blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

22 augustus - 3 september 2018: het Gele Krijger levenspad

Hoe is het gegaan met je dromen in het Blauwe Nacht levenspad? Heb je veel geslapen, gedroomd, je dromen gedeeld? Wie droomt over de toekomst, komt ook verhalen uit het verleden tegen. Speelden ze een rol voor jou de afgelopen dertien dagen? Sommige verhalen kun je beter loslaten omdat ze je gevangen houden in het verleden en alleen maar zorgen voor herhaling van datgene wat je juist niet wilt. Lukte het om je gehechtheid aan het oude in te ruilen voor het onbekende nieuwe verhaal dat zich stap voor stap gaat ontvouwen en dat je nog niet kent?

VAN DROMEN NAAR DOEN

Het Gele Krijger levenspad dat vandaag van start gaat, geeft je nog een extra zetje om de brug te slaan van dromen naar doen en van oud naar nieuw. Stel je open om te ontvangen wat je nodig hebt om je dromen daadwerkelijk te leven. Ook al is je droom nog maar zo pril, je kunt altijd iets kleins doen waardoor jij daadwerkelijk de eerste stap maakt.

JE INNERLIJKE LEIDING VOLGEN
Zelfs de kleinste stap richting je droom kan nieuwe inspiratie geven maar ook onvermoede angsten losmaken. Hoe ga je daarmee om? Vanuit angst en de onzekerheid die daarmee gepaard gaat, richt je je gemakkelijk op anderen voor leiding. Je stemt je handelen af op want anderen denken en weten om zo meer zekerheid te krijgen. En daar begint de ellende: als je leeft op de kracht van een ander ga je er allebei op achteruit. Jullie verliezen allebei aan kracht omdat je de energie van de ander verkeerd gebruikt.
Als je leiding nodig hebt, stel je antennes dan niet af op de mensen om je heen, maar richt ze op hemel en aarde. Vanuit deze verticale verbinding maak je contact met de bron en je hoger zelf om je angst bij de hand te nemen en te doen wat goed is voor jou. Het Gele Krijger levenspad helpt je op weg te gaan en vastberaden te doen wat je van plan was.

DE TZOLKIN ALS BRUG
Het is soms een hele klus om de ruis in je hoofd uit te schakelen en te weten naar welke stem je moet luisteren. Ik zie de Tzolkin als een tussenstap om dichter bij jezelf te komen, een brug die je rechtstreeks naar je eigen wijsheid brengt.
Hoe je de dagenergie op praktische manier kunt gebruiken om die innerlijke leiding te vertrouwen en volgen, leer je in de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid'. Wil je zelf leren werken met de Tolkin vanuit verschillende invalshoeken? Daarmee ga je aan de slag in de Startcursus en Trainingen Tzolkin als kompas. 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


http://www.mayawijsheid.nl

Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda