nooit egoïstisch. Je handelen kan dan zelfs niet anders dan bijdragen aan het belang van het geheel.

6. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Jij bent hier om de wereld beter te maken, samen met mij en alle anderen. Dat doe je door het jezelf naar de zin te maken. Vul je eigen beker tot die helemaal vol is en ga nog verder totdat die overstroomt. Daarmee creëer je de hoorn des overvloeds, een eindeloos overstromende beker waaruit je kunt delen met anderen.
Dat we het onszelf naar de zin moeten maken zijn we vergeten. Dat is heel begrijpelijk. We zien wat er mis is in de wereld, wat een leed er is, hoe mensen elkaar afmaken en kwaad doen. Hoe kun je gerust gaan slapen als je daar niets aan doet? Het is belangrijk te beseffen dat je de wereld alleen kunt verbeteren door eerst jezelf te helpen. Bekijk jezelf eens van afstandje en bedenk: hoe kan ik het mezelf naar de zin maken? Wat kan ik doen zodat ik een fijn leven heb en in staat ben om liefde te verspreiden. Zo maak je de wereld beter.

7. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Jij bent hier om jezelf te leiden, samen met mij en alle anderen. Dat kunnen we allemaal zelf, omdat we in verbinding staan met een oneindige intelligentie die ons denken ver te boven gaat. Het gaat er niet om of je een hoog IQ hebt, het gaat erom dat je je afstemt op de oneindige intelligentie in jezelf. Veel mensen werken met engelen, gidsen en andere hogere wezens om zich te laten leiden. Dat zijn allemaal manieren om je te verbinden met je eigen intelligente wezen dat precies weet wat goed voor jou is. Niemand anders kan dat voor jou bepalen dan jijzelf. Het is mooi om je te laten inspireren door de wijsheid die anderen delen, maar slik niets voor zoete koek. Stem altijd af op jezelf, jouw eigen intelligente wezen en vraag of het ook jouw wijsheid is die hier wordt gedeeld. Alleen jij kunt dat weten.

8. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Jij bent hier om de voeten van de hemel op aarde te zijn, samen met mij en alle anderen. Dat is jouw taak voor het grote geheel. Je kunt de hemel alleen maar op aarde brengen als je in verbinding staat met de aarde. De herinnering aan de hemel is voor velen heel voelbaar en levend. Verbinding maken met de aarde is dan des te lastiger. Die kun je maken door aardse dingen te doen. Wandelen, in de tuin werken, op blote voeten lopen en je op die manier letterlijk te verbinden met de aarde-energie, zodat de aarde zich kan voeden met jouw zware energie en hiervoor lichte energie teruggeven. Wanneer je goed voor de aarde zorgt en jezelf voedt met gezonde voeding, gebruik maakt van de genezende kracht van de aarde en al het leven dat zij voortbrengt, komt de hemel via jou op aarde. Als je een goede verbinding met hemel én aarde hebt, ervaar je synchroniciteit: het schijnbare toeval dat ervoor zorgt dat je precies op de juiste tijd op de juiste plaats bent en zomaar krijgt wat je nodig hebt om verder te groeien.

9. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Jij bent hier om een spiegel te zijn, samen met mij en alle anderen. In jou zie ik mijzelf en in mij kun jij jezelf zien. Dat is de enige manier om erachter te komen wie je bent en wat je nog aan jezelf zou kunnen vervolmaken om te worden wie je werkelijk bent. Wie bewonder je en waarom? Aan wie heb je een hekel en waarom? Deze vragen helpen je te zien hoe je jouw ideale zelf kunt zijn. Alles wat je ziet is namelijk herkenning. Je kunt jezelf pas echt vervolmaken als je je niet anders voordoet dan je bent. Hierin kunnen we onszelf en anderen nogal eens misleiden. Kijk maar eens op facebook en maak een lijstje van mensen van wie je denkt dat ze volmaakt gelukkig zijn. Kijk eens naar de berichten die je zelf verstuurt en het beeld dat je daarmee creëert van jezelf. Het is een leuke test die als het ware uitvergroot laat zien hoe we onszelf en anderen voor de gek houden. Wees jezelf, dat is genoeg om jouw bijdrage te leveren aan een ideale wereld.

10. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Jij bent hier om jezelf te vernieuwen, samen met mij en alle anderen. We zijn met elkaar op reis door het universum en absorberen lichtenergie. Die energie helpt je om net als een transformator het oude om te zetten in het nieuwe. Je bent hier niet gekomen om te blijven wie je bent. Je bent gekomen om ervaringen te halen om jezelf te verrijken en te worden wie je bent. Je brengt de hemel op aarde door jezelf keer op keer te vernieuwen. Dat is hoe we met elkaar de hemel op aarde brengen, de aarde transformeren tot hemel.

11. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Jij bent hier om licht, liefde en warmte te brengen, samen met mij en met alle anderen. Dat is de sleutel tot bevrijding van de mensheid. Oordeel tot je erbij neervalt over jezelf en anderen, en doe er niets mee. Het zijn allemaal illusies en al je oordelen komen voort uit onwetendheid. Het enige wat je weet is dat we het verlangen hebben om ervaringen te halen op aarde. Het is al een hele kunst om te ontdekken wat het verlangen van jouw ziel is. Welke ervaringen jij komt halen. Wat anderen hier komen doen, hoef je niet te weten. Het is jouw zaak niet. Het enige wat je voor ze kunt doen is het licht, de liefde en de warmte zijn en te delen met alles en iedereen om je heen, en je ziel voeden met de ervaringen waarvoor je bent gekomen.

12. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Jij bent hier om voor jezelf te zorgen als een moeder voor haar kind, samen met mij en alle anderen. Zo vinden we met elkaar een nieuw evenwicht op aarde. Je bent een kind van de sterren en nu is Moeder Aarde je huis en thuis. De aarde is onze gemeenschappelijke moeder. Zij draagt, voedt en koestert ons dag en nacht. Wat wij zaaien, voedt zij met haar oneindige liefde, zodat het uit kan groeien tot de zaden, noten en vruchten waarvan wij ons leven hier op aarde kunnen leven, zodat we het verlangen van onze ziel kunnen vervullen. Alleen door dankbaar te zijn kun je werkelijk ontvangen wat je moeder je geeft. Toon je dankbaarheid aan Moeder Aarde door een voorbeeld aan haar te nemen en voor jezelf te zorgen, jezelf goed te voeden, te koesteren en dragen.

13. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Jij bent hier om als een goed huisvader om te gaan met wat de aarde en de natuur ons geven, samen met mij en met alle anderen. De aarde is de plek waar je je zielsverlangen kunt vervullen door alle ervaringen op te doen waarvoor je naar de aarde bent gekomen. Door volledig aanwezig te zijn op aarde en als een goed huisvader om te gaan met wat zij ons geeft, leef je je leven vol bezieling. Daarmee vervul je het verlangen van je ziel en van alle andere zielen en til je de aarde naar een hoger trillingsniveau.
Het onderscheid tussen hemel en aarde valt weg op het moment dat we ons hier op de aarde verbinden met de hemel door de kracht van het woord in te zetten. Het woord is de brug naar de bron. Gebruik de kracht van het woord om elke dag de bron in jezelf aan te roepen, jezelf te herinneren aan je goddelijke oorsprong. Zo verbind je jouw levensenergie rechtstreeks met de bron van al het leven en herstel je de verbinding tussen jezelf en de bron. Als je dat doet, bevind je je op het grensvlak tussen hemel en aarde en vallen alle grenzen weg. Jij leeft dan de hemel op aarde.

De DNAfirmaties vind je in 'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek'.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren hebben sterke overtuigingen en een grote loyaliteit om daaraan trouw te blijven. Voor anderen is jullie volharding, toewijding en trouw aan je intenties inspirerend, ook al is het soms heel ongebruikelijk wat je doet. Weet dat het soms ook wel wat losser mag. Leven en laten leven is het credo. Ieder zijn eigen ding.
Ben je zelf geboren in het Witte Hond levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken zelf met de calculator op mayawijsheid.nl of met de gratis Maya wijsheid app uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad

In dit levenspad draait het om begrenzing en grenzeloosheid. Witte Hond heeft zo veel voor anderen over, dat hij daarbij zijn grenzen soms overschrijdt. Hoe ver gaat jouw liefde? Liefde is universeel en zonder oordeel. Alles is goed zoals het is. Maar als het om jou persoonlijk gaat, zijn er wel degelijk grenzen. Wat past op jouw pad en wat valt daarbuiten. Als je trouw blijft aan je pad, betekent dat niet dat je een ander afkeurt wanneer je grenzen stelt. Als je in liefde grenzen kunt stellen, blijf je trouw aan jezelf en geef je de duidelijkheid die nodig is voor beiden.

Tips voor deze dertien dagen

  • Je vindt inspiratie door trouw te zijn aan jezelf, je hart en je idealen.
  • Je neemt het heft in eigen hand door te handelen vanuit je hart. Stel het belang van de groep boven je persoonlijke belang.
  • Kijk in de spiegel en toets je intenties: klopt het wat je doet? Anderen laten het je zien deze dagen. Iedereen is immers je spiegel.
  • Je bent volledig aanwezig en zegt ‘ja’ tegen het leven als je je eigen waarheid spreekt: bezield en authentiek.

Tekst: Elvira van Rijn
Collage: Geertje Mol


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda