blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

20 mei 2012 nieuwe maan en zonsverduistering

De zonsverduistering is bij ons niet te zien, omdat het bij ons dan nacht is: 21 mei 1:47 uur onze tijd staan Maan, Zon én de ster Alcyone, de centrale ster uit sterrencluster de Pleiaden, precies op een rij (op 0˚20 Tweelingen).
Deze nieuwe maan valt binnen de periode van de Bloemmaan, dat het thema ‘groeikracht en verbinding’ draagt. Door het lucht(ige)teken Tweelingen zal het zoeken naar nieuwe uitdagingen trekken. Nieuwtjes, leergierigheid, communicatie en onrust horen bij dit teken...

Maar de nieuwe maan roept om verbinding te maken met je hart, je gevoelens en je emoties – dat kan moeilijk vallen nu en toch kan het juist ook helpen om ziels- en hartszaken en de energieën die ons bereiken, beter te begrijpen.
Zowel de Maan als Alcyone worden geassocieerd met water. Water kan reinigen of overstromen, het zoekt altijd het diepste punt op en figuurlijk gezien voel je dat in je hart. Tranen kunnen vloeien en oud zeer wegspoelen, water kan je lijf schoonspoelen, maar hopelijk houden de wereldwateren zich rustig…
Wat ook meespeelt is het vierkant met Neptunus (de god van de zee), wat nog meer een waterthema geeft aan deze stand. Dit geeft ook een dromerige, mystieke of wonderlijke invloed en de neiging om weg te vluchten in fantasie. Je kunt occulte belevingen hebben. De Pleiaden worden gezien als het huis van onze voorouders waar je in contact kunt komen met (je) oude wijsheid. Het is dus zeer de moeite waard om deze magische combinatie van energieën in je op te nemen! En omdat dit gepaard gaat met een zonsverduistering, zal het collectief doordringen en doorspelen.
In zijn geheel geeft het de Aarde en haar bewoners een boost aan kosmische energie, waarbij collectieve verbindingen worden aangegaan en het gevoel van thuiskomen over de komende periode steeds duidelijker wordt ervaren.

Oefening:
Grond jezelf en visualiseer dan dat je geest omhoog gaat, steeds hoger, naar de Pleiaden. Daar ga je op een bed van kristallen liggen en voel je rust over je komen. Voel wat je voelt in die sfeer, zie wat je innerlijk oog ziet en ervaar wat je geest ervaart. Kom dan weer terug, aard jezelf (bewust in je lijf) en zet in je bewustzijn wat je hebt meegekregen.


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/06/2019 17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad
13/06/2019 De volle maan van 17 juni 2019
05/06/2019 4 - 16 juni 2019: het Witte Wind levenspad
30/05/2019 De nieuwe maan van 3 juni 2019
 

Agenda