blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

21 december 2014 - 2 januari 2015: het Rode Aarde levenspad

De zonnewende valt dit jaar samen met nieuwe maan en met een nieuw levenspad: het Rode Aarde levenspad. Dat is een heel bijzondere samenloop waarvan je gebruik kunt maken. Zorg dat je goed verbonden bent met de aarde, realiseer je dat jij het instrument bent om hemel en aarde te verbinden en dat synchroniciteit, het schijnbare toeval, via jou werkt.

“Rode Aarde is de nieuwe Aarde energie. Het is de synchroniciteit die ontstaat als je in het hier en nu verbonden bent met hemel en aarde: stevig gegrond en open voor de kosmos. Zo kun je navigeren op de signalen van boven en beneden en ben je precies op het juiste moment op de juiste plaats. Sta je open voor de kosmos zonder dat je stevig bent gegrond, dan kan de wijsheid die je ontvangt geen gestalte krijgen op aarde. Dus ga de tuin in, loop op je blote voeten, maak een wandeling en wees vooral benieuwd waar je voeten je brengen.”
Uit ‘Maya wijsheid voor je levenspad, het Tzolkin levenspadenboek’

Het gaat in het Rode Aarde levenspad om de verbinding tussen hemel en aarde. Jij bent daarvoor het instrument. Via jou kan de hemel op aarde komen. Willemijn Verloop is geboren als Blauwe Hand toon 11 in dit pad en zet zich in voor een nieuwe Aarde. Ze stond aan de wieg van War Child en is sinds 2012 directeur van een organisatie voor sociaal ondernemen. Ze helpt ondernemers die maatschappelijke problemen willen oplossen zoals klimaatproblemen, jeugdwerkeloosheid, armoede. Het bijzondere aan deze ondernemers is dat dit hun primaire doel is, maar dat ze geen goede doelen organisatie zijn maar een winstgevende onderneming die niet alleen voor zichzelf maar voor de wereld winst creëert.

Verloop schreef het boek ‘Verbeter de wereld, begin een bedrijf” waarin ze laat zien dat er business zit in idealisme en dat de nieuwe aarde dichterbij is dan we soms denken. Hoe business, de nieuwe aarde en idealisme samenvallen, vertelt Willemijn Verloop zelf in deze video die je onderaan deze pagina kunt zien.
 

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn echte dromers met een grote fantasie. Vaak slagen jullie er ook nog in je dromen waar te maken en er je werk van te maken. Je grote kracht is dat je dromen ook werkelijk praktisch kunt vormgeven en uitvoerbaar maken.
Ben je zelf geboren in het Rode Aarde levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad.

Reken zelf met de calculator op mayawijsheid.nl of met de gratis Maya wijsheid app uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad

Het gaat in het Rode Aarde levenspad om de verbinding tussen hemel en aarde. Jij bent daarvoor het instrument. De grote kunst deze dertien dagen is om je open te stellen voor de aarde. Dat gaat alleen maar als je helemaal aanwezig bent, hier en nu. Ben je met je aandacht in de toekomst, in het verleden of loop je met je hoofd in de wolken, dan mis je geheid wat er hier en nu aan de orde is.
Je hoofd heb je deze dagen helemaal niet nodig om te bedenken waar je heen gaat en hoe zaken opgelost moeten worden. Je mag je handen opendoen en je paraplu omdraaien. Dan kan alles wat jij nodig hebt om te groeien in jouw eigen tempo er vanzelf in vallen.

Tips voor deze dertien dagen

  • Je vindt inspiratie door te gaan waar je voeten je brengen. Daar is precies op het juiste moment wat je nodig hebt voor groei en ontwikkeling..
  • Je bekrachtigt jezelf door onvoorwaardelijk te vertrouwen op het leven: het geeft je alles wat je nodig hebt. Geef het ook aan jezelf en zorg goed voor je voeding.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door te luisteren naar de signalen van je lichaam. Honger, dorst, moe? Stop dan waar je mee bezig bent. We zijn zo gewend om nog even door te gaan. Gebruik je lichaam als kompas.
  • Geniet van het leven en til je zelf naar een hoger niveau door je twijfels aan de kant te gooien en vol zelfvertrouwen de ruimte te geven aan de stroom van het leven. Go with the flow!
     

Tekst: Elvira van Rijn
Collage: Geertje Mol


 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda