blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

21 november - 3 december 2018: het Blauwe Hand levenspad

Welke verrassingen hebben jou verder gebracht de afgelopen periode? Waren het mee- of tegenvallers? Stuk voor stuk waren ze een spiegel voor je en ze lieten je zien waar jij in je kracht staat of juist niet. Kon je iedere verrassing met open hart ontvangen? Ook de minder aangename verrassingen kunnen je uiteindelijk iets heel moois brengen als het (tover)stof is neergedaald.

NATUURLIJKE HARMONIE
Het Blauwe Hand levenspad is het derde levenspad in de Tzolkin kalender, waarin we nog even doorgaan met ontvangen, maar dan op een heel andere manier. Het Blauwe Hand levenspad gaat over heelheid: de totale harmonie die je ervaart als je je gezond voelt, als je een fijne relatie hebt of bijvoorbeeld in de natuur kunt genieten van hoe alles klopt. En omdat dit hele pad valt binnen Mercurius Retrograde, worden we in de energie ondersteund om schoon schip te maken met het verleden op weg naar meer harmonie.

HANDEN OPEN
Heelheid ontstaat zonder duwen of trekken als het je lukt het juiste moment af te wachten, de grip los te laten en de natuurlijke loop van de dingen zijn gang te laten gaan. De komende dertien dagen kun je je handen openen om gul te geven en dankbaar te ontvangen op een heel natuurlijke manier, belangeloos en precies daar waar heelheid nodig is. Vraag jezelf eens af de komende tijd of jij jezelf toestaat dat helen en transformeren ook makkelijk mag gaan.

GENIETEN VAN DE TRANSFORMATIE
Het doel van deze dertien dagen is genieten van de transformatie, het oude loslaten zodat het nieuwe zijn weg kan vinden. Dat betekent dat je niet alleen de meevallers maar ook het ongemak en wrijving met open armen ontvangt. Ze wijzen je de weg naar heelheid daar waar je nog niet echt lekker in je vel zit.

  1. Sta jezelf toe dat ongemak te voelen, verwelkom het en laat het in stilte transformeren.
  2. Sta je lichaam toe om te regenereren, vertraag als je voelt dat je lichaam daar behoefte aan heeft.
  3. Laat negatieve gedachten als wolken aan de hemel voorbij drijven zonder eraan te hechten.

Heb je behoefte om de verbinding met jezelf en je eigen wijsheid te versterken? Op 28 november komen de Magie van Witte Tovenaar toon 8 en helende kracht van Blauwe Hand samen in de workshop Afstemmen op je eigen wijsheid

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda