blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

2014 - vrouwenmanteljaar

In een van de heilige nachten droomde ik over de vrouwenmantel. De plant die bij mij hoort en blijft sinds ik mijn natuurpad ben gaan volgen. Het beeld dat me is bijgebleven is dat de vrouwenmantelenergie Moeder Aarde omhult. Een witzilveren energie die onderdeel is van de aura van Moeder Aarde. Ik kan het niet anders benoemen. Het bleef niet bij deze droom, want er werden vrouwenmantelrecepten in mij wakker. Terwijl ik met mijn hoofd in de wolken van Moeder Aarde liep, werd me duidelijk dat het dit jaar belangrijk is dat de energie van de vrouwenmantel een plek krijgt.

Vorig jaar was al een aanzet tot het geven van baarmoederhelingen gedaan. De aanleiding was het verhaal van de Rode Tent waarin de kracht van de vrouw wordt gevierd en geactiveerd. Daar begint de reis met de vrouwenmantel, met het contact maken met de baarmoeder en de kracht die hierin ligt besloten. De kracht voorbij de pijn van het vrouw zijn, de pijn die via de vrouwenmantel mag worden aangeraakt en geheeld. Misschien wil je meedoen op 2 februari in de Rode Tent om jouw reis te vervolgen in contact met de bron van jouw vrouwenkracht.

De vrouwenmantel is het tonicum van de baarmoeder en wordt al sinds oudsher erkend en toegepast. Het is een letterlijk kruid als het om menstruatieklachten gaat, het spoelen van de vagina bij een pijnlijke bevalling en het letterlijk op haar plaats zetten van de baarmoeder. Figuurlijk en energetisch heeft vrouwenmantel de kracht van trooster en laat ze je helder kijken naar vrouwenzaken, moederpijn en kinderloosheid. Eigenlijk ondersteunt ze het proces om de baarmoederkracht letterlijk en figuurlijk te activeren.
Vrouwenmantel de grote heler van de baarmoeder. Dit is de kracht die we nodig hebben in dit nieuwe jaar en in deze nieuwe tijd om de omslag die gaande is in beweging te zetten en te komen tot een liefdevolle maatschappij.

Op de facebookpagina van Sintau praktijk voor Kruidenwijsheid zal ik de vrouwenmantel regelmatig in het licht zetten en haar volgen in de tuin. Graag deel ik met jullie mijn bevindingen en geef ik de recepten door die voor iedereen een rol kunnen spelen in het helen van de baarmoederkracht.

Op 2 februari kun je in de Rode tent in Oosterbeek meedoen met de vrouwenmantelheling. Stuur een mailtje naar corrine@verdandis-web.nl om je op te geven dan ontvang je verdere informatie.

Wil je vast beginnen met helen zet dan een pot vrouwenmantelthee! Er zijn nog wat blaadjes die mooi zijn op dit moment in de tuin, maar gedroogde blaadjes zijn ook prima. Per pot 1 eetlepel blaadjes, verse blaadjes op gevoel. Een smakelijk kruid zoals munt of zoethout mag erbij, maar hoeft niet. Drink gedurende de hele dag kleine kopjes van deze thee.
LET OP! Niet voor zwangeren!

Waar blijven de mannen in dit verhaal van de vrouwenmantel?
Natuurlijk hebben mannen omhulling en troost nodig. Vrouwenmantel kan voor jullie werken als aanzet tot het waarmaken van wat het onderbuikgevoel je ingeeft. De omhullende kracht en respect voor Moeder Aarde worden ingebed in je nieuwe plannen. Red de aarde met liefdevolle kracht zonder ten strijde te trekken. Laten we de mannelijke en vrouwelijke krachten bundelen met respect voor elkaars inzichten waardoor er mooie golfbewegingen kunnen plaatsvinden die helend zijn voor jezelf, Moeder Aarde en vooral ingang krijgen in de veranderende maatschappij.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/09/2021 27 september - 9 oktober 2021: het Blauwe Hand levenspad
17/09/2021 De volle maan van 21 september 2021
14/09/2021 14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad
03/09/2021 De nieuwe maan van 7 september 2021
 

Agenda